Van már ilyen oldal, de mind az életkor mind a szexuális beállítottság sokszor nem stimmel az adatlapon szereplővel a képekről nem is beszélve. A másik gond a bátorság, na meg persze az is, ha elélveznek a fiúk a sok témát olvasván már nem akarják kipróbálni csak egy kis idő után újra. Amúgy nagyon meglepő, de a barátaim nagy részét nagyon is érdekli ez a téma, csak próbálják titkolni vagy épp tagadni, de mindenféleképp egy kis iszogatás után gond nélkül bátrabban állnak a dolgokhoz.
látom mást is érdekel ez a téma
Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire... Kéne egy olyan ismerkedési oldal, amit a mifajta "kipóbálósoknak" hoznak létre...
Nekem csak az kéne, hogy találkozzam már valakivel és kölcsönösen kipróbáljuk. A haverokat mégsem kérjhetem meg erre a "szívességre"
)) Mi meg hogy örülnénk egymásnak...
Bátraké a cseresznye...

Pontosan ezt érzem, mint Csabek... Egyszer már szeretném én is a számban érezni a másik farkát... Milyen lehet... Szeretném kipróbálni...de hol, hogyan, kivel... Úgy, hogy a nejem ne tudja... Boiztos sokan vagyunk így. Bátorság nem elég, kellene hozzá egy olyan pasi, akivel lehet. Viszont félek a betegségektől is. Nekem nincsenek kalandjaim, ezért nem is lehetek beteg - de honnam tudjam, hogy a másiknak sincs... De kipróbálnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 10. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 10. szerda 08:11
Törölt felhasználó (334049)

amikor a feleségem szopja a faszomat ugy megkivánom tőle,kipróbálnám milyen érzés egy fröcskölö fasz a szájban
Így van ki kell próbálni... és nem muszáj rögtön ajtóstól a házba lehet fokozatosan is, de ehhez egy olyan partner is kell!
(Ez egy válasz kalandozó1986 üzenetére (2010. 02. 13. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 13. szombat 08:49

Ezzel én is így vagyok. Hajt a kíváncsiság, hogy kipróbáljam (mert izgat a dolog), de nem tudom, hogy akkor is akarnám-e, ha alkalmam lenne rá. De hát ezt csak egy módon lehet megtudni...
Például közös zuhanyzóban gyakran megnéztem a többi srác nemi szervét,minek hatására merevedésem lett,vagy gyakran vertük közösen,egymás előtt,egy sráccal egymásnak is. Emellett nem győzöm hangsúlyozni,hogy a lányokat mindig is imádtam. Ja,és az előbb említettek 14-16 éves koromban történtek.
Bár még én sem voltam fiúval, de szerintem, ha az első után azt mondod, hogy köszönöm, jó volt, de ennyi volt, akkor kíváncsi. Ha azt, hogy hm, ez nagyon jó volt, legközelebb is szívesen csinálnám, akkor enyhe bi.
De ez csak az én véleményem...
De ez csak az én véleményem...
Ezzel én is így vagyok. Hajt a kíváncsiság, hogy kipróbáljam (mert izgat a dolog), de nem tudom, hogy akkor is akarnám-e, ha alkalmam lenne rá. De hát ezt csak egy módon lehet megtudni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 07. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 07. vasárnap 19:26
Törölt felhasználó (733996)

én is hetero vagyok, de hajt a kíváncsiság milyen lenne egy másik sráccal... csak attól tartok hogy mikor odakerülnénk már nem akarnám... meg persze a betegségek is riasztanak.
Nálam úgy volt,hogy amíg ki nem próbáltam addig csak kíváncsiságnak tartottam,de miután próbáltam és jó is volt,most már tudom,hogy több ez mint kíváncsiság. Így utólag visszagondolva voltak jelei már gyerek korban is,de akkor nem is foglalkoztam ezzel.
Létezik bizony! Én is az vagyok pedig sokáig inkább csak kíváncsi heterónak tartottam magamat.
(Ez egy válasz amateur üzenetére (2010. 02. 10. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 10. szerda 22:34

megnyugtathatlak enyhe bi létezik erre én jó példa vagyok.Viszont találkozót összehozni ilyennel az bizony nagyon nehéz
megnyugtathatlak enyhe bi létezik erre én jó példa vagyok.Viszont találkozót összehozni ilyennel az bizony nagyon nehéz
(Ez egy válasz ati542 üzenetére (2009. 11. 29. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 29. vasárnap 23:25

Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok, de ehhez megfelelő partnert találni.... :S
Kb bő egy éve vadászok klf. fórumokon, itt a társkeresőben is, de vagy intellektuálisan, vagy egyszerűen szimpátián bukik a dolog.
Kezdem azt gondolni, hogy olyan, mint enyhe bi, nincs, hanem vagy a két véglet, vagy eltévedt estés emberke.
Persze lehet, nekem túl nagyok az elvárásaim és végletekben gondolkodom. Na mind1, egy év távlatából én feladni kényszerülök.
Ezzel én is így vagyok, de ehhez megfelelő partnert találni.... :S
Kb bő egy éve vadászok klf. fórumokon, itt a társkeresőben is, de vagy intellektuálisan, vagy egyszerűen szimpátián bukik a dolog.
Kezdem azt gondolni, hogy olyan, mint enyhe bi, nincs, hanem vagy a két véglet, vagy eltévedt estés emberke.
Persze lehet, nekem túl nagyok az elvárásaim és végletekben gondolkodom. Na mind1, egy év távlatából én feladni kényszerülök.
amikor a feleségem szopja a faszomat ugy megkivánom tőle,kipróbálnám milyen érzés egy fröcskölö fasz a szájban
én is hetero vagyok, de hajt a kíváncsiság milyen lenne egy másik sráccal... csak attól tartok hogy mikor odakerülnénk már nem akarnám... meg persze a betegségek is riasztanak.
Hát, szigorúan hetero fiút nem is fogsz találni.
Max bi vagy bi-curious (bi-kíváncsi?) srácot. Ráadásul sokan szégyenlik is az ez irányú vágyaikat és/vagy ismerkedni is félnek a betegségek miatt.
Korábban leírtam már a kalandunkat a párommal és egy barátunkkal. Én továbbra is szeretnék hasonlót (és párom is), viszont ismeretlennel nem szívesen kezdünk, a fönti második pont miatt illetve vannak "fura" emberek is és itt mentálisan értem (nem, nem találkoztunk ilyennel még).

Korábban leírtam már a kalandunkat a párommal és egy barátunkkal. Én továbbra is szeretnék hasonlót (és párom is), viszont ismeretlennel nem szívesen kezdünk, a fönti második pont miatt illetve vannak "fura" emberek is és itt mentálisan értem (nem, nem találkoztunk ilyennel még).
(NEM társkereső rovat!)

Az a baj hogy sokan csak álmodozunk ezen, s sajnos hiába keresünk igazi partnert nem igazán találunk, mivel nagyon sokan mindig lemondják az igazi találkozót
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 09:20
Törölt felhasználó (731266)

Nem is kicsit....

Az a baj hogy sokan csak álmodozunk ezen, s sajnos hiába keresünk igazi partnert nem igazán találunk, mivel nagyon sokan mindig lemondják az igazi találkozót
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 13. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 13. szerda 09:20
Törölt felhasználó (731266)

Nem is kicsit....

Nem is kicsit....

Szerintem mindannyian ezért vagyunk itt...

Na alakul, megyünk a ,egvalósítás felé...
Akit komolyan érdekel, menjünk privátba, mert EZ NEM TÁRSKERESŐ ROVAT!