Milyen igaz!!!! Minden szava!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 14. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 14. vasárnap 08:29
Törölt felhasználó (42315)

Akik itt vannak nem is biztos hogy bisexualisak, szeretjuk a noket de nem szeretjuk a ferfiakat, nem tudunk egy masik sraccal smarolni a sexnek csak az a resze tud kozottunk mukodni ami kozvetlenul a farokrol szol.
Nem kivajuk a posisexet nem kivanjuk a csokolozast, en undorodom masok nyalatol. De egy jol allo fasz az mas azt szeretem simogatni, minel kozelebrol nezni, a szamba venni nyalni szopni azt a faszt, mert olyan vagyaimhoz jutok kozelebb amiket maskent nem tudok elerni, abban a lukteto farokban a sajat farkamat keresem, jo lenne ha nem is tudna hogy ki vagyok es en sem tudnam, nem is latnank egymast csak a lukteto farkat akarom leszopni.
Persze erdekesebb hogy valaki masnak a farkat szopom, a sajatom nem lenne ilyen izgato.
Ideovel ha sokszor osszejon a dolog lehet kialakulaz a rejtettet homosexualitas, de nem mindenkiben van, a legtobben csak kivancsisagbol akarjak kiprobalni,
Nem kivajuk a posisexet nem kivanjuk a csokolozast, en undorodom masok nyalatol. De egy jol allo fasz az mas azt szeretem simogatni, minel kozelebrol nezni, a szamba venni nyalni szopni azt a faszt, mert olyan vagyaimhoz jutok kozelebb amiket maskent nem tudok elerni, abban a lukteto farokban a sajat farkamat keresem, jo lenne ha nem is tudna hogy ki vagyok es en sem tudnam, nem is latnank egymast csak a lukteto farkat akarom leszopni.
Persze erdekesebb hogy valaki masnak a farkat szopom, a sajatom nem lenne ilyen izgato.
Ideovel ha sokszor osszejon a dolog lehet kialakulaz a rejtettet homosexualitas, de nem mindenkiben van, a legtobben csak kivancsisagbol akarjak kiprobalni,

Akik itt vannak nem is biztos hogy bisexualisak, szeretjuk a noket de nem szeretjuk a ferfiakat, nem tudunk egy masik sraccal smarolni a sexnek csak az a resze tud kozottunk mukodni ami kozvetlenul a farokrol szol.

ez sajnos így van, ahogy leírod
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 12. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 12. péntek 13:07
Törölt felhasználó (217424)

