Szeretnék csatlakozni párokhoz illetve csoportokhoz szimpátia alapján Budapesten. Nagyon rövid határidős programra nem tudok megígérni semmit de ha kapok pár napot a tervezésre szabaddá teszem magam, köszi! (Nem dohányzom és ritkán iszom csak étkezéshez egy pohárral alkalmanként)
Szimpátián alapuló nő,aki szereti, hogy kènyeztetve van?
Ma nem lesz buli a Majomban,úgy nèz ki a szilveszteri buliba elfáradtak az emberek..
(Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 04. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy ma valaki innét Swingerforyou- ba?
Szerveződik a valentin napi swinger buli,és a farsang is!!
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna,wellness és swinger est program leírása;
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
Amelyik pár tud hozni pasit szivesen beengedjük!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
Amelyik pár tud hozni pasit szivesen beengedjük!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
Ma este 3majomba megy pár innen a gg.hu-ról?
Hali szívesen csatlakoznék párokhoz baranyamegye és környékén hely megoldható!!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Pár ma este megy a glory caféba, esetleg hölgy ?
Írj privatban
Írj privatban
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel

Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Hellyel rendelkező fiatal magyar párt keresünk közelünkben.
Hölgy vagy pár ma este a glory-ban?
Január 11-én esetleg valami privát party? Egymást szerető pár vagyunk, és csak egymás előtti szexre keresünk párokat. Kezdők vagyunk a témában...
Sziasztok!
Jómagam tervezek.
41 éves vagyok gyakran járok le.
Ha voltatok már találkozhattunk is.
Ha kerestek pasit, tali a Jacuzziban..a legjobb hely az ismerkedésre (Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jómagam tervezek.
41 éves vagyok gyakran járok le.
Ha voltatok már találkozhattunk is.
Ha kerestek pasit, tali a Jacuzziban..a legjobb hely az ismerkedésre (Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Többes élvezetekben jártas, szenvedélyes beállítottságú -nem dohányzó- férfiként keresném a (jan.3..,4.) péntek, szombat estére/éjszakára hölgyek,párok társaságát, élvezetdús órák közös megvalósításának céljából! Budapest és Szeged közötti területen mobilis vagyok. Igényesség, intelligencia, szenvedély
Remélem megtaláljuk!

Sziasztok. Szombaton megyek:( ha innét jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne ott találkozhatunk. Szép estét mindenkinek.
(Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma megy valaki innen a Swingerforyou-ba?