Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#911   2015. 05. 25. hétfő 13:34
skymas skymas
Egyszer volt egy barátnőm aki minden élvezéskor eláztatott mindent. Őt egy kicsit zavarta, én viszont imádtam!! smile
#910   2015. 05. 19. kedd 15:29
X Törölt felhasználó (1036822)
Sziasztok! Az én csajom is képes rá. Párszor jól eláztatta az ágyat, és azt is imádom amikor nyalás közben a számba élvez. smile
#909   2015. 05. 10. vasárnap 09:18
greg12 greg12
szívesen dugnék ilyen csajszival aki tud ilyet,élvezetes lenne az biztos
#908   2015. 05. 09. szombat 23:59
X Törölt felhasználó (831055)
Csak igy tovabb,............eleinte nekunk is keves volt, de mostmar ket torulkozot s azokat is duplan kell hasznaljuk, mert igencsak boseges a csodalatos nedu.....imadom
(Ez egy válasz Ana Steel üzenetére (2015. 05. 09. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 18:52
Sziasztok!
Én sem hittem hogy ilyen létezik... Mindig azt gondoltam hogy csak pisi...
De egyik este amikor a párommal szeretkeztünk velem is megtörtént. smile Annyira váratlanul ért hogy teljesen zavarban voltam.
15 éve vagyunk együtt és eddig még egyszer sem volt ilyen, de még csak egy ici picike sem....
Én feküdtem az ágyon, és a számmal kényeztettem Őt, magamat meg egy vibrátorral. Közben a mellemet markolászta paskolta. Éreztem hogy mindjárt vége van, és nem bírja tovább, ezért beleadtam apait anyait hogy minél jobb legyen. El is élvezett. smile De nem hagyta abba a mellem kényeztetését. Aztán hármat egymás után rácsapott... akkor már éreztem hogy nekem is mindjárt végem van. Az orgazmusm kezdetén éreztem hogy elkezdtem spriccelni, de nem bírtam abbahagyni a saját izgatásomat. Utána nagyon sokáig remegtem. Aztán persze szégyeltem is magam.... De szerencsére oktalanul. smile Persze nem méteres spricc volt, csak a lepedőn lévő folt árulkodott róla hogy tényleg megtörtént. Elmondása szerint izgató a tudat hogy ilyet is tudok, csak azt nem értette, értettük hogy akkor eddig miért nem volt.
Utána koncentráltam rá hogy megint sikerüljön, és ő is mindent megtett hogy legyen olyan orgazmusom, de nem ment. Aztán amikormár nem figyeltem rá megint megtörtént. Azóta sikerül párszor átélnünk.
#907   2015. 05. 09. szombat 23:53
X Törölt felhasználó (831055)
engem is,......huuuuuuuu elszall az agyam , mikor spriccel a punci vigyor2
(Ez egy válasz newyork üzenetére (2015. 05. 09. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 09. szombat 22:34
Izgalmas átélni férfiként,ha egy hölgy spriccel.Engem nagyon beindít.....
#906   2015. 05. 09. szombat 22:34
newyork newyork
Izgalmas átélni férfiként,ha egy hölgy spriccel.Engem nagyon beindít.....
#905   2015. 05. 09. szombat 18:52
Ana Steel Ana Steel
Sziasztok!
Én sem hittem hogy ilyen létezik... Mindig azt gondoltam hogy csak pisi...
De egyik este amikor a párommal szeretkeztünk velem is megtörtént. smile Annyira váratlanul ért hogy teljesen zavarban voltam.
15 éve vagyunk együtt és eddig még egyszer sem volt ilyen, de még csak egy ici picike sem....
Én feküdtem az ágyon, és a számmal kényeztettem Őt, magamat meg egy vibrátorral. Közben a mellemet markolászta paskolta. Éreztem hogy mindjárt vége van, és nem bírja tovább, ezért beleadtam apait anyait hogy minél jobb legyen. El is élvezett. smile De nem hagyta abba a mellem kényeztetését. Aztán hármat egymás után rácsapott... akkor már éreztem hogy nekem is mindjárt végem van. Az orgazmusm kezdetén éreztem hogy elkezdtem spriccelni, de nem bírtam abbahagyni a saját izgatásomat. Utána nagyon sokáig remegtem. Aztán persze szégyeltem is magam.... De szerencsére oktalanul. smile Persze nem méteres spricc volt, csak a lepedőn lévő folt árulkodott róla hogy tényleg megtörtént. Elmondása szerint izgató a tudat hogy ilyet is tudok, csak azt nem értette, értettük hogy akkor eddig miért nem volt.
Utána koncentráltam rá hogy megint sikerüljön, és ő is mindent megtett hogy legyen olyan orgazmusom, de nem ment. Aztán amikormár nem figyeltem rá megint megtörtént. Azóta sikerül párszor átélnünk.
#904   2015. 05. 02. szombat 22:39
X Törölt felhasználó (879570)
Bizony smile
Jó móka finom
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 05. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 02. szombat 10:40
És milyn finom mikor tör elő a nedű belőle, ahh smile
#903   2015. 05. 02. szombat 10:40
Nagymellű Nagymellű
És milyn finom mikor tör elő a nedű belőle, ahh smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879570)
2015. 05. 01. péntek 20:15
Greatomnak igaza van, de analógiaként más szerveket is felhozhatunk.
Egyébként átlagos középiskolai tananyag...

