Még a jövő héten is tart a szabink....
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Párokkal ,Lányokkal napközben lenne kedvünk ismerkedni.
Privát üziket várunk
Sziasztok! A mai napra (08.02.), az esti órákra keresek hölgy partnert, swinger klub látogatására! Akit érdekel privátba írjon! Sziasztok
Augusztus 8 bulit tartunk Budapesten. Csinos párok, lányok, és sportos pasik jelentkezését is várjuk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ciao! Ahogy látom nem én vagyok az egyetlen, aki ma a Tik Takba menne egyet hancúrozni.
Ehhez keresem szóló hölgy társaságát.
A swingerben már régi motoros vagyok, szóval ha kezdő vagy és most ismerkedsz ezzel a világgal, abban is tudok segíteni.

Ma estére keresek egy szimpatikus, nyitott hölgyet, aki szívesen velem tartana a TikTak Swinger klub páros estjére. Ha van kedved egy izgalmas, jó hangulatú estéhez, és szívesen kipróbálnál valami újat (vagy nem először jársz ilyen helyen), írj bátran. Fontos a kölcsönös szimpátia és a tisztelet, a többit meglátjuk. Diszkréció alap, a hangulat garantált.
Sziasztok ! Privát swinger klub-os programokat hol lehetne találni , egy budapesti párnak ?! Köszi
Sziasztok!! Tiszafüreden keresnénk valami izgalmat a hétvégére!!
Fiatal páros vagyunk
Fiatal páros vagyunk
08.02 szombat. Bács-Tolna
Keresünk privat partyt
Fogadni és utazni tudunk.
Kérlek olvas profilt ! !
Keresünk privat partyt
Fogadni és utazni tudunk.
Kérlek olvas profilt ! !
Például ebben a topikban szoktak hírdetni. Peldául mi is.
(Ez egy válasz Gabeolett2022 üzenetére (tegnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:23

Sziasztok ! Privát swinger klub-os programokat hol lehetne találni , egy budapesti párnak ?! Köszi
Igen tervben van szombaton a Három Majom számunkra
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 07. 29. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton három majomba ki jön?
Idős nő vagy párt keresek ahol a hölgyet lehet kényeztetni,minden megoldás érdekel.Baranya
Sziasztok! 08.08-án lenne valakinek kedve elkísérni a TikTak-ba?
Leginkább szóló hölgy, vagy pár

Leginkább szóló hölgy, vagy pár

Kalandvágyó, intelligens hölgyet keresek, akivel együtt merülhetünk el a most pénteki TikTak pároknak szóló swinger estén. Nem ígérek többet, mint kellemes társaságot, jó hangulatot és kölcsönös figyelmet – ha hozlak-viszlek, azt szó szerint is értem. Kötelékek nélkül, de értékek mentén
Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

Sziasztok. Párok vagy szex buliba mennék péntek este!!
Szerdán csak két klub van nyitva, napközben a Paradise este a DL.
(Ez egy válasz stuffa187 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 08:43

Sziasztok! Jövő hét szerdán pest környékén járunk és szeretnénk el látogatni egy clubba. 30-as pár vagyunk , ez lenne az első swingerünk
Köszi a válaszokat