Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
Sziasztok !
Párokkalismerkednénk , párcsere női bi jöhet szóba .
Párokkalismerkednénk , párcsere női bi jöhet szóba .
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok
Tapasztalt párként keresünk házibulit a hétvégére. Írjatok bátran.
Tapasztalt párként keresünk házibulit a hétvégére. Írjatok bátran.

Sziasztok.Tud valaki helyet,Keszthely/kke 4-5párnak bulizni?Köszi.
Gyermelyen szoktak szervezni bulikat ha arra gondolsz. Klub nem nyílt.
(Ez egy válasz Norbi 75 üzenetére (2023. 10. 03. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 18:16

Sziasztok!Szép napot! Nemrég értesültem hogy Tata környékén nyílt egy új klub!? Nem tudom mennyire valós az információ!! Más is hallott valamit erről? Járt már ott valaki?
Sziasztok!Szép napot! Nemrég értesültem hogy Tata környékén nyílt egy új klub!? Nem tudom mennyire valós az információ!! Más is hallott valamit erről? Járt már ott valaki?
A hétvégi buli nagyon jó volt! Jó társaság jött össze! Decemberben találkozunk!
Köszi!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 15:59

Gyermelyen szoktak rendszeresen tartani, szerintem az a legnyugatibb buli. Mindig hirdetik itt is a bulikat. 7-én szerveznek ha jól tudom.
Kanári szigeteki nyaraláshoz keresek hölgy útitársat 2024 januárjában.
A költségeket állom.
Kölcsönös szimpátia esetén tovább közös programok is szóba jöhetnek.
A költségeket állom.
Kölcsönös szimpátia esetén tovább közös programok is szóba jöhetnek.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Most hölgy vagy pár Swinger For you nem jön?
Szóló 40 éves sportos pasi vagyok
Szóló 40 éves sportos pasi vagyok
Köszönöm szépen a választ!
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 09. 30. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 20:41

Bármelyik swingerben ahol az adott párral megbeszéled (ÉS van hozzá kölcsönös szimpátia), hogy te csak így szeretnél csatlakozni (ÉS van a pár részéről erre fogadókészség). A ffi biszexualitás az amit nem tolerálnak a klubokban túlságosan (rádszólnak, hogy "ezt inkább ne itt"
.

Bármelyik swingerben ahol az adott párral megbeszéled (ÉS van hozzá kölcsönös szimpátia), hogy te csak így szeretnél csatlakozni (ÉS van a pár részéről erre fogadókészség). A ffi biszexualitás az amit nem tolerálnak a klubokban túlságosan (rádszólnak, hogy "ezt inkább ne itt"
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 30. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 18:00

Törölt felhasználó (1619322)

Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok. Esetleg Budapesten melyik swingerklubban lehetne ilyen?
Ma este a DL-ben masszázs extrákkal szívesen ismerkedem Hölgyekkel és Párok Hölgytagjait is szívesen kényeztetném hu-hu-huncut módon (is). MIvel Én nem vagyok betoji (mint sokan más pasik), így a klubban találkozunk, én szólóban megyek le partyz-ni
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok. Esetleg Budapesten melyik swingerklubban lehetne ilyen?
Gyermelyen szoktak rendszeresen tartani, szerintem az a legnyugatibb buli. Mindig hirdetik itt is a bulikat. 7-én szerveznek ha jól tudom.
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2023. 09. 30. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 15:55

Sziasztok!
Érdeklődnénk, hogy Veszprém, GyMS, esetleg Vas megyében léteznek-e valamilyen rendszerességgel rendezett swinger házibulik. Gondoljuk, hogy léteznek, igazából valamilyen támpontot, kapcsolatot, iránymutatást keresnénk, hogyan tudnánk a közelébe kerülni
Köszi!
Érdeklődnénk, hogy Veszprém, GyMS, esetleg Vas megyében léteznek-e valamilyen rendszerességgel rendezett swinger házibulik. Gondoljuk, hogy léteznek, igazából valamilyen támpontot, kapcsolatot, iránymutatást keresnénk, hogyan tudnánk a közelébe kerülni

Köszi!
Sziasztok!
Köszi!

Köszi!
Sziasztok! Mezőkövesdi nyaralóban szervezek egy kisebb swinger összejövetelt. 3-4 pár és egyedülálló lányok jelentkezését várom 45 éves korig.
Privátban várom a jelentkezőket.
Privátban várom a jelentkezőket.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.