Melyik hely a legigényesebb, maga mint hely és az oda járó vendégek együttesen? Valós véleményekre vagyok kiváncsi, tapasztalt swingerezőktől kerdezem!
Először látogatnék meg klubot, nem csalódottan szeretnék távozni. (Mivel első alkalom, csak érdeklődő lennék inkább, mint résztvevő , akár hölgyel együtt. azt tudom, hogy elég korlátozott a lehetősége egyedül egy férfinak)
Köszönöm ha segitesz
Először látogatnék meg klubot, nem csalódottan szeretnék távozni. (Mivel első alkalom, csak érdeklődő lennék inkább, mint résztvevő , akár hölgyel együtt. azt tudom, hogy elég korlátozott a lehetősége egyedül egy férfinak)
Köszönöm ha segitesz

Két férfi csinos sub nőt keres
Szia most szombat estére 09.13 ismét biszex lányt párt keresünk fiatal barátnőmmel. Győrbe van helyünk!
Sziasztok! Olyan hölgyek társaságát keresem akinek lenne kedve szerdánként eljönni swingerbe napközbeni partyra Pest megyében. Vagy esetleg párok akik velem tartanának. Köszönöm

Miskolci 40-es bi hölgytagú házaspár vagyunk!
Szeptember 13-án (szombat) Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Szeptember 13-án (szombat) Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! Igényes, diszkrét párral kalandoznék vasárnap délután, este. Van helyem Pesten, tudnálak fogadni Titeket. Nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Olyan párok keressenek, akik el is mernek jönni a randira, és szimpátia esetén szexelni is szeretnének!
Még áll az ajánlatom(is) !

Ti voltatok?
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki volt szept 6 án,piliscsabai buliba? Üvegtigris
Két férfi csinos sub nőt keres hármas partyba.
Sziasztok
Szombaton ki jon Tiktakba?
mi párommal megyünk ! 32 évesek vagyunk
Szombaton ki jon Tiktakba?

Sziasztok ma jön valaki a swforyou szauna estre?
Ki volt innen a szombati 3 Majom buliba?
Sziasztok párokhoz szeretnék csatlakozni 3 adiknak hetero alapon akár a swingerbe is benne vagyok privibe lehet írni és ha lehet akkor Zala Vas Somogy Veszprém esetleg Tola és Baranya megyéig
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk.
Privát üzilet várunk
Privát üzilet várunk
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Olyan PÁROKAT keresünk, akik szeretik a férfi biszex játékokat.
Párcsere, fiú a fiúval, lányok felcsatolhatóssal.
Kisebb házibulit (3-4 pár) is összehozhatunk nálunk.
Párcsere, fiú a fiúval, lányok felcsatolhatóssal.
Kisebb házibulit (3-4 pár) is összehozhatunk nálunk.
Sziasztok! Szombaton, szeptember 13-án újra vár titeket a Swinger Club Paradise hagyományos, tematikus estéje: Rockabilly Memphis – ahol a vágy és a ritmus találkozik a forró rock’n’roll életérzéssel. DJ gondoskodik a klasszikus dallamokról, élő dobos adja a lüktetést, táncoslányok fűtik a hangulatot, és minden a hamisítatlan rockabilly világot idézi meg. Csak akkor leszel részese az élménynek, ha eljössz.
Swinger utánra van nő/pár aki folytatná még az estét és szívesen hazavinne még egy belevaló helyes fiatal potens srácot játszótársnak vagy csak kellemes társaságnak de klub után bárhol bármiben benne vagyok.Intellektuális, normális kedves és nagyon odaadó pasi vagyok, mindig kedvelnek az emberek és a látványom is tetszetős szokott lenni, top modelleket nem keresek feltétlen de az intellektualitás legyen érzékelhető