Orvosi szótárból:
G-pont (Grafenberg-pont) - a női orgazmusban központi szerepet játszó anatómiai terület, amelyet nem minden nő és férfi ismer. De ez nem jelenti azt, hogy akik nem ismerik, azok nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban a G pont izgalmi állapotától függ.
Mi is a G-pont?
A G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el, s egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadék kilövellést válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek váladékot kezdenek termelni. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell.

10 tény
Wikipedia

Még mindig a semmit írom körül? mf1
#902   2015. 05. 01. péntek 20:15
Greatomnak igaza van, de analógiaként más szerveket is felhozhatunk.
Egyébként átlagos középiskolai tananyag...

Orvosi szótárból:
G-pont (Grafenberg-pont) - a női orgazmusban központi szerepet játszó anatómiai terület, amelyet nem minden nő és férfi ismer. De ez nem jelenti azt, hogy akik nem ismerik, azok nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban a G pont izgalmi állapotától függ.
Mi is a G-pont?
A G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el, s egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadék kilövellést válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek váladékot kezdenek termelni. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell.

10 tény
Wikipedia

Még mindig a semmit írom körül? mf1
(Ez egy válasz párral_lánnyal üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 21:58
A prosztata meg a nők G pontja gyakorlatilag ugyan az? Mégis másképp működik? Ez nekem új, mesélj még valamit. Nem vagy te biztosítási üzletkötő? A semmit ilyen szépen körbeírni nem mindenki tudja ám smile )
#901   2015. 05. 01. péntek 11:12
valaki szabolcsbol valaki szabolcsbol
állítólag minden nő képes rá voltam mar több növel aki képes rá szám szerint 3 mal nos a harmadik nemis tudott erről az élvezeti formáról csak nézett mi is történik de nagyon izgatta
#900   2015. 05. 01. péntek 08:26
greatom greatom
Pedig lényegében igaza van. Csak a nőknél sokkal kevésbé kifejlett ( a differenciálódás előtt lényegében ugyanaz a sejtcsoport) A másként működik: kb. alig működik a kalsszikus, mirigy funkció tekintetében(a legtöbb nő esetében). Viszont ingerelhető és ez az ingerlés elvezethet kielégüléshez. Nyilván számodra sem újdonság a férfi-női nemi szervek közötti analógia. Nagyjából 60 napig morfológiailag egyformák vagyunk ebben tekintetben. Ugyanonnan indulunk, de később egy genetikai faktor beindítja a folyamatot ami hormontermelésen keresztül fokozatosan egyre jobban megkülönböztethetővé tesz férfit és nőt. A közös kezdet ezzel együtt felfedezhető és a szervek egymásnak megfeleltetése is egyértelmű: csikló-pénisz, herék-petefészkek (a herék sokáig ugyanott is tartózkodnak a hasűrben), kis- és nagyajkak-herezacskó. Ugyanígy a húgycső körüli mirigyek esetében is felfedezhető alaki és működésbeli hasonlóság.
Pina vs. Fasz
#899   2015. 04. 30. csütörtök 21:58
párral_lánnyal párral_lánnyal
A prosztata meg a nők G pontja gyakorlatilag ugyan az? Mégis másképp működik? Ez nekem új, mesélj még valamit. Nem vagy te biztosítási üzletkötő? A semmit ilyen szépen körbeírni nem mindenki tudja ám smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 20:37
Voltam smile
Nincs olyan nő, akinek ne lenne, csak nem ott, hanem arrébb van, vagy nem akkora, vagy nem olyan érzékeny Neked, mint másnak.
Mint ahogy nekünk is van prosztatánk. Gyakorlatilag ugyanaz a szerv, csak másképp működik nektek, mint nekünk.
Meg lehet találni, csak türelem és odafigyelés kell smile
#898   2015. 04. 30. csütörtök 20:42
Szorgalmasan játszani kell vele drága drusza wink
Aztán ha már csillagokat lát a kedvesed, és azt sem tudja, hogy hol van, akkor óvatosan, éppen hozzáérve megsimogatod a méhszáját, és addig lehet orgazmusa, amíg abba nem hagyod wink
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 15:20
Szia Druszám nálunk meg van ez a redős keményebb valmi akkor most hogyan is tovább?
#897   2015. 04. 30. csütörtök 20:37
Voltam smile
Nincs olyan nő, akinek ne lenne, csak nem ott, hanem arrébb van, vagy nem akkora, vagy nem olyan érzékeny Neked, mint másnak.
Mint ahogy nekünk is van prosztatánk. Gyakorlatilag ugyanaz a szerv, csak másképp működik nektek, mint nekünk.
Meg lehet találni, csak türelem és odafigyelés kell smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2015. 04. 30. csütörtök 12:24
Tudom, hogy hol kellene lennie(hidd el hogy nő vagyok és azt is ..hogy nem is egy de 2 kezem is akad) vigyor2
Én biztosan másként vagyok összerakva... bár szerintem rajtam kívül nagyon sok nő nem fedezte még fel magán.....
Nem egyedi gond ez...

