Már sokszor kifejtettük erről a véleményünket, mi nők, de ti nem hallgattok meg minket, mert folyton a centit nézitek!
A 12-18 centis tartományban mindenféle mérettel volt már dolgom, és így bátran ki merem jelenteni, hogy nem a méret a lényeg!

A 12-18 centis tartományban mindenféle mérettel volt már dolgom, és így bátran ki merem jelenteni, hogy nem a méret a lényeg!
12-18 centi a tapasztalatod? Hmmmmm
Bocsi.
Igazad van, valahol ebben a tartományban mozog a legtöbb fütykös.

Bocsi.

Igazad van, valahol ebben a tartományban mozog a legtöbb fütykös.
nekem a tapasztalatom , a 12-18 cm közt van !
Privi ment
milyen spéci optika van azon a kamerán, hogy 22-nek láccik? :D
(no offense!)
(no offense!)
brigitta engem felveszel?
Szia! Nincs kamerám, úgyhogy nem tudok mit mutatni neked.
Fiatalabb fiú ismerősömtől úgy hallom, hogy a lányok egy jó része manapság már nem a fütyit méri centivel, hanem a pénztárcát mázsálja.
Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.

Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.
ehehehe...ezt igy elképzelem ahogy egy csaj felállit magának egy mércét hogy neki csak a 19 cm es a jó és ha már egy 18.5 cm-es hatol bele akkor már unottan néz maga elé és mosogatásra gondol miközben a faszi benne dolgozik:D:D:D:D:D:D sőtha csak 15 cm akkor meg levelet ir és a haját buzerálja miközben tömik:D:D:D:D:D:D:D
Ne keresseétek az értelmet a szavaim megett ,csak igyez eszembejutott:C
Ne keresseétek az értelmet a szavaim megett ,csak igyez eszembejutott:C
Muhahahaaa
Brigitta ruuuuules! (Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 00:54

Brigitta ruuuuules! (Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvastam. Még sosem voltam abban a topikban. Kis ostoba lódítás kamasz módra. :) Attól még persze élvezheti a barátja 19 centiméteres lövegét, csak legyen hozzá elég vazelin. :))))
BBB
BBB
mire ezt felállítja?
a pasek elájul...
a pasek elájul...

Olvastam. Még sosem voltam abban a topikban. Kis ostoba lódítás kamasz módra. :) Attól még persze élvezheti a barátja 19 centiméteres lövegét, csak legyen hozzá elég vazelin. :))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 23:37
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Érdekes, hogy lejanikáztad Jane-t, nézd meg, hogy mit írt a "Megdugta valaki a tanárát" topicba! Szerintem tényleg Janika ez a Jane...
Még nem néztem meg, hogy mit írt a Janika. Egészen biztos, hogy angyalbögyörő van a nadrágjában és nem ez az egyetlen nickje, amit itt használt. :)
2006. 06. 08. csütörtök 23:37
Törölt felhasználó (21812)

Érdekes, hogy lejanikáztad Jane-t, nézd meg, hogy mit írt a "Megdugta valaki a tanárát" topicba! Szerintem tényleg Janika ez a Jane...
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 23:27

Szia Janika!
"Helló! Nálam az átlag normál állapotban legyen mondjuk 17cm beindulva 20-22cm. A barátomat megáldotta az Isten ilyennel!!!"
"A barátomnak 19cm felállva! nagyon élvezetes"
Mintha kis ellentmondást látnék. :) Hogy érted, hogy nálad az átlag legyen 17 cm, ami aztán beindulva 20 - 22 cm?
Édesem, neked mérőszalaggal a kezedben kell járnod! :)))))) Az a fránya átlag 17 cm úgy is összejöhet, hogy találkozol 10 olyan pasival, akinek felállva 9 cm, és 6 olyannal, akinek 30 egész 1/3 cm. Az eredmény 16 bosszankodás lesz. :))))
Egyébként nagyharangot viselsz a lábad között vagina helyett? Talán a plasztikai sebész .... :))))
BBB
"Helló! Nálam az átlag normál állapotban legyen mondjuk 17cm beindulva 20-22cm. A barátomat megáldotta az Isten ilyennel!!!"
Mintha kis ellentmondást látnék. :) Hogy érted, hogy nálad az átlag legyen 17 cm, ami aztán beindulva 20 - 22 cm?
Édesem, neked mérőszalaggal a kezedben kell járnod! :)))))) Az a fránya átlag 17 cm úgy is összejöhet, hogy találkozol 10 olyan pasival, akinek felállva 9 cm, és 6 olyannal, akinek 30 egész 1/3 cm. Az eredmény 16 bosszankodás lesz. :))))
Egyébként nagyharangot viselsz a lábad között vagina helyett? Talán a plasztikai sebész .... :))))
BBB
Szia Janika!
BBB (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
BBB (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a születési évem csak úgy beirtam. 1988.sept.9-én születtem.

Nyugi, Jane! Bazzeg minden hozzászólása végén ott volt a szmájli, szóval csak viccelt. Amúgy a 91 a neved mögött a születési éved?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 22:01

Kössz charlotte a biztatást. nem is gondoltam ilyen seggfejjel folytatni a vitát tovább.
Válasz charlotte üzenetére
Ezért van a virágnyelv topic ahol szép szavakkal is ellehet küldeni a másikat a melegebb égtájra.
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 22:01

Kössz charlotte a biztatást. nem is gondoltam ilyen seggfejjel folytatni a vitát tovább.
Héhló Émbör!
Miré válaszúlt nekem éne semmit senem írtam a fütykösfityma szükkülésérű!
Tessék jobbán odafigyuzni mire válaszolni!
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 07. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 28. péntek 09:59
Miré válaszúlt nekem éne semmit senem írtam a fütykösfityma szükkülésérű!
Tessék jobbán odafigyuzni mire válaszolni!

Hmmm... lányok, asszonyok, fiúk, MINDENKI. Ha jól belegondoltok, olyanon vitáztok (ha lehet annak nevezni, mert talán nem is az), amelyen felesleges. Nem vagyunk egyformák. És akkor it el lehtne kezdeni a felsorolást, hogy milyen emberek vannak, ki mit szeret a szexben... nem véletlenül létezik annyi póz sem. Van amelyik kifejezetten ennek jó, van amelyik annak.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.