45 ös csinos ápolt pár keres: igényes csinos párt! Minden jóra
Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!! KÉREM CSAK ÁPOLT IGÉNYES JOKÉPÜ FFI IRJON!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok!
Szerdán reggel vagy kora délután párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Mi 40-es pár vagyunk
Szerdán reggel vagy kora délután párokkal ismerkednénk elsősorban Borsod megyében.
Mi 40-es pár vagyunk
Sziasztok!
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 40-50 fő.
Párok, hölgyek, urak jelentkezését még tudjuk fogadni.
Korosztály kb 25-45 között.
Melinda és Péter
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 40-50 fő.
Korosztály kb 25-45 között.
Melinda és Péter

Sziasztok Szombaton estère keresünk lányt,párt női bi párcserès szexre
Budapesten van lakás is.
Fiatal fiú is írhat.
Budapesten van lakás is.
Fiatal fiú is írhat.
Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!!
sziasztok! szép napot! ma estére, vagy holnap estére lányok-nők-hölgyek-házaspárok? szabolcs megye, nyiregy- újfehértó és környékéröl? irj privátban,
Sziasztok! Párhoz szívesen beszállnék minden jóra!
Hely ok 11. kerület.

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Idős pár? Nagy logó mell szőrős punci?
2024.12.07.én.19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,fűrdőruha mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
Vacsora(Kemencés kenyérlángos)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Glory hole fal(csak mikulás ruhában használható)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesí!tjük előnyben
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Vacsora(Kemencés kenyérlángos)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Glory hole fal(csak mikulás ruhában használható)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesí!tjük előnyben
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok Szombaton estère keresünk lányt,párt női bi párcserès szexre
Budapesten van lakás is.
Fiatal fiú is írhat.
Budapesten van lakás is.
Fiatal fiú is írhat.
Sziasztok.
Nov.30.án szombaton igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej,nyitott PÁROK jelentkezését sportos vagy normál testalkattal 50 éves korig!Házibuli jelleggel,semmi kötelező dolog,akár kezdőknek is!
Részletekért keressetek bátran privátban...
Nov.30.án szombaton igényes privát bulit szervezünk Piliscsabán.Várjuk jó fej,nyitott PÁROK jelentkezését sportos vagy normál testalkattal 50 éves korig!Házibuli jelleggel,semmi kötelező dolog,akár kezdőknek is!
Részletekért keressetek bátran privátban...

Sziasztok.Szivesen kipróbálnánk a csoportos szexet a közelünkben(Ózd es Kazincbarcika vonzáskörében).Kisseb tarsasaghoz is szivesen csatlakoznánk a közelünkböl.
Sziasztok!
Csütörtök, pénteki nap csatlakoznék swinger buliba.
Csütörtök, pénteki nap csatlakoznék swinger buliba.
sziasztok! szép estét! lányok-nők-hölgyek-házaspárok? szabolcs megye, nyiregy- újfehértó és környékéröl? irj privátban,
Sziasztok!
November 23.-án szombaton, privát swinger bulit tartunk Zuglóban. Várható létszám 50-60 fő.
Korosztály kb 25-50 év
November 23.-án szombaton, privát swinger bulit tartunk Zuglóban. Várható létszám 50-60 fő.
Korosztály kb 25-50 év
Szombaton ki volt innen a három majomba?