Ma taliztunk volna pasival este..
Viberen beszélgettünk,letisztáztuk a mai napot..
Dél körül mi írtunk rá,hogy mizu,akkor már sántított a dolog..
Természetesen kifogás hegyek..
Pedig kövi alkalommal ketten talizhattak volna,megbeszéltük itthon..
Hát így járt angyalom.....Mi azért túléljük természetesen..Többség megbízhatatlan sajnos..
Viberen beszélgettünk,letisztáztuk a mai napot..
Dél körül mi írtunk rá,hogy mizu,akkor már sántított a dolog..
Természetesen kifogás hegyek..
Pedig kövi alkalommal ketten talizhattak volna,megbeszéltük itthon..
Hát így járt angyalom.....Mi azért túléljük természetesen..Többség megbízhatatlan sajnos..
Engem mind két oldal mozgat. Amikor házas voltam, akkor is előfordult, hogy még 2 húszon éves sráccal osztottam meg a nejem. De olyan is előfordult, hogy a férj nézte végig, ahogy megdugom az asszonykáját. A többi barátnőmet is mindig szívesen megnéztem volna mással, de erre nem volt mindenki nyitott.
Szívesen beszélgetnék a párjainkrol, akár képcsere is. Volt már 3 asunk
Nekünk is így volt, hogy többször volt a pasival és én egyszer sem voltam jelen. Nekem így bejött. Sajnos ez már nem mostanában volt.
(Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 13:46

Én rendszeresen kölcsön adom a házi barátunknak a nejem.
Holnap is megy hozzá.
Ilyenkor jól megbaszva tele töltött puncival jön haza.
Nagyon finom érzés igy baszni.
Aki teheti próbálja ki.
Holnap is megy hozzá.
Aki teheti próbálja ki.
Istenem, de irigyellek!
Régóta szeretném a nejem rávenni, hogy dugassa meg magát és dughassam a tele élvezett puncijat.
Egyébként nagyon kívánatos a feleséged. (Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 13:46
Régóta szeretném a nejem rávenni, hogy dugassa meg magát és dughassam a tele élvezett puncijat.
Egyébként nagyon kívánatos a feleséged. (Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap is megy hozzá.
Aki teheti próbálja ki.
Holnap is megy hozzá.
Aki teheti próbálja ki.
Holnap is megy hozzá.
Aki teheti próbálja ki.
Holnap is megy hozzá.
Aki teheti próbálja ki.
Akit érdekel, hogy a tapasztalataink (és az általunk ismet BDSM berkein belül), az általános értelemben vett cuckoldon belül milyen irányultságok milyen terminológiával jelennek meg, írtam róla egy komolyabb bejegyzést.
Szerintem is nem megfelelő a jelző.
Volt, hogy nálunk is én is csak nézőközönség voltam mert úgy esett jól! De mi is dumáltunk miközben a nejem nővérének a férje kurta a feleségem!( persze nem a hétvégi meccsről)
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 11:49
Volt, hogy nálunk is én is csak nézőközönség voltam mert úgy esett jól! De mi is dumáltunk miközben a nejem nővérének a férje kurta a feleségem!( persze nem a hétvégi meccsről)

Többen használják ezt a férj megalázása jelzőt.. Nos, nálunk egyetlen egyszer sem éreztem ezt, tehát az, hogy a barátunk azt mondta volna, hogy üljek a sarokba és csend legyen miközben meg dugja a páromat, na ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Sőt, ellenkezőleg, jót beszélgettünk a sráccal, volt, mikor kefélés közben is !
Többen használják ezt a férj megalázása jelzőt.. Nos, nálunk egyetlen egyszer sem éreztem ezt, tehát az, hogy a barátunk azt mondta volna, hogy üljek a sarokba és csend legyen miközben meg dugja a páromat, na ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Ezzel teljesen egyet értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 17:44
Törölt felhasználó (4722243)

