Imádom ,csak kiszámíthatatlan és olyankor kuka az ágynemű, vagy ahol vagyunk.
Nálunk természetes a feleségem ha be gerjed szinte tocsogunk , imádom képzeljétek el szinte úszik a punci !
Nekem arcomba élvezett és nem hogy lelakattam, hanem még jobban beindított
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (ma 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:22
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (ma 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt egy barátnőm, kb. 1 évig jártunk össze rendszeresen, többször is hetente. Ahogy jobban megismerkedtünk, egyre felszabadultabban szeretkeztünk. Egy idő után azt vettem észre, hogy minden csupa nedvesség volt. Ő nem spriccelt nagyot, viszont rendkívül intenzíven nedvesedett. Amikor nagyot élvezett, megfeledkezve magáról, minden csupa csatak volt.
Es
mennyiségű testnedv jött ki belőle. Egyszer megkóstoltam, hogy milyen az íze? Tetszett, így rászoktam. Először neki is furcsa volt, hogy nyalom, mert a férjének nem jött be. Ő mindig lekókadt és elment zuhanyozni, őt is elküldte tisztálkodni, meg igazából vége lett náluk ilyenkor a szexnek. Mi más dimenzióba helyeztük ezt a szituációt. Odáig fajult, hogy ilyen élvezései után hátamra kellett feküdnöm, ő ráült az arcomra, addig nyaltam ameddig remegtek a combjai, majd sokáig csókolóztunk. Teljesen odáig volt, hogy ilyen is van.
alf
zm alf
él alf
etlen
Volt egy barátnőm, kb. 1 évig jártunk össze rendszeresen, többször is hetente. Ahogy jobban megismerkedtünk, egyre felszabadultabban szeretkeztünk. Egy idő után azt vettem észre, hogy minden csupa nedvesség volt. Ő nem spriccelt nagyot, viszont rendkívül intenzíven nedvesedett. Amikor nagyot élvezett, megfeledkezve magáról, minden csupa csatak volt.
Es
mennyiségű testnedv jött ki belőle. Egyszer megkóstoltam, hogy milyen az íze? Tetszett, így rászoktam. Először neki is furcsa volt, hogy nyalom, mert a férjének nem jött be. Ő mindig lekókadt és elment zuhanyozni, őt is elküldte tisztálkodni, meg igazából vége lett náluk ilyenkor a szexnek. Mi más dimenzióba helyeztük ezt a szituációt. Odáig fajult, hogy ilyen élvezései után hátamra kellett feküdnöm, ő ráült az arcomra, addig nyaltam ameddig remegtek a combjai, majd sokáig csókolóztunk. Teljesen odáig volt, hogy ilyen is van.
alf
zm alf
él alf
etlen
Már nem vagytok az adataid szerint együtt, akkor a videót a spriccelő pináról se várjuk? Viszont nagyon szép, jó méretes és vastag a szerszámod, ilyen szép pédányra biztosan buknak a csajok.
(Ez egy válasz ThreesomeFun üzenetére (2025. 08. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 17:54
Sziasztok!
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.
Nagyon meglepődtünk mikor a dolog megvalósult, a párom elmondása szerint még eddig egyik partnerével sem sikerült. Azóta már többször is megtörtént, és mondhatom, elég izgató érzés végignézni. Igérem, hamarosan videót is csatolni fogok. Í
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.
Nagyon meglepődtünk mikor a dolog megvalósult, a párom elmondása szerint még eddig egyik partnerével sem sikerült. Azóta már többször is megtörtént, és mondhatom, elég izgató érzés végignézni. Igérem, hamarosan videót is csatolni fogok. Í
Mindhárman meglepődtetek? Negyedikként én is szerettem volna megleődni.
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (ma 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű popsid van! Attól még én spriccelnlek!
(Ez egy válasz seximádók89 üzenetére (ma 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
20cm kerületű?Az kb a kálykacső!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 12:06
Törölt felhasználó (4775650)
VIP
Sziasztok!
Amikor a feleségemet nagyon vastag dildóval dugom (kb 20cm kerületű) akkor szinte minden esetben spriccelve élvez.
Persze ehhez kell egy kis
Ő egy vékonyan izmos nagyon jó csaj, 164cm/51kg Senki nem mondaná meg róla, hogy szereti az extra vastag faszt.
Amikor a feleségemet nagyon vastag dildóval dugom (kb 20cm kerületű) akkor szinte minden esetben spriccelve élvez.
Persze ehhez kell egy kis
al
is. A farkamtól sajnos még soha nem spriccelt pedig nem kicsi (19/5cm) Szóval a tapasztalatom az, hogy igenis számít a csajoknak a méret, főleg a vastagság. Nagyon szereti, kb heti egyszer kap belőle alf
ko alf
ho alf
l
Ő egy vékonyan izmos nagyon jó csaj, 164cm/51kg Senki nem mondaná meg róla, hogy szereti az extra vastag faszt.
Nálunk többször előfordult nèha a páromra rá èlvezek imádja
Nálunk sikerült, mindhárman meglepődtünk.
Bakker nekem még nem jött össze pedig szeretném ha valaki beteritene akár többször is.
Sziasztok,
Az új partnerem spriccelni szokott változó, hogy mekkorát.
Mire érdemes oda figyelni a már így is gyönyörű látvány még gyönyörűbb legyen?.
Az új partnerem spriccelni szokott változó, hogy mekkorát.
Mire érdemes oda figyelni a már így is gyönyörű látvány még gyönyörűbb legyen?.
A feleségem is így járt,hatalmasat tud spriccelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 18. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 18. péntek 20:16
Törölt felhasználó (4738384)
Imádom...
Főleg ha a partnered nem is tudja hogy van ez a képessége!!!
És van!!!
Rohadtul jó élvezetes....
És van!!!
Sziasztok!
Kíváncsi lennék mit tud a párom, szerintem lenne hozzá tehetsége...
Imádom...
És van!!!
És van!!!
Az exemet először a házi barátunk spricceltette meg többször egymás után! Nem is tudta hogy ilyet tud! Vadul megujjazta és jött az áradat többször egymás után. Volt kb 6-7 is de csak az első 3 esett neki jól.azt mondta.
Nálunk az ágyon a rendes lepedő alatt van egy gumi lepedő illetve egy jó nedvszívó anyag, mert a feleségem olykor szökőkútként spriccel. Persze ez nem mindig van, de sokat van az a pont amikor aztán mindent kiad magából
Imádtam exfeleségemmel, mikor minden alkalommal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 21:49
Törölt felhasználó (4767636)
Van az a pont ,amikor simán...

szanka

Astrid