Megnyugtatlak a 15 az átlgos hosszúságú.Nem kell elhinni mindent hogy 20 meg 25 cm(persze biztos van olyan is)de elég gyakran nem a szeméremdombtól mérik a nyagyarcok..lehet a seggüktől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 21:39
Törölt felhasználó (179680)
sziasztok! 15cm hosszú és kb 4,5 cm a kerülete. Egyszer már sikerült összejönnöm egy lánnyal részegen, de ő nem tett rá megjegyzést (hálaistennek...). Viszont attól tartok ha józanul kerülök össze egy lánnyal akkor jót fog röhögni, vagy nem teszi szóvá, de érezhető lesz rajta, h mi a gond... Ráadásúl a természet jóóó nagyra formált (187 cm magas vagyok és 147 kg). Szerintetek?
Kedves dako84.Nyugtasd meg lelkivilágomat,hogy úgye nem volt begipszelve az ujjacskád?A hozzászólásod többi részével osztom nézetedet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 20:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
még annyit, hogy a nők többsége inkább a vastagságra megy! barátnőmnek ha egy ujjal csinálom, akkor is el tud menni, képzelheted a farkammal milyen! szal nem a hoszuság a lényeg!
exhib_girl! vélemény??? (nem te vagy az,aki egy másik topicban azt hangoztatta,h neki 1 már nem elég???
én ikreket csináltam...**cm-es szerszámmal
(méret kimoderálva, nem arról szól a topic: tom)
(méret kimoderálva, nem arról szól a topic: tom)
miabaj?
köszi srácok a jó tanácsokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 17:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
teljesen átlagos vagy a testsúlyodat leszámítva! ezzel nem kötekedni akarok! de ha úgy érzed, hogy kicsi, akkor keress alacsonyabb lányt, és véknyat, és akkor neki biztos jó lesz! bár ahogy említették, ne kiélt kurva legyen! meg ügyes legyél és akkor lehetne akár 8,centis is! a nők hüvelye 7-10 cm hosszú!!!
még annyit, hogy a nők többsége inkább a vastagságra megy! barátnőmnek ha egy ujjal csinálom, akkor is el tud menni, képzelheted a farkammal milyen! szal nem a hoszuság a lényeg!
2008. 01. 07. hétfő 17:27
teljesen átlagos vagy a testsúlyodat leszámítva! ezzel nem kötekedni akarok! de ha úgy érzed, hogy kicsi, akkor keress alacsonyabb lányt, és véknyat, és akkor neki biztos jó lesz! bár ahogy említették, ne kiélt kurva legyen! meg ügyes legyél és akkor lehetne akár 8,centis is! a nők hüvelye 7-10 cm hosszú!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! 15cm hosszú és kb 4,5 cm a kerülete. Egyszer már sikerült összejönnöm egy lánnyal részegen, de ő nem tett rá megjegyzést (hálaistennek...). Viszont attól tartok ha józanul kerülök össze egy lánnyal akkor jót fog röhögni, vagy nem teszi szóvá, de érezhető lesz rajta, h mi a gond... Ráadásúl a természet jóóó nagyra formált (187 cm magas vagyok és 147 kg). Szerintetek?
jah, bocs átmérő, matekból csak 2-es voltam...geometriából meg felmentésem volt
Jajj már...
Hát peszehogy...
IGEN!!!
Na jó természetesen nem.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát peszehogy...
IGEN!!!
Na jó természetesen nem.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ha meg átmérő a 4,5 cm, akkor BIZTOSAN nem fog panaszkodni! (hacsak nem valami ordas kiélt kurvával próbálkozol,amit nem hiszek)
kéééérlek olvasd el a kerület/átmérő témájában tett hozzászólásomat!!!! könyörgöm!!! ha ezek után is azt hangoztatod, hogy a kerülete 4,5 cm, akkor lehet egy icipici gond a lányoknál... de akkor se aggódj, amig nyelved, ujjad, és türelmed, megértő, kedves modorod van.
A méret nem minden, ezzel nem magam akarom nyugtatni, van akkora amekkora kell. Azt még nem mondta senki hogy nem elég hosszú.
ok,köszi
...nyugi...benne Vagy az "átlagban"!
Próbálkozz józanul...és figyelj oda kellően a Hölgyre...és ne az adottágaiddal foglalkozz közben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálkozz józanul...és figyelj oda kellően a Hölgyre...és ne az adottágaiddal foglalkozz közben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
hali!en meg soha nem mertem sem a hosszat,sem az atmerojet,,,,,
csak a mennyiség számít?
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 13:07
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná!
Orgazmos mennyiség / idő mértékegységben.
Najó nem. De nem lehetett kihagyni.
Najó nem. De nem lehetett kihagyni.
Jó, hogy rátaláltam erre a fórumtémára. Már keseregtem és plasztikáztatni akartam. 15 cm-rrel áldott vagy vert meg a sors. Ez egész eddig nem zavart, de összejöttem egy 23 éves lánnyal, aki elmondása szerint csak nagyobbakkal találkozott. Más kérdés, hogy soha nem volt még orgazmusa, amin próbálunk változtatni. Kezdetben rengeteg viccet sütöttünk el kis barátomról, mára azonban oda jutottunk, hogy ernyedten is puszilgatja. Remélem kezd elégedett lenni. Még egyszer: Köszönöm, hogy visszaadtátok az önbizalmam.
Naná!
Najó nem. De nem lehetett kihagyni. (Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:38
Najó nem. De nem lehetett kihagyni. (Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A fenébe is férfiak felejtsétek már el azt a rohadt centit. Nektek mindent mérni kell?? Ki a gyorsabb..., ki tud többet... stb. Nem elég egy nő, akiből orgazmust válottál ki, vagy ezt is méritek????

rilu

par35
Ting