Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#931   2015. 10. 27. kedd 20:46
maped maped
Ilyesmire nem adok ki pénzt. Ezt ilyen hülyeség nélkül is lehet tudni, ha figyel az ember a partnerére.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 10. 27. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 27. kedd 11:35
Akkor nem figyeltél eléggé... Squirt Watch a cucc, ami egy méretes parasztvakítás smile ))) Óra, ami különböző színű ledekkel jelzi, hogy megfelelő frekvenciával rángatod -e a partnernő muffját.. 169USD-ért neked is lehet smile )) szállítással kb 50000Ft smile ) Mekkora már. Potom pénz azért, hogy szemközt pisiljen a párod, nem szabad kihagyni.
#930   2015. 10. 27. kedd 11:35
greatom greatom
Akkor nem figyeltél eléggé... Squirt Watch a cucc, ami egy méretes parasztvakítás smile ))) Óra, ami különböző színű ledekkel jelzi, hogy megfelelő frekvenciával rángatod -e a partnernő muffját.. 169USD-ért neked is lehet smile )) szállítással kb 50000Ft smile ) Mekkora már. Potom pénz azért, hogy szemközt pisiljen a párod, nem szabad kihagyni.
(Ez egy válasz maped üzenetére (2015. 10. 10. szombat 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 10. szombat 05:49
Megnéztem ezt a videót, de itt nincs semmilyen beszerezni való dolog. Ha megfelelően izgatod a hölgyet akkor szinte bármelyik képes valemilyen szinten spriccelve élvezni.
#929   2015. 10. 10. szombat 05:49
maped maped
Megnéztem ezt a videót, de itt nincs semmilyen beszerezni való dolog. Ha megfelelően izgatod a hölgyet akkor szinte bármelyik képes valemilyen szinten spriccelve élvezni.
(Ez egy válasz halowarsss üzenetére (2015. 10. 09. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 19:05
Sziasztok,
Olyanoktól kérdezném, akik már tapasztaltak ilyet.
Szerintetek amit itt mutatnak be az mennyire lehetséges? Nekem nagyon tetszik. Ha partner is lenne hozzá, még beszerezni is szívesen beszereznék egyet...

(Moderálva: weboldalt ne reklámozz a fórumban.)
#928   2015. 10. 09. péntek 19:05
halowarsss halowarsss
Sziasztok,
Olyanoktól kérdezném, akik már tapasztaltak ilyet.
Szerintetek amit itt mutatnak be az mennyire lehetséges? Nekem nagyon tetszik. Ha partner is lenne hozzá, még beszerezni is szívesen beszereznék egyet...

(Moderálva: weboldalt ne reklámozz a fórumban.)
#927   2015. 10. 08. csütörtök 20:32
maped maped
Sziasztok. Nálunk is előfordul a spriccelve élvezés. Mi úgy oldottuk meg a dolgot, hogy gyógyászati segédeszköz boltman vásároltunk mosható vízálló lepedőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (971082) VIP
2015. 10. 08. csütörtök 14:08
sziasztok nekünk ezért kell ágyat cserélni mert mindíg el ázik egy két törölköző és én sem régóta tudom ezt mostani párom hozta elő belőlem de ő is nagyon élvezi.és nem is hadja abba még nincs egy jó pár spriccelésem.
#926   2015. 10. 08. csütörtök 14:08
X Törölt felhasználó (971082) VIP
sziasztok nekünk ezért kell ágyat cserélni mert mindíg el ázik egy két törölköző és én sem régóta tudom ezt mostani párom hozta elő belőlem de ő is nagyon élvezi.és nem is hadja abba még nincs egy jó pár spriccelésem.
#925   2015. 09. 22. kedd 11:22
mercedes1124 mercedes1124
Szia Vogel. Én a nick nevevmmel ellentétben férfi vagyok, és érdekel ez a téma de még nem tudtam a párom ilyen spricceléshez juttatni.Szerencsére a szexet nagyon élvezi.Sokszor olyan tocsogós szaftos hogy csak nyalom dugom.... smile )Remélem egyszer csak sikerül! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 22. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1104642)
2015. 09. 22. kedd 09:58
Szia mercedes1124! Mikor legelőszőr spricceltem épp nyaraltunk B.berényben, pár nap ott sátoroztunk.Én akkor jártam először FKK-n is. Az akkori párom fedeztette fel velem ezt a csodás életformát,amire persze vevő voltam.Ekkor vált világossá az is,hogy én Bi. vagyok.Tehát nem konkrétan a testemen egy pont izgatásával kezdődött a spriccelés.Én úgy vélem ez a sok-sok új felismerés ,hogy teljesen átadhattam magam az igazi énemnek...,ez hozta ki belőlem.Tehát kellett egy olyan partner ,aki mindezt elősegítette. smile Agyban dől el mindig,mert ha kikapcsolod az agyad és átadod magad az élvezetnek és nem szorongsz semmitől ,fantasztikus élményeket élhet meg mindenki. smile
#924   2015. 09. 22. kedd 09:58
X Törölt felhasználó (1104642)
Szia mercedes1124! Mikor legelőszőr spricceltem épp nyaraltunk B.berényben, pár nap ott sátoroztunk.Én akkor jártam először FKK-n is. Az akkori párom fedeztette fel velem ezt a csodás életformát,amire persze vevő voltam.Ekkor vált világossá az is,hogy én Bi. vagyok.Tehát nem konkrétan a testemen egy pont izgatásával kezdődött a spriccelés.Én úgy vélem ez a sok-sok új felismerés ,hogy teljesen átadhattam magam az igazi énemnek...,ez hozta ki belőlem.Tehát kellett egy olyan partner ,aki mindezt elősegítette. smile Agyban dől el mindig,mert ha kikapcsolod az agyad és átadod magad az élvezetnek és nem szorongsz semmitől ,fantasztikus élményeket élhet meg mindenki. smile
(Ez egy válasz mercedes1124 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:20
Szia Vogel68!! Milyen ingerléssel érte el a párod ezt az élvezetet nálad??
#923   2015. 09. 21. hétfő 17:55
borsodipar borsodipar
Sziasztok!
Ritka az,amikor a páromnak nem sikerül elérni ezt nálam.Valóban teljesen más érzés,és nagyon tudja,mi a jó nekem smile Persze + 1-2 törölköző,az elmaradhatatlan vigyor2
#922   2015. 09. 21. hétfő 13:20
mercedes1124 mercedes1124
Szia Vogel68!! Milyen ingerléssel érte el a párod ezt az élvezetet nálad??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 10:26
Pár évvel ezelőtt történt,hogy én is elkezdtem spriccelve élvezni.Érdekes volt,mert először észre sem vettem csak az érzést,hogy ekkora élvezetet sosem éreztem még.Az akkori párom hozta ki belőlem és végre én is megismerhettem a saját testemet ,reagálását a kéjnek.Elsőre nem is értettük mi is ez valójában azt gondoltuk pisi,de ez nem csak pisi és ha igazán átadom magam a kéjnek úszik a szoba.Engem van,hogy zavar mit is szól ehhez az aktuális partner. smile Viszont ha arra koncentrál az ember ,hogy visszatartsa a spriccet ,már nem olyan mámorító az élvezet. Azt hozzá kell tennem a volt férjem sosem tudta ezt kihozni belőlem. 42 évesen döbbentem rá,hogy eddig nem is volt igazán élvezetes szexuális életem....,mostanra viszont végre élek és élvezkedek smile
#921   2015. 09. 21. hétfő 12:47
greatom greatom
Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez!

Talán... ha DP közben sikerül és ráadásul valaki épp a torkába élvez és a férj otthonról hallgatja mobiltelcsin wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2015. 09. 21. hétfő 12:33
Gratula! Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez! Nekem is volt már szerencsém hozzá párszor, volt is egy ilyen párom régen! Isteni látvány! smile
#920   2015. 09. 21. hétfő 12:33
X Törölt felhasználó (901479)
Gratula! Nincs is annál szebb, izgatóbb látvány, ahogy egy Nő spriccelve élvez! Nekem is volt már szerencsém hozzá párszor, volt is egy ilyen párom régen! Isteni látvány! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 10:26
Pár évvel ezelőtt történt,hogy én is elkezdtem spriccelve élvezni.Érdekes volt,mert először észre sem vettem csak az érzést,hogy ekkora élvezetet sosem éreztem még.Az akkori párom hozta ki belőlem és végre én is megismerhettem a saját testemet ,reagálását a kéjnek.Elsőre nem is értettük mi is ez valójában azt gondoltuk pisi,de ez nem csak pisi és ha igazán átadom magam a kéjnek úszik a szoba.Engem van,hogy zavar mit is szól ehhez az aktuális partner. smile Viszont ha arra koncentrál az ember ,hogy visszatartsa a spriccet ,már nem olyan mámorító az élvezet. Azt hozzá kell tennem a volt férjem sosem tudta ezt kihozni belőlem. 42 évesen döbbentem rá,hogy eddig nem is volt igazán élvezetes szexuális életem....,mostanra viszont végre élek és élvezkedek smile
#919   2015. 09. 21. hétfő 10:26
X Törölt felhasználó (1104642)
#918   2015. 09. 15. kedd 15:14
X Törölt felhasználó (1109952)
ebben nagy igazság van...
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 12:41
Nemreg ismerkedtem meg a baratnommel. az elso alkalommal is spriccelt es azota minden egyuttletkor. Szerintem a spricceles azon mulik a ket ember mennyire passzol. kellemes elvezeseket smile
#917   2015. 09. 15. kedd 15:14
X Törölt felhasználó (1109952)
Sziasztok!

Nálunk is így működik... mindíg lennie kell egy friss lepedőnek smile ))
Szívesen ismerkedünk hasonlóan "műkdödő" párokkal, vagy bi lányokkal smile

smile ))
#916   2015. 08. 20. csütörtök 17:29
X Törölt felhasználó (993992)
ha itthon, magyarba gondoljátok, fel kell menni busszal a Mátrába, aztán gyalog a Kékestetőre smile szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1095752)
2015. 08. 20. csütörtök 17:26
olyan leveleket várunk privátban hogy lehetne eljuttatni a párom a csúcsra ?!!!!
#915   2015. 08. 20. csütörtök 17:26
X Törölt felhasználó (1095752)
olyan leveleket várunk privátban hogy lehetne eljuttatni a párom a csúcsra ?!!!!
#914   2015. 06. 15. hétfő 20:50
csakszex67 csakszex67
Nagyon jó volna egy ilyen csajjal lenni!!
Imádnám nyalni!!
#913   2015. 06. 02. kedd 12:12
X Törölt felhasználó (758246)
Az én párom csak így tud elélvezni..35 éves koráig, két gyerek és egy férj után, nem volt még orgazmusa.Teljesen véletlenül jöttünk rá,engem zavart hogy nincs orgazmusa,próbálkoztunk mindenfélével,egyszer egy kézzel történő izgatás során sikerült smile Azóta kialakult a menetrend mit kell, meddig kell, hogyan kell,hány ujjal,milyen erősen, és szökőkút a végeredmény smile több törölközőre is szükség van smile nagyon izgató,és bárki bármit is mond,ez egy fizikai vissza igazolás,hogy igen is, ki lehet elégíteni smile kétszer,háromszor is smile utána már nagyon érzékennyé válik a terület..
#912   2015. 06. 01. hétfő 12:41
Kiric Kiric
Nemreg ismerkedtem meg a baratnommel. az elso alkalommal is spriccelt es azota minden egyuttletkor. Szerintem a spricceles azon mulik a ket ember mennyire passzol. kellemes elvezeseket smile

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!