De jó ilyet is olvasni!
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság. (Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 21:57
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság. (Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nőként undorodom a csupasz farok még látványától is!! Nem , hogy szopni! Egy szőrös faszt is lehet, úgy szopni, hogy nem a szádba landol, vagy az orrodat piszkálja a szőr! Nem is értem miért fogjátok rá, hogy az ápolatlan. Csupasz faroknak is lehet szaga, úgy mint a szőrösnek! Csak más! De lényeg szerintem mindenki tisztálkodik, e téren!!!!
Csakis csupasz
Én nőként undorodom a csupasz farok még látványától is!! Nem , hogy szopni! Egy szőrös faszt is lehet, úgy szopni, hogy nem a szádba landol, vagy az orrodat piszkálja a szőr! Nem is értem miért fogjátok rá, hogy az ápolatlan. Csupasz faroknak is lehet szaga, úgy mint a szőrösnek! Csak más! De lényeg szerintem mindenki tisztálkodik, e téren!!!!
Csupasz is jó de szeretem ha van leszállópálya.
De ha csupasz általában és meg van hagyva telibe az is szexi.
Nekem addig izgató amíg nem göndörödik kb....
De ha csupasz általában és meg van hagyva telibe az is szexi.
Nekem addig izgató amíg nem göndörödik kb....
nekem nökènt csak s a fazonos vagy a borotvált fasz tetszik...szopás közben igencsak kiábrándító a sok szőr
Ezt olyan emberek is hangoztatják, akiknek az anyukáját is borotválták a szülés előtt!
Kérdezném Ö is ápolatlan volt?
Kérdezném Ö is ápolatlan volt?
Erre én sem jöttem rá! Ugyanannyi higiéniát kap, mint egy csupasz, mégis mindenki leápolatlanozza....
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 15:08

Ebben szerintem teljes mértékben igazad van. Én csak azt nem értem hogy 1-2 embernél miért számít az már ápolatlansàgnak ha szőrös?

Nőként akkor én is hozzászólok: én szeretem, ha nem a természet adta suba van, hanem legalább kicsit körbe van igazítva. Jobb úgy szopni, ha kevesebb a szőr, még ha nem is teljesen szőrtelen. De ha a nagyon szőrös és a csupasz között választhatok, akkor a csupasz, de én szeretem magamon is a fazonosat. Számomra a pasin is jól áll ez a köztes megoldás.
Inkább csupasz.
Ez bruttó hülyeség amit írsz ...akkor a fejedet is borotváld le kopaszra mert az is undorító
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

pár vagyunk
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 15:06

Milyen érdekes hogy ide csak pasik írnak.
Szerintem a csajok véleménye fontosabb lenne ebben a témában.

Akkor szólj nekik, hogy írjanak.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 15:06

A szőrös ápolatlan és undorító!
Ez már nem a 80 as évek.
Ez már nem a 80 as évek.
Csupasz
A feleségem a csupaszt szereti,így