Tapasztalásod mi... te már voltál olyan nővel aki......
#896   2015. 04. 30. csütörtök 16:00
greatom greatom
Igen. Igazad van. 3*4=23 és a Föld lapos. Ja, és a homeopátia gyógyítja a rákot. Lehetnek eltérőek a vélemények, legfeljebb nem mindegyik áll összhangban a valósággal. De oda se neki, relax van és béke!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 04. 30. csütörtök 15:03
Mindenki lassítson... és ne egymást piszkáljátok! Lehet eltérő a vélemény, de azt is el lehet fogadni!
#895   2015. 04. 30. csütörtök 15:20
1sexmániás 1sexmániás
Szia Druszám nálunk meg van ez a redős keményebb valmi akkor most hogyan is tovább?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 12:16
A hüvelyed hasad felőli oldalán, kb 2 centire a hüvelybemenettől van egy kb borsó - babszem méretű folt, ami redősebb, és/vagy keményebb. Na "Ő" az a bizonyos varázspont wink
#894   2015. 04. 30. csütörtök 15:03
ravenna ravenna VIP Admin
Mindenki lassítson... és ne egymást piszkáljátok! Lehet eltérő a vélemény, de azt is el lehet fogadni!
#893   2015. 04. 30. csütörtök 12:56
greatom greatom
Tudod, irtó paraszt stílus ez... ha komolyan válaszol valaki, akkor azon pezsegtek, hogy "Jájjelméleti, meg minek okoskodik." Ha nem ezt teszi, akkor azon arcoskodtok. Nem ártana valamilyen irányvonalat kialakítani, osztán ahhoz igazodni.

Nem kell megtisztelve érezned magad, egy pillanatig sem, meg az eszedet sem muszáj játszani. Viszont a logikai döccenőt még mindig nem magyaráztad meg: ha saját tapasztalat hibádzik, akkor minek alapján osztályozod a mások ezzel kapcsolatos véleményét??? Ja, hogy pofára megy? Akkor basszál egyedül, kiscsillag, meg szenvelegj, hadd hízzon a fórum.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2015. 04. 30. csütörtök 12:20
Nem érzem, hogy ez miatt kevésbé lennék nő....
Max csak arról van szó, hogy akad még felfedezésre váró terület....

" Megtisztelve érzem magam, hogy ide böfögtél!"(te elméleti szaki)
#892   2015. 04. 30. csütörtök 12:26
X Törölt felhasználó (805295) VIP
úgy lesz .. és köszönöm a komoly reakciót... (mert komolyan érdekel a téma)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831055)
2015. 04. 29. szerda 21:27
Szia

Keress meg s beszelgethetunk rolla. Van nemi tapasztalatom e teren...... wave

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!