Én ott leszek szóló pasiként. Hölgy kísérő jelentkezését szívesen fogadom!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi ott leszünk veletek,és sokadjára is szuper buli lesz. (Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 06:55
Mi ott leszünk veletek,és sokadjára is szuper buli lesz. (Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
MA Juni.1.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel.
Szívesen látunk még sportos vagy normál testalkattal PÁROKAT 50 éves korig.
Részletekért bátran keressetek privátban.
MA Juni.1.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel.

Ma este ismerkedünk párokkal a három majomba
Sziasztok.

Sziasztok .
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
A kovetkezo hetvege ,jun.7-8, pentek szombat valamely napjan lenne e par, holgy, tarsasag akik szivesen buliznanak, akar italozasos ismerkedes es kolcsonos vonzero eseten elvezetes ejszaka megelese celjabol? Igenyesseg es intelligencia meglete mellett....
Gondoltam rá
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 18:51

Sziasztok! Június 1-jén, szombaton tervez valaki DL-be menni?
Holnap jön valaki innen a 3 majomba?
Sziasztok! Június 1-jén, szombaton tervez valaki DL-be menni?
Még mindig az lenne a legegyszerűbb, ha lemennél egy klubba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 05:32
Törölt felhasználó (4704556)

Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok!
Június 11-15 között párommal keresnénk igényes kultúrált párokat, swinger közösséget Siófokon és környékén. Férfi tagunk minimális tapasztalattal rendelkezik többesben, női tagunk “szűz”
Június 11-15 között párommal keresnénk igényes kultúrált párokat, swinger közösséget Siófokon és környékén. Férfi tagunk minimális tapasztalattal rendelkezik többesben, női tagunk “szűz”
Sziasztok
Mi szombaton a 3 majomba szívesen ismerkednénk párokkal....
Mi szombaton a 3 majomba szívesen ismerkednénk párokkal....
Sziasztok!
Sziasztok. Mi most érünk rá sajnos csak kimenni a 3 Majomba köv hét deyavu, utána nyaralás majd június végen leszünk újra itthon , de szívesen ismerkedünk ott a klubban veletek.
(Ez egy válasz hetvegiparti üzenetére (2024. 05. 29. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 13:50

Sziasztok! Most szombat nekünk nem jó, mi 3 hét múlva tervezzük, de szívesen összefutnánk veletek, bár mi nem vagyunk túl jártasak.
Sziasztok! Most szombat nekünk nem jó, mi 3 hét múlva tervezzük, de szívesen összefutnánk veletek, bár mi nem vagyunk túl jártasak.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 05. 29. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 10:18

Sziasztok
Innen a G. G ről ki jön a 3 majomba(Szeged) szombaton?
Innen a G. G ről ki jön a 3 majomba(Szeged) szombaton?
Este valaki DL?
Igazán nincs mit
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 05. 29. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 05. 29. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Privátban írok
(Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 05. 29. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mohács havonta 2-3 alkalom ....
N (Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 05. 29. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 09:58
Mohács havonta 2-3 alkalom ....
N (Ez egy válasz gangwife üzenetére (2024. 05. 29. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm az infót, a honlapja alapján jónak tűnik. Ha valaki volt a mohácsi swingerbe, szívesen vennék egy személyes beszámolót.