miért? mi köze a felnőttségnek a szüzességhez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 19:55
Az elveszítés rossz szó rá, inkább csak két fiatal kiváncsisága. Nekem csak jó emlékeim vannak róla. Szerintem ez lenne az első lépés hogy igazán komolyan veszed a világot és ráléptél a felnőtt világ rögös útjára.
Törölt felhasználó (56388)

Az elveszítés rossz szó rá, inkább csak két fiatal kiváncsisága. Nekem csak jó emlékeim vannak róla. Szerintem ez lenne az első lépés hogy igazán komolyan veszed a világot és ráléptél a felnőtt világ rögös útjára.
16
na mesélj!! ez érdekes lehet! :-)
3 éve
nyáron

Jaj értem:) Majd ha stabil lesz a gépem, tudatom:D
Csak azért vetettem fel az msn-t, hogy ne offoljuk szét a topicokat, ha pl. olyan megbeszélni valónk támad, mint a minap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 07:52
Törölt felhasználó (38040)

MSN? ÖÖÖ ezt most hirtelennyiben nem kenem:D Van msn-em:D Csak szar a gépem... Alig megy a net:D Ha meglesz, akkor meglesz az is megen:D
MSN? ÖÖÖ ezt most hirtelennyiben nem kenem:D Van msn-em:D Csak szar a gépem... Alig megy a net:D Ha meglesz, akkor meglesz az is megen:D
Msn?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 00:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)

De most elteszem majd:D Örülük az iwinek:D Mja dfolytassuk még:D Addig is hali:D Béke:D
De most elteszem majd:D Örülük az iwinek:D Mja dfolytassuk még:D Addig is hali:D Béke:D
Úgysem ír ide senki... Majd megnézem:) Hát az a kép nem annyira dm-es, de ma már jött az ősz, előkerült a bakancs, farmer, fekete ing stb:) És dave gahan-nek is van rengeteg tetoválása!:D Nőt sohasem bántanék:D Nem tudnám megtenni:D És amúgy pont a tipikusnagydarabb de vajszívű emberke vagyok:D Ciki nem ciki, ma néztem a moziban a verdákat a barátnőmmel, és majdnem megkönnyeztem:D
Jah, és ha röhögni akarsz idétlen szövegen, akkor nézd meg a férjemét. Az én nevemet viseli (persze csak poénból...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:43

Emlékszem én persze:D De úgy a családi környezetbe azért beleillessz:D:D:D A szöveg nálad is teccet:) A két gyerek:D De a kcsinek az a nagy sötét szeme télleg nagyon szép:D És hálisten te sem vagy csúnya:D De miért jobb a nem élőben lezajlott vita?:D Ennyire nem vagyok gáz:D
Nem vagy gáz kicsit sem. Amilyen koncertekre én jártam anno, akár még együtt is tombolhattunk. Bár most jut eszembe, hogy te pl. a DM-et nagyon szereted (ami nem vág össze a kinézeteddel). Na, DM-en is voltam. De inkább keményebb zenéket hallgatok.
De azért ha megsuhintanál a vita hevében, bizti elborulnék.
szétoffoljuk a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:43
De azért ha megsuhintanál a vita hevében, bizti elborulnék.
szétoffoljuk a topicot

Emlékszem én persze:D De úgy a családi környezetbe azért beleillessz:D:D:D A szöveg nálad is teccet:) A két gyerek:D De a kcsinek az a nagy sötét szeme télleg nagyon szép:D És hálisten te sem vagy csúnya:D De miért jobb a nem élőben lezajlott vita?:D Ennyire nem vagyok gáz:D
Jó a szöveged.
De a kép alapján örülök, hogy nem élőben vitáztunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 23:31
De a kép alapján örülök, hogy nem élőben vitáztunk

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvagy:D Aranyos a családod:D Most egy pöppet valahogy ég a pofám a régi dolgok miatt:S:S: :D A kicsinek nagyon szép a szeme:D:D:D
Köszi. És nem csak szép, de olyan okos is :-))
Oh, ne hidd hogy olyan ártatlan kis bárány vagyok. A látszat csal. Emlékezz, hogy miket írtam :-)))
2006. 09. 01. péntek 23:31
Oh, ne hidd hogy olyan ártatlan kis bárány vagyok. A látszat csal. Emlékezz, hogy miket írtam :-)))

Megvagy:D Aranyos a családod:D Most egy pöppet valahogy ég a pofám a régi dolgok miatt:S:S: :D A kicsinek nagyon szép a szeme:D:D:D
81
Na vagy megkapod vagy nem:D Elment:)