Sziasztok!
Ma este valaki lesz innen dreamlandben, aki szívesen venné szóló pasi közeledését?
Ma este valaki lesz innen dreamlandben, aki szívesen venné szóló pasi közeledését?
Idős hölgy vagy pár Pécsett?
Sziasztok!
Dolce Vita sw clubról van valakinek tapasztalata? Tudom, nem rég nyílt.
Dolce Vita sw clubról van valakinek tapasztalata? Tudom, nem rég nyílt.
Holnap estére! Csinos párt keresnénk,hatos játékra.
Szombaton Három Majomba innen párok? Szimpatia /párcsere
2025.07.12.én 18 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Idős pár Pécset???
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Július 4 péntek este buli nálunk.
Idős párt keresek.Pécs
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
Nincs mit...
(Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a válaszokat!
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 21:38

Sziasztok!5 szoba van,egy kis,ès egy hatalmas előtèr! Plussz egy jakuzzi,ès a bárpult rèsz!
A szemèlyzet 2-3 fő, rettentően udvariassak,kedvesek!
Mindig van változatos sült,illetve főtt ètel, mellé bőséges ital választèkkal!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!
Sziasztok!5 szoba van,egy kis,ès egy hatalmas előtèr! Plussz egy jakuzzi,ès a bárpult rèsz!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni! (Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 21:23
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni! (Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
A szigetszentmiklósi swingerről mit lehet tudni? (A mesèn túl ami a weboldalon fenn van..)
Hány szoba van? Hány fős a szemèlyzet? Ètel-ital terèn mire lehet számítani?
A szigetszentmiklósi swingerről mit lehet tudni? (A mesèn túl ami a weboldalon fenn van..)
Sziasztok.