Mi megyünk!
SWINGER YOURS Eseményei:
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Kezdőknek erősen ajánlott !
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
Június 19-én Csütörtökön-pasitöbbes swinger bulit tartunk a 9.kerületben 25-50 fő közötti létszámmal.
Június 28-án Szombaton Diósd, csak 45 év alattiaknak Youngest buli, medence, szauna, és kezdők bevezetése a swinger világba ☺️
Kezdőknek erősen ajánlott !
Jelentkezni weboldalunkon tudtok swinger yours pont hu
PÉCSIEK FIGYELEM!
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Szóval Pécs-Kalocsa-Kecskemét útvalon keresünk.
Privát üziket várunk
Július 5-én Szombaton kora reggel indulunk Pécsre,kb 10-11 órától lenne pár lyukas óránk és szívesen töltenénk egy szimpi Lánnyal,vagy Párral az iðőnket.
Csak azért írjuk ezt mert abba az irányba szinte sose járunk és szeretnénk a kellemeset a hasznossal összefűzni.
Privát üziket várunk
Lenne itt olyan hölgy, vagy pár, aki szívesen csatlakozna két 20-as éveiben járó hetero férfihez egy kellemes afterpartyra? Szívesen látjuk a csatlakozni vágyókat lakásomon.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Szóljatok jövünk mi is!!
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 13. péntek 17:12

Sziasztok! Szombat este sw házibuli valahol? Szívesen betársulnánk!
Sziasztok! Szombat este sw házibuli valahol? Szívesen betársulnánk!
Sziasztok.
Ma este valahol házibuli?
Adatlapom alapján csatlakoznék házibuliba.
Pest, illetve Komarom-Esztergom vármegye.
Ma este valahol házibuli?
Adatlapom alapján csatlakoznék házibuliba.
Pest, illetve Komarom-Esztergom vármegye.
Valami félrement, nem kaptam semmit :(
(Ez egy válasz missbunny üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,irtam uzenetet...
(Ez egy válasz potens40esBP üzenetére (2025. 06. 11. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 22:26

Nálam szokott lenni 4-5-6 pasival, csak mostanában jelentkező hiányában nem volt....de ha van igény rá, össze tudjuk hozni...
Sziasztok elsőnek voltam Gloryban . Rengeteg a pasi azért akadnak hölgyek is, nekem nagyon tetszett a hely ès a szuper élmény is. Csak ajánlani tudom.
Szombaton Három Majomba?
PÉCSIEK FIGYELEM!
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok.
30 éves úrként keresek hétvégére házibuli jellegű partyt vagy akár párhoz csatlakoznék.
Pest, Illetve Esztergom- Komárom vármegye előny
30 éves úrként keresek hétvégére házibuli jellegű partyt vagy akár párhoz csatlakoznék.
Pest, Illetve Esztergom- Komárom vármegye előny
Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Nagyon nagyon szívesen segitek nektek.
(Ez egy válasz missbunny üzenetére (2025. 06. 11. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen? Majd amikor lehetne találkozni akkor neked már " sajnos " nem jó, de folyamatosan beírod ezt a hihetetlen lehetőséget.
Igen? Majd amikor lehetne találkozni akkor neked már " sajnos " nem jó, de folyamatosan beírod ezt a hihetetlen lehetőséget.
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 10:51

Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Idős kővér párt keresek.Pécs