De legalább megismertem a párom "rejtett tartalékait"
Egy csicska nyilván, de a célját nem érte el.
Érdekes történet, de attól függatlenűl a csávó jó nagy köcsög volt
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (ma 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:17

Igazából semmi extra. Párom (mostmár feleségem) előző kapcsolatában csalta az akkori párját egy sráccal. Elmondása alapján az akkori párjával nem volt jó a szex ezért 3 évig mással "keféltette magát". Közben a szeretője megházasodott de azért még összejártak. Az én szempontomból ami lényeg, hogy miután összejöttöttünk még 2x együtt voltak. Az első egy gyors menet volt, a második egy együtt alvós egész éjszakán kefélős este. Nyilván akkor még nem tudtam semmiről. A srácot kirúgta a felesége egyéb okok miatt, ezért ő többet akart a páromtól, ezért a párom utána a srácot, aki bosszúból leírta részletesen, hogy mi történt és csatolt hozzá fotókat és messenger üzenet képeket.
Igazából semmi extra. Párom (mostmár feleségem) előző kapcsolatában csalta az akkori párját egy sráccal. Elmondása alapján az akkori párjával nem volt jó a szex ezért 3 évig mással "keféltette magát". Közben a szeretője megházasodott de azért még összejártak. Az én szempontomból ami lényeg, hogy miután összejöttöttünk még 2x együtt voltak. Az első egy gyors menet volt, a második egy együtt alvós egész éjszakán kefélős este. Nyilván akkor még nem tudtam semmiről. A srácot kirúgta a felesége egyéb okok miatt, ezért ő többet akart a páromtól, ezért a párom utána a srácot, aki bosszúból leírta részletesen, hogy mi történt és csatolt hozzá fotókat és messenger üzenet képeket.
Elárulod a történetét? Izgató lehet!
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (ma 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Adtam, úgy, hogy csak utólag tudtam meg. Az számít?
Mi kb fél éve keztük a másokkal való ismerkedést és azóta már volt egy pár pasival rajtam kívűl a feleségem, de mind a ketten nagyon élvezzük az olyan helyzeteket és van, hogy én csak nézem őket! De párom szereti azt is mikor két farokkal van egyszerre dolga és ezért van, hogy én us beszállok! Még olyan nem volt, hogy egyszerre legyen két idegen pasival és én meg nézzem vagy be is szálljak, de remélem előbb vagy utóbb majd az is eljön!
Egyszerre 3nak vagy váltásban?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2025. 10. 07. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 22:57

Mi nagyon szeretjük, ha kölcsön adom a párom. Most hétvégén is a naturista szaunában mindkét nap kölcsön adtam három srácnak is. Gyönyörűen kurválkodik a kis drágám. Imádom mikor mutatja felém, hogy hogyan szopik, vagy hogyan baszatja magát. Nagyon izgi, jó kis kúrva.
Mi nagyon szeretjük, ha kölcsön adom a párom. Most hétvégén is a naturista szaunában mindkét nap kölcsön adtam három srácnak is. Gyönyörűen kurválkodik a kis drágám. Imádom mikor mutatja felém, hogy hogyan szopik, vagy hogyan baszatja magát. Nagyon izgi, jó kis kúrva.
Én nagyon szeretném kölcsön adni a nejem.
Sajna nincs benne.
Sajna nincs benne.
Minket izgat ha a párunkat látjuk mással.

Pedig gyönyörű a párod.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 10. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 12:30

Szerintem más nőt nekem is menne, de a szerelmem nem, de pl nincs el tiltva tőle, hogy elfenekeltesse magát.
Szerintem más nőt nekem is menne, de a szerelmem nem, de pl nincs el tiltva tőle, hogy elfenekeltesse magát.
(Ez egy válasz keresoparos0 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hú én imádok fenekelni.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 09. 30. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 14:48

Hasonló a helyzet, csak nálunk a párom nem venné zokon, ha el el fenekelném, de nekem meg az nem megy, nem bírom eléggé erősen meg csapkodni, egyszerűen nem megy.
,,,jaj, de gyönyörű!!!
(Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 15:36

Párom többször is kölcsön volt adva, szó szerint. Először négy teljes napig volt a partnerünknél még a felesége szülni volt a kórházban. Második esetben a főnöke vitte el egy kétnapos konferenciára és egy szobában aludtak a szállodában. (Bár alvás az nem nagyon volt.) Végül egy másik partnerünknél töltött el egy egész hetet majd később három napot. Hármas-négyes kapcsolatunk több is volt. Rendkívül izgató volt mind, féltékenység soha nem volt köztünk. Sokan csak ábrándoznak itt, viszont aki mer az nyer, aki nem az mindenről lemarad.
Te mit keresel itt?
(Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 17:04

Az igen!
Mindhárman büszkék lehettek magatokra (már h igaz), hogy míg egy nő szűl, addig a pasija a nődet keféli, sőt négy napig nála van.
Gondolom utána szeretettel ment a gyerekért a kórházba....
Mindhárman büszkék lehettek magatokra (már h igaz), hogy míg egy nő szűl, addig a pasija a nődet keféli, sőt négy napig nála van.
Kár volt irnod...
vagy nem akarod érteni,vagy nem érted a lényeget... (Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 17:04
vagy nem akarod érteni,vagy nem érted a lényeget... (Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Az igen!
Az igen!
Gondolom utána szeretettel ment a gyerekért a kórházba.... (Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 15:36
Gondolom utána szeretettel ment a gyerekért a kórházba.... (Ez egy válasz Kabala4 üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Párom többször is kölcsön volt adva, szó szerint. Először négy teljes napig volt a partnerünknél még a felesége szülni volt a kórházban. Második esetben a főnöke vitte el egy kétnapos konferenciára és egy szobában aludtak a szállodában. (Bár alvás az nem nagyon volt.) Végül egy másik partnerünknél töltött el egy egész hetet majd később három napot. Hármas-négyes kapcsolatunk több is volt. Rendkívül izgató volt mind, féltékenység soha nem volt köztünk. Sokan csak ábrándoznak itt, viszont aki mer az nyer, aki nem az mindenről lemarad.