Azért nem merjük felvállalni mert sokan azonosítják a bi-t a meleggel,és nem lenne kellemes ha leb.ziznának.
Lányoknál persze más a helyzet,mert ezt jobban elfogadják. A barátnőm felvállalja a barátnői előtt és nem piszkálják miatta.
Lányoknál persze más a helyzet,mert ezt jobban elfogadják. A barátnőm felvállalja a barátnői előtt és nem piszkálják miatta.
Azért nem merjük felvállalni mert sokan azonosítják a bi-t a meleggel,és nem lenne kellemes ha leb.ziznának.
Pontosan így voltam ezzel én is! De az ember eleve kétneműként alakul...Később a társadalmi konvenciók "megtiltják" a gondolatát is... Mégis elő-előkerülnek a vágyak, s titkos, gyötrő érzés marad akár egy életen át. Meggyőződésem, h az egészséges biszexualitás mindenkinek kedvez. Nekem is jobb lett még a hetero kapcsolatom is, - miközben megismertem egy teljesen új, fantasztikus érzést, egy olyat, ami semmi máshoz nem fogható. Bocs, most nem a párperces numerákról beszélek! Nekem a szó azt jelenti: SZERETkezés!!! Szeretni nem azonos a szerelemmel! DE!!! Szeretni a másik minden porcikáját, élvezni minden pillanatot, akarni, hogy neki legyen a legjobb, simogatni, dédelgetni, elvarázsolni. Szóval Ő a fontos (akár nő, akár ffi) - mert akkor lesz nekem is jobb! Ez egy érdekes önző állapot. Bizony, nem mindegy, hogy kivel hoz össze a véletlen! Lehet belőle egy szörnyű undor, - de lehet egy hosszú távú fantasztikus titkos - erotikus kapcsolat. Ez utóbbi a főnyeremény! Hidd el, ha van egy barátnőd és mellette egy titkos szerető, őszinte barátod, senki más nem fog hiányozni! Becsüld meg, ha erre az idillikus állapotba kerültél. A szemed, az agyad járhat, de a "biztosat a bizonytalanért fel ne add!". Hol találsz ilyet? Nos, ez a legnehezebb a dologban. Szeretőt, numerát annyit kapsz, amenyit akarsz. BARÁTOT csak nagyon nehezen. Nehezebben, mint egy kedves, szerető nőt! Hát, ezért szenvedünk oly sokan a hiányában! Bevallva, vagy bevllatlanul, de mindenkinek hiányzik egy őszinte igaz barát, aki sokfunkciós társunk. Dumálni, problémákat megbeszélni, sportolni, szórakozni, inni, segíteni egymásnak, stb...és persze szeretni szőröstűl-bőröstűl. Én egyszer éltem meg ezt a csodát - tartott két évig. Sajnos, elvitték tőlem, s már négy hónapja nélküle vagyok. Nehezen viselem, - de nem adom fel. A pótolhatatlan űrt csak egy másik csodás fickóval lehet gyógyítani. A megtalálása nagyon nehéz! Csakúgy, mint a női szerelmünkét... Ezek egy életre szólnak - ha igazi volt. Itt nem számít iskola, anyagi állapot, korkülömbség, hajszín stb. Csak a belső kisugárzás, a szeretet és a fizikai vágy köt össze... DE NAGYON! Ekkor mondhatjuk, hogy van egy testi-lelki JÓBARÁTOM!
Örülnék, ha olyanok mesélnék el kapcsolatuk kialakulását, akik ezt a csodát megélték. Bisex srácok: HOGYAN KEZDŐDÖTT, hol találtad meg és hogyan az igazit? Talán adhatnak nekünk is ötletet. Később majd elmesélem az én exemmel való megismerkedésünket is...
Ezt a nagy Ő-t keressük és kívánom nektek, mindannyian találjuk meg!
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 12. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 12. péntek 06:41
Örülnék, ha olyanok mesélnék el kapcsolatuk kialakulását, akik ezt a csodát megélték. Bisex srácok: HOGYAN KEZDŐDÖTT, hol találtad meg és hogyan az igazit? Talán adhatnak nekünk is ötletet. Később majd elmesélem az én exemmel való megismerkedésünket is...
Ezt a nagy Ő-t keressük és kívánom nektek, mindannyian találjuk meg!

