Egy hétig
gy
nélkül voltunk, ami kiváló lehetőséget adott a határok feszegetésére. Nálunk a spriccelés lovagláskor jön és szerintem alf
er alf
ek alf
ekpi
. Ami azért nem baj, mert én imádom és ilyenkor bőven jut rám is. Mit mondjak, egy fantasztikus élménz, de alapos, mély dugás kell a gátak feloldásához...
alf
si
Nekem egyszer volt, hogy kis iszogatás után nagyon keményen dugtam a párom... Tényleg izomból, kemenyeket löktem. A farkamtol nem szokott elmenni, de akkor már hosszú ideje dugtam, és jobban élvezte ő is, mint szokta. Hangosabban nyogott, mondta közben hogy "ahh... Keményebben... Ahhh... Baszd szét a pinam" (pedig káromkodni sose szokott közben, ez az egy alkalom volt). Én folyamatosan gepeltem, egyszer csak kiugrott alolam, és elrohant a modora. Kérdeztem mi történt, azt mondta majdnem
be
. Talán akkor lehetett volna egy spriccelos orgazmusa
alf
pi alf
si alf
lt
Eddig nekem cyak a jelenlegi párommal sikerült de neki mindíg megy, igaz csak újazva. Szex közben nem. Fi om édds
Szerintem nagyon izgató dolog ez. Személy szerint én nagyon bírom. Néhány hete sikerült először a páromnál elérni a spriccelést. Egyenlőre csak kézi rásegítéssel,de így is tök izgalmas. 4-5 orgazmusa is szokott lenni. Próbálja ki,aki eddig nem próbálta. Fantasztikus
Biztos jó élmény, érzés lehet.
Vajon miért hihették ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 21:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)
A legtöbb partnerem eddig azt hitte ilyenkor, hogy
Hiába mondom nekik, hogy ez nem az. De mind megtanulta elengedni, főleg miután már nem tudja tartani!
De a legjobb, mikor aktusonként 2-ször, 5-szor is összejön!
pi
kell... alf
si alf
ln alf
ieHiába mondom nekik, hogy ez nem az. De mind megtanulta elengedni, főleg miután már nem tudja tartani!
Nalunk ez normalis elvezeskor.Imadom!!!
Renike! Azon a két videón nem sok minden látszik. Pedig én kíváncsi lettem volna arra a spriccre...
A legtöbb partnerem eddig azt hitte ilyenkor, hogy
Hiába mondom nekik, hogy ez nem az. De mind megtanulta elengedni, főleg miután már nem tudja tartani!
pi
kell... alf
si alf
ln alf
ieHiába mondom nekik, hogy ez nem az. De mind megtanulta elengedni, főleg miután már nem tudja tartani!
Nálunk ez "mindennapos", de például tapasztaltunk olyat, hogy valaki ettől "megijed".
Csak párokkal ismerkedünk, ott érdekes módon a srácoknak bejön a dolog, a lányoknál érdekesek a reakciók.
Szerintetek?
Csak párokkal ismerkedünk, ott érdekes módon a srácoknak bejön a dolog, a lányoknál érdekesek a reakciók.
Szerintetek?
Én akár Antarktisz környéki nőt is nyalnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 01. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 01. péntek 15:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 01. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4174642)
Egy ilyen Zalaegerszeg környéki nőt szívesen nyalnek
Egy ilyen Zalaegerszeg környéki nőt szívesen nyalnek
Volt párom is tudott spriccelve élvezni, imádtam nézni.
A nejemnél működik én pedig szeretem nagyon.
Sziasztok. En benne lennék
Imádnám ha újra egy spriccelős puncit nyalhatnék..... nincs is jobb annál.
Az felizgato a spricelö punci
minél nedvesebb anál jobb
minél nedvesebb anál jobb
Imádom mikor csak úgy tocsog a puncija. Olyankor szoktam a izgatni a csiklóját a péniszemmel és csak úgy dől belőle a nedv vagy lespriccel vele engem... hm...
U a leg jobb mikor a párom spriccel. Volt egy barátunk akivel többször együtt voltunk ászt is mi nálunk érezhette,hogy milyen egy női spric,nagyon be jött neki. Azóta elhozta a barátnőjét is és az én aszonykam megtanította őt is spriccelni. Nagyon jó dolog két nőt egyszerre látni spriccelni ! Szívesen megtanítjuk más párokat is a női spricre,hogy át tugyak élni az igazi élvezetet.
Mint említettem korábban nekik már volt tapasztalatuk többesben és szerették volna újra kipróbálni ugyanazokat a dolgokat. Sajnos a hölgy nem kedvelte az anális játékokat pedig azt is szívesen kipróbáltam volna. De mondták hogy volt már két farok a no puncijában egyszerre és benne vagyok e ilyenben? Eloször furcsa volt belegondolni hogy egy másik férfi farkához fog érni az enyém is, de amúgy is megkértek hogy használjak óvszert szóval hamar megbékéltem a gondolattal. Egyszer élünk gondoltam. Átmentünk egy fotelhoz. A férj beleült és kényelmesen elhelyezkedett. A felesége vele szemben ült bele a férfi péniszébe. Így hátulról tudtam hozzáférni a nyílásához. Irányba álltam és szépen lassan betoltam a férfiasságom a már amúgy is szukös lukba. Csendesen nyögdécselt a hölgy. Látszott hogy már hiányzott neki hogy teljesen teli legyen. nem tudtam teljesen az o mélyére.menni.mert sajnos nincs 20 centis hímvesszom. De élménynek fenomenális volt hogy így két férfi tudott örömet okozni a feleségnek. Éreztem ahogy a férfi farka is mozog az enyém mellett azon a szuk helyen. Eloször furcsa volt de aztán megszoktam és arra gondoltam hogy mindezt a no élvezetéért tesszük. Az este további részén már csak a "hagyományos" 2 fiú 1 lány felallásokat csináltuk és mindenki remekül érezte magát. Rájottem hogy mennyire élvezem mikor a no kicsit túl van terhelve az élvezetekkel.
Már az elején úgy terveztük hogy ott alszom szóval nagyon igyekeztem jól teljesíteni és a vendéglátóim kedvében járni. De azt hiszem elégedettek voltak velem. A végén kicsit még beszélgettünk de mindhárman nagyon kifáradtunk. Befeküdtünk az ágyba ami jól el volt ázva 1-2 helyen. A feleség volt középen. Mondták hogy ok már.megszokták és szeretnek így aludni. A hölgy a végén még átölelt és megköszönte az estét. Egy életere szóló élmény volt.
Már az elején úgy terveztük hogy ott alszom szóval nagyon igyekeztem jól teljesíteni és a vendéglátóim kedvében járni. De azt hiszem elégedettek voltak velem. A végén kicsit még beszélgettünk de mindhárman nagyon kifáradtunk. Befeküdtünk az ágyba ami jól el volt ázva 1-2 helyen. A feleség volt középen. Mondták hogy ok már.megszokták és szeretnek így aludni. A hölgy a végén még átölelt és megköszönte az estét. Egy életere szóló élmény volt.

szanka

Sabrina Sweet