Előfordult, hogy én is beleálltam a fogalmak tisztázásába, de sajnos nagyon sokszor találkozik az arrogancia a tudatlansággal. Falra hányt borsó. Aki egy picit intelligensebb, úgyis utána néz a dolgoknak, és akkor feltárulhat előtte egy hatalmas világ, tele lehetőségekkel, nem csak fizikai értelemben. Akit meg nem érdekel a téma, nem érintett valamilyen formában, azt meg felesleges győzködni. Mindenki a saját szintjén mozog és törekszik.
Előfordult, hogy én is beleálltam a fogalmak tisztázásába, de sajnos nagyon sokszor találkozik az arrogancia a tudatlansággal. Falra hányt borsó. Aki egy picit intelligensebb, úgyis utána néz a dolgoknak, és akkor feltárulhat előtte egy hatalmas világ, tele lehetőségekkel, nem csak fizikai értelemben. Akit meg nem érdekel a téma, nem érintett valamilyen formában, azt meg felesleges győzködni. Mindenki a saját szintjén mozog és törekszik.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 21:05

Szomorú, hogy milyen sok téveszme kering pl ebben a témában is sokan pl a szó eredetét sem ismerik , azthiszik a cuckold az a Kukkold szóval van kapcsolatban ( közben meg a szó eredete a Kakukk ..igen a madárról van szó mégha meglepő is ...) ráadásul a középkor óta használt szó ( nyilván nem Magyarországon)
Van : waiting , voyeur, submissive , humuliation , sissy , biszex, clean up , threesome , forced , dominant cuckold de ezenkívül még jó pár irányzat ( örülök ha valakinek segítettem eligazodni )
Van : waiting , voyeur, submissive , humuliation , sissy , biszex, clean up , threesome , forced , dominant cuckold de ezenkívül még jó pár irányzat ( örülök ha valakinek segítettem eligazodni )
Mindennek alapja az egymás iránti bizalom. Ha nincs meg ez akkor lehet hogy félre siklik a történet.
Szerencsére nálunk a bizalom egymás iránt sziklaszilárd, megbízunk egymásban. Ez nem jelenti azt hogy a párom nem lehetne mással kettesben. A kapcsolatunk monogám az érzelmek szerint, a szexuális vágyaink és életünk szempontjából nem, jó a változatosság és tényleg gyönyörködtet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 06:09
Szerencsére nálunk a bizalom egymás iránt sziklaszilárd, megbízunk egymásban. Ez nem jelenti azt hogy a párom nem lehetne mással kettesben. A kapcsolatunk monogám az érzelmek szerint, a szexuális vágyaink és életünk szempontjából nem, jó a változatosság és tényleg gyönyörködtet. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)

A kockázat mindig benne van , hogy nélkülünk folyik tovább a történet…
Senki nem lehet benne teljesen biztos, hisz az emberi lelek kiismerhetetlen.
Elnézést senkit nem akartam megbántani!
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland!
Gondolom ezt nem nekem szántad mert nem én írtam, hanem egy másik tag és ő azt irta , hogy megcsalták nem azt hogy cuckoldból lett valami , azt meg sem említette .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 06:09
Törölt felhasználó (4495972)

Egy komoly felszarvazott kapcsolatban fontos, hogy a férjet távol tartsa a feleségével való érintkezéstől. Ez nem jelenti azt, hogy a férj és a feleség kapcsolatának érzelmileg meg kellene változnia. Az érzelmi kötelék valójában erősebbé válhat. Ha a feleségnek barátja vagy bikája van, az szexuális zavart okozhat, ha a férj is érintett. A pasi vagy a bika iránti vágy csökken, ha a férj is kapcsolatba kerül a feleségével. Lehet, hogy a közösülés túlságosan elérhető, és nem olyan erős a vágy és a várakozás, hogy a baráttal és a bikával legyünk.

Igen engem is nagyon vonz a cuckold és a glory hole többi az aszonyon múlik
Igen engem is nagyon vonz a cuckold és a glory hole többi az aszonyon múlik
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom akinek rosszul alakult a cuckold kaland! (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem regisztráltok itt a társkeresőre? Biztosan lenne több jelentkező.
(persze, ha a párod is akarja, nem csak te) (Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 20:15
(persze, ha a párod is akarja, nem csak te) (Ez egy válasz Zoli1000 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi 50 es par vagyunk már sokszor beszéltünk erről én kölcsön adnám a feleségem 2 fiatalabb pasinak, hogy jól lerendezzék.
Sajnálom
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 10:53

Nekem nem kellet kölcsön adni a felségemet megoldotta magától. Elment és a volt egyetemi arab palival dugatta magát
Mi 50 es par vagyunk már sokszor beszéltünk erről én kölcsön adnám a feleségem 2 fiatalabb pasinak, hogy jól lerendezzék.