Csütörtökre vagy péntekre keresek sw bulit!
190/95/42 igényes intelligens férfias férfi vagyok! Az átlagtól nagyobb intimmel.
A
190/95/42 igényes intelligens férfias férfi vagyok! Az átlagtól nagyobb intimmel.
A
Sziasztok.
Szegeden ismerkednénk Swingerekkel nekem sajnos csak a hétköznapok a jók ezért nem tudok a 3 majomba menni.
Egy 60-as pasi
Szegeden ismerkednénk Swingerekkel nekem sajnos csak a hétköznapok a jók ezért nem tudok a 3 majomba menni.
Egy 60-as pasi
Március 6.-án tartandó pasitöbbletes bulinkra, tudunk még párokat és szóló hölgyeket fogadni, és max még 1 férfit.
9. Kerületbe várunk titeket kb 25 fős létszámmal.
Általunk szűrt és jóváhagyott vendégkörrel
9. Kerületbe várunk titeket kb 25 fős létszámmal.
Általunk szűrt és jóváhagyott vendégkörrel
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
2025.03.08.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park!
Nőnapi swinger buli!!Óvszert magatoknak kell hozni!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs 19.00-21.00ig (szakképzett masszőrtől)
Szauna működése a személyzet foglálásától függ!!
21.15 tól 3.00 ig A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Őrbottyán.
A szokásos jó hangulattal,sok párral arányosan szeretnénk ,még 4 pasit!
Az est étkezést tartalmaz!
Welcome koktél!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.
A szokásos jó hangulattal,sok párral arányosan szeretnénk ,még 4 pasit!
Welcome koktél!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok.különlegességek.
Sziasztok. Most szombat estére keresünk házi jellegű kis bulit ahol nem gond nekünk a pasi többes sem!
Március 14én Budapest 9. Kerületben következő bulink. 30as 40es korosztály, csinos, intelligens párok lányok fiúk jelentkezését várjuk. Lètszám kb 50 fő szokott lenni.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok.
Baranyai Swingerekkel ismerkednènk.
Baranyai Swingerekkel ismerkednènk.
Sziasztok
Ma este Három Majom?
Ma este Három Majom?
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Sziasztok!Holnap a kedvezmènyes 3 Majom bulira ki tervez menni?
Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
2025.03.08.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park!
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.Még 4 pasit várunk!!
Welcome koktél!
-Jakuzzi használat
Őrbottyán.Még 4 pasit várunk!!
Welcome koktél!
Sziasztok Sajna már nem müködik jártunk oda régen most már pesti klub ami a legközelebb van !
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 08:10

Sziasztok! A Nyiregyhazi swinger mukodik meg? Ha igen kerem priviben irjon valaki. Koszi.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
:Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Sziasztok! A Nyiregyhazi swinger mukodik meg? Ha igen kerem priviben irjon valaki. Koszi.
senki nem szeret swingerezni,akkor miért van itt?
Sziasztok. Mi megyünk a szombati három majom buliba
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)