Nem a kifejezetten szőröset,de a fazonírozottat nagyon ♥️
Én meg csak szeretném.
Mit érünk vele ha szeretjük???
Én imádom és szerintem sokan mások is, csak ciki bevallani!
Csatlakozom az előttem szólóhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 22:30
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869024)
Én nagyon szeretem.
Én nagyon szeretem.
Alapvetően én a fazonosra izgulok a legjobban, de néha a csupasz punci is izgalmas. Most a párom azzal lepett meg, hogy csak a nagyajkait borotválta tükör simára,a csiklója fölött, a teljes szeméremdombján meghagyta jó hosszan... Nagyon felállt rá,mikor benyultam a bugyijába
meg is jegyezte milyen kemény. Mondtam is neki hogy a punciszőrére állt fel ennyire. Fantasztikus volt cirógatni...
meg is jegyezte milyen kemény. Mondtam is neki hogy a punciszőrére állt fel ennyire. Fantasztikus volt cirógatni...
Én szeretem!
Én már nagyon régóta csak a teljesen csupaszt szerettem, mostanában jött rám, hogy izgat ha egy kicsit szőrös, borostás, mintás. Kérteem is a párom és szerencsére mindig meglep valami új fazonnal. Néha full borosta, néha háromszög, néha kis csík.
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak
a férjem szeretné, csak az ismerősi körben nem sok ilyen van, de néha kedvezek neki én is csak idő kivárni ,
Nálumi is!
Én úgy is szeretem de sajnos a párom nagyon ritkán hagyja meg mert neki csupaszon kényelmesebb.
Ez nálunk is pont így van. Most éppen teljesen szőrös a párom puncija mert megkértem hogy ne borotválja még fazonra sem. Aztán majd csinálunk belőle babapuncit, tök izgalmas az átváltozás. Alapból full csupasz szokott neki lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:37
Törölt felhasználó (4730698)
néha a párom akarja a szőrös puncit, így van amikor hagyom magamon nőni, mert alapból full csupasz vagyok, így szeretem, így kényelmes és komfortos nekem. De néha néha évi -2-3 alkalommal kedvezek neki ha jelzi előre
Én imádom így is. Az első "
ti
nagy szerelmes" élmenyeim mind kedves ,szőrös élmények voltak.
alf
ni
Én a fazonost szeretem. Kis csík, háromszög, v betű.... Az is szexi ha csak a nagy ajkakon van meghagyva, máshol csupasz
nálunk is az van
Mi is
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 03. 17. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom az ápolt kertet
Baranyában lenne olyan hölgy vagy pár akinek fazonírozott vagy szőrös intimmel rendelkezik?

rikisixx

páros1975
Vanessa