Sziasztok. Nehéz a témáhot hozzászólni Armon07 tényleg megfogalmazta ezt pár mondatba. Nekem is vannak vágyaim, de sehogysem tudok nekikezdeni, avagy nem merek. Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim. Kíváncsiság ? Avagy más ? Ezeket sosem fogom megtudni, mint ahogy azt sem... ha odakerűlnék, belemennék e.... mivel, partnert találni ehez, szinte lehetetlen. Ígyhát, maradnak a kósza gondolatok.
Sziasztok. Nehéz a témáhot hozzászólni Armon07 tényleg megfogalmazta ezt pár mondatba. Nekem is vannak vágyaim, de sehogysem tudok nekikezdeni, avagy nem merek. Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim. Kíváncsiság ? Avagy más ? Ezeket sosem fogom megtudni, mint ahogy azt sem... ha odakerűlnék, belemennék e.... mivel, partnert találni ehez, szinte lehetetlen. Ígyhát, maradnak a kósza gondolatok.
Akkor most kapaszkodjatok! Olvasom, hogy az USA-ban egyes híres hölgyek, urak szépészetében milyen nagy szerepet játszik a sperma! Híres, magyar származású idősebb kozmetikus hölgytől tudom a teljes titkos receptet, eljárást és az alkotó elemeket, mert azért kevernek még hozzá ezt-azt és az eredmény egészen elképesztő --- állítólag! Maga az ondó nem elég, - bár szegény ember azzal dolgozik, ami van... Tény, hogy egy ilyen kúra akár 250 dollárba is kerül odakint, de az eredmény tényleg óriási... és természetes, veszélytelen. (Ha van vállalkozó, szívesen kipróbálhatjuk az eredeti titkos usa-recept szerint...
[#]Nézzünk szembe a tényekkel... Írtam pár pasinak, hogy hetero létemre szívesen kipróbálnám újra ezeket a kellemesnek ígérkező dolgokat. Írtam olyanoknak is, akik harmadik partnert keresnek... A 90% vissza sem válaszolt. Akik igen, azokkal pár lelkesnek tűnő levél és ígérgetés után sem lett semmi. Még csak egy személyes találkozóig sem jutottunk el. Pedig, nem is ismernek...! A testem sem látták, (kondizok) a fejem se (izlásek és pofonok)... Akkor miről beszélünk, miről álmodunk?! Sajnos ez a tapasztalatom annak ellenére, hogy tudom magamról, hogy milyen lennék velük a szituban, hiszen mi fiúk tudjuk, hogy mi a jó nekünk, -- s ahogy a csajokkal is tettem világéletemben -- a pasival is arra törekednék, hogy NEKI legyen jó, hiszen ez által lesz nekem is mégjobb. Bocs, nem "dugni" szeretnék, hanem SZERET-kezni! Azaz szeretetet adni és szeretetet kapni, kényeztetni! Élvezni a testek minden gyönyörét és örömét! Megismerni, felfedezni új élményeket, önfeledt, odaadó, boldog igazán kellemes időt eltölteni egy helyes, értelmes, kulturált, jó testű sráccal, párral. Akinek nem csak a magömlés az elsődleges! Már bocs! Akivel beszélni is lehet, - hogy tovább ne is álmodjak!
Félünk egymástól, mert rossz élményeink vannak? Vagy mi az oka ennek az általánosan tapasztalt állapotnak?! Ha ez így megy tovább, megmaradok heterónak...
Félünk egymástól, mert rossz élményeink vannak? Vagy mi az oka ennek az általánosan tapasztalt állapotnak?! Ha ez így megy tovább, megmaradok heterónak...

Le akartam írni a véleményem a témáról, mint párosunk biszex fiútagja, de Armon07 teljes mértékben, szóról-szóra leírta az általunk megélt élményeket, tapasztalatokat
Valóban kósza numerát látnak a hölgyben és ha elmondjuk, hogy vele nem is szexelhetnek esetleg pár alkalom után, mert inkább a biszexen van a hangsúly, eltűnnek a jelentkezők. Pedig már nagyon örülnénk egy barátnak, akivel bi alapokon szexelni is lehetne hármasban.

Valóban kósza numerát látnak a hölgyben és ha elmondjuk, hogy vele nem is szexelhetnek esetleg pár alkalom után, mert inkább a biszexen van a hangsúly, eltűnnek a jelentkezők. Pedig már nagyon örülnénk egy barátnak, akivel bi alapokon szexelni is lehetne hármasban.
neked amúgy van párod? vagy szingli vagy?

hát én is ugy vagyok vele ahogy itt sokan! Kipróbálnám már milyen lehet fiúval sokat gondolkoztam ezen!! szóval remélem hogy összedobtok egy ilyen forumot vagy valamit ahol lehet keresgélni egyébként mivel ez nem társkereső igy ha bárki kiváncsi rám irjon privibe szivesen válaszolok!!
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 15. hétfő 21:41

Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire... Kéne egy olyan ismerkedési oldal, amit a mifajta "kipóbálósoknak" hoznak létre...
Nekem csak az kéne, hogy találkozzam már valakivel és kölcsönösen kipróbáljuk. A haverokat mégsem kérjhetem meg erre a "szívességre"
)) Mi meg hogy örülnénk egymásnak...
Bátraké a cseresznye...

Úgy látom, szinte lehetetlen válallkozás találni egy kedves diszkrét párt, ahol a férfi bi, a párja tud erről és vágynak egy bi jellegű hármas együttlétre. Mindenki csak beszélget róla, de azt a bizonyos lépést nem nagyon merik megtenni.
Ugyanez a helyzet velünk is (korábban leírtam már itt, hogy mi történt). Baráti körben nem lehet a témát felhozni, ismeretlennel meg nem túl szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 26. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 17:32

Igen,a partnerkereső bi-k nálunk sem jönnek be.Elsősorban az általad említett okból,másodszor meg félünk az ismeretlentől. Ugyanakkor tudom,hogy nehéz partnert találni,ezért megpróbálom megérteni őket is.
A baráti kör is elég kényes téma,bár a mi partnerünk innen került ki,azért nem örülnék ha kitudódna.
A baráti kör is elég kényes téma,bár a mi partnerünk innen került ki,azért nem örülnék ha kitudódna.
Igen,a partnerkereső bi-k nálunk sem jönnek be.Elsősorban az általad említett okból,másodszor meg félünk az ismeretlentől. Ugyanakkor tudom,hogy nehéz partnert találni,ezért megpróbálom megérteni őket is.
A baráti kör is elég kényes téma,bár a mi partnerünk innen került ki,azért nem örülnék ha kitudódna. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 26. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 11:56
A baráti kör is elég kényes téma,bár a mi partnerünk innen került ki,azért nem örülnék ha kitudódna. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 26. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)

Pontosan egyet kell, hogy értsek veled. A legtöbb bi srácnak még a párja sem tudja ezt a tulajdonságát. El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát ... A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni. Ami még érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük. A sok bi, aki párt keresve, kósza numerát lát a hölgyben, és esetleg "kézbe" kellene venni a dolgokat, na az már nem gyere be.

Pontosan egyet kell, hogy értsek veled. A legtöbb bi srácnak még a párja sem tudja ezt a tulajdonságát. El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát ... A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni. Ami még érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük. A sok bi, aki párt keresve, kósza numerát lát a hölgyben, és esetleg "kézbe" kellene venni a dolgokat, na az már nem gyere be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 26. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 26. péntek 10:21

Azért ez nem így működik,hogy "sziasztok BI-vagyok,úgy kipróbálnám egy sráccal".Szóval azt akarom ezzel mondani,hogy elég nehéz minket megtalálni,és jó esetben ez csak a hálószobatitkunk marad.
Az én esetemben sem tudja senki,egy-két haveromat leszámítva,akiknek én is tudok a fura szokásairól.
Az én esetemben sem tudja senki,egy-két haveromat leszámítva,akiknek én is tudok a fura szokásairól.
Azért ez nem így működik,hogy "sziasztok BI-vagyok,úgy kipróbálnám egy sráccal".Szóval azt akarom ezzel mondani,hogy elég nehéz minket megtalálni,és jó esetben ez csak a hálószobatitkunk marad.
Én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én benne lennék
nem szaladnék el
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 16. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 16. kedd 08:54

Törölt felhasználó (388655)

A másik hús illata, íze már nagyon régóta izgat, de valami oknál fogva csak hasonló alkatú, korú srácot tudok magamnak elképzelni. A párommal ezerszer beszéltünk erről, és őt is érdekli a téma. Na ilyenkor rengeteg jelentkező szokott akadni, aki a páromban ingyen numerát lát egyből, és amikor szóba kerül, hogy a két fiúnak kellene kezdenie egymással először, majd talán a második, harmadik alkalommal talán a nézelődőből Ő is aktív résztvevő lenne, na akkor mindenki elszalad.
Ne legyetek már ennyire nyuszipasik!!!

A másik hús illata, íze már nagyon régóta izgat, de valami oknál fogva csak hasonló alkatú, korú srácot tudok magamnak elképzelni. A párommal ezerszer beszéltünk erről, és őt is érdekli a téma. Na ilyenkor rengeteg jelentkező szokott akadni, aki a páromban ingyen numerát lát egyből, és amikor szóba kerül, hogy a két fiúnak kellene kezdenie egymással először, majd talán a második, harmadik alkalommal talán a nézelődőből Ő is aktív résztvevő lenne, na akkor mindenki elszalad.