Sziasztok! 16. 17.-re Klublátogatásra keresünk párokat. Vagy házibuliba és részt vennénk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Köszi az infót
Megnyugodtam
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 11:05

Technikai okokból. A FB profilján vannak az aktuális infók kint.
Nekem és swinger ismerősöknek nem ez a tapasztalata. De kinek mi jön be, valakinek a Glory Cafe is tökéletesen megfelel.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 03. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 20:01

Nem hígult fel, Tomi változatlanul nagyon erős facekontrollt tart. Ami változott, hogy most már csütörtökön is igazi ereszd el a hajamat van.
Technikai okokból. A FB profilján vannak az aktuális infók kint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 22:16
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Biztos volt szó róla a fórumban, de elég sokáig visszatekerve nem találtam infót, a végtelenségig nem mennék vissza
A Club Paradise bezárt? Hetek óta elérhetetlen a honlapja.

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok! Biztos volt szó róla a fórumban, de elég sokáig visszatekerve nem találtam infót, a végtelenségig nem mennék vissza
A Club Paradise bezárt? Hetek óta elérhetetlen a honlapja.

Nem hígult fel, Tomi változatlanul nagyon erős facekontrollt tart. Ami változott, hogy most már csütörtökön is igazi ereszd el a hajamat van.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 12:52

Szerintem a vendégkör az utóbbi időben felhígult, régebben sokkal színvonalasabb klub volt.
Sziasztok esetleg egy hölgy akinek lenne kedve menni Cluba ? Siófokról mennék hozznàm vinnèm
Sziasztok ma estére keresünk párt 11 kerben mi kettő fiú egy lány vagyunk! Női bi párcserès szexre.
Sziasztok,
Aug 17-ei CP-ben megrendezésre kerülő napközbeni pool partyra keresek hölgy partnert.
Aug 17-ei CP-ben megrendezésre kerülő napközbeni pool partyra keresek hölgy partnert.
Szerintem a vendégkör az utóbbi időben felhígult, régebben sokkal színvonalasabb klub volt.
(Ez egy válasz sunbathing üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 05:27

A SwingerForYou klubban volt valaki mostanában? Friss tapasztalatokra kíváncsiak lennénk.
Előre is köszönjük azoknak, akik megosszák velünk az élményeiket.
Előre is köszönjük azoknak, akik megosszák velünk az élményeiket.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Mához egy hétre augusztus 9én bulit tartunk 9. Kerületben. Várjuk csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt. Atlagos lètszám 40-50 fő.
Sziasztok.
Aug.24.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!Nagyon igényes környezetben,barátságos válogatott vonzó párokkal!!Jó idő esetén kinti medencés ismerkedős partyval(nem kötelező,csak opció)!Várjuk jó fej csini PÁROK jelentkezését,normál vagy sportos testalkattal,50 éves korig,akár kezdőket is!!
Részletekért bátran keressetek privátban......
Aug.24.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!Nagyon igényes környezetben,barátságos válogatott vonzó párokkal!!Jó idő esetén kinti medencés ismerkedős partyval(nem kötelező,csak opció)!Várjuk jó fej csini PÁROK jelentkezését,normál vagy sportos testalkattal,50 éves korig,akár kezdőket is!!
Részletekért bátran keressetek privátban......

Szia,
Ha klublátogatás mellett döntötök, csatlakoznék! (Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 08. 02. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 13:16
Ha klublátogatás mellett döntötök, csatlakoznék! (Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 08. 02. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

08.03 Szombat este keresünk
BP. többes privát partyt,
vagy valamelyik clubba mennénk.
08.03 Szombat este keresünk