Teljesen felesleges. Van hogy még válaszra sem méltatnak. Az meg hogy veled értsenek egyet, az teljesen kizárt!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 12. 13. szerda 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 23:18

Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Maximálisan egyetértek veled.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 12. 13. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 22:04

Örülök, hogy a mai egyetlen releváns hozzászólást sikerült törölni. Profi munka.
Valószínűleg a jogos kritikára az adminok még meg is sértődnek és még tiltanak is.
Gratulálok! Ez a jó irány, de talán fel kellene nőni a "feladathoz" és nem gyerekesen viselkedni.
Gondolom én.

Valószínűleg a jogos kritikára az adminok még meg is sértődnek és még tiltanak is.
Gratulálok! Ez a jó irány, de talán fel kellene nőni a "feladathoz" és nem gyerekesen viselkedni.
Gondolom én.
Biztosan nem az!
Cuncus puszilgatás közben volt benne részem. Egy igazi spricc sűrűbb állagú és édeskés.
Sajnos sok nő szégyenli és az utolsó pillanatban inkább leáll. A volt barátnőm eleinte nem engedte az utolsó pillanatig puszilgatni... Míg nem egyszer nem engedtem meg
hogy eltolja onnan a fejem és végül nem tudta visszatartani
Sajnos ezt a kis erőszakoskodást később is többször el kellett játszanom...
(Ez egy válasz cuckold.... üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:24

Cuncus puszilgatás közben volt benne részem. Egy igazi spricc sűrűbb állagú és édeskés.
Sajnos sok nő szégyenli és az utolsó pillanatban inkább leáll. A volt barátnőm eleinte nem engedte az utolsó pillanatig puszilgatni... Míg nem egyszer nem engedtem meg

Orgazmussal együtt járó bepisilés.... maradjunk ennyiben... 56 éves nő vagyok...
( Csak szólok...
)

Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 12. 13. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 22:04

Örülök, hogy a mai egyetlen releváns hozzászólást sikerült törölni. Profi munka.
Gondolom én.

Gondolom én.
Gondolom én.

Gondolom én.
Párom is pont ígyvan ahogy le írtad nálunk se jött össze meg a spicceles sajnos de én se adom fel
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 12. 05. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 22:05

Köszi, már megnéztem jónéhányat. Sajnos még mindig nem jött össze. Orgazmusa van minden alkalommal. Sokszor olyan érzékeny a puncija utána, főleg ha orálisan csikló vagy ujjal G pont izgatásától élvez el, hogy néhány percig eltolja a kezem, fejem, nehogy hozzáérjek, bele ne nyaljak még egyet, mert már nem bírja. Aztán utána egy kis idővel még újra engedi, hogy megdugjam és akkor is nagyon jó neki, sokszor másodszor, harmadszor is elélvez, de a spriccelés elmarad. Hiába próbáltam úgy, ahogy a videókon van (magamtól is majdnem pontosan úgy csináltam addig is) eddig nem jött össze. Fel nem adom, talán sikerülni fog egyszer.
Akkor gyakoroljál még! A tiéd nem spricc.
(Ez egy válasz cuckold.... üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Orgazmussal együtt járó bepisilés.... maradjunk ennyiben... 56 éves nő vagyok...
( Csak szólok...
)

Neked volt már ilyen?

( Csak szólok...
)

Az probléma, hogy sok hölgy nem ismeri ezt az érzést, ami valóban olyan érzés mintha bepisilne! Én a feleségemnek úgy magyaráztam el,hogy ez nálunk férfiaknál is pont olyan érzés, és ha mi is vissza tartanánk egy gyermek sem születhetne.Azóta nincs olyan szeretkezésünk, hogy ne spriccelne.
Nem igazán tudják mi ez, sokan még aztis vitatják, honnan jön. De tény, hogy más az íze, és főleg sokkal intenzívebb ez a spricc, mint egy mezei pisi.
Szóval én maradok abban a hitben, hogy ez létezik. 48 éves csajszi pasijaként
Szóval én maradok abban a hitben, hogy ez létezik. 48 éves csajszi pasijaként

( Csak szólok...
)

az nem pisi egyértelműen nincs szaga és teljesen szintelen ,olajos hatása van
inkább kenőanyag szerű
inkább kenőanyag szerű
orvosi vagy kutatási eredményt nem találtam erről, mert ránézésre olyan mintha orgazmus közben nem tudná zárva tartani a csapot, de akinek volt ilyen arról számol be hogy nem pisilés, én nem örülnék neki ha arcon locsolnának, inkább taszító mint izgató , ha választható hogy az orgazmus ugyanolyan mértékű lehet spricc nélkül is , akkor inkább ne spricceljen

( Csak szólok...
)

( Csak szólok...
)

a barátnőmmel csak gumi lepedővel a pokroc alatt tudunk csak szeretkezni , mert mindig kispriccel , amivel totál eláztatjuk a lepedőt . élvezi is rendesen , bár kellett két év mire elmúlt a szégyenérzete! ezt csak kézzel tudom elérni, pénisszel nem spriccel
Csak gyakoroljatok szorgosan, nekem is egyszer csak spriccelt.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2023. 12. 05. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, már megnéztem jónéhányat. Sajnos még mindig nem jött össze. Orgazmusa van minden alkalommal. Sokszor olyan érzékeny a puncija utána, főleg ha orálisan csikló vagy ujjal G pont izgatásától élvez el, hogy néhány percig eltolja a kezem, fejem, nehogy hozzáérjek, bele ne nyaljak még egyet, mert már nem bírja. Aztán utána egy kis idővel még újra engedi, hogy megdugjam és akkor is nagyon jó neki, sokszor másodszor, harmadszor is elélvez, de a spriccelés elmarad. Hiába próbáltam úgy, ahogy a videókon van (magamtól is majdnem pontosan úgy csináltam addig is) eddig nem jött össze. Fel nem adom, talán sikerülni fog egyszer.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2023. 12. 05. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Squirt-kent keress rá. Sok sikert!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 22:13

Adnál egy linket vagy legalább a címét a videónak, hogy mit kell keresni? Kedvesemnek hatalmas orgazmusai vannak, de sajnos a spriccelés még eddig kimaradt. Szeretném nagyon ha sikerülne neki,
Nekem a G-pont izgatástól tud nagyokat spriccelni.
Párom nem spriccel de iszonyatosan tocsog neki meg folyik amikor izgatom a csiklóját
A feleségem is úgy élvez hogy szinte úszik minden , farkamon folyik lefele nagyon jó érzés eszméletlenül élvezi a szexet , de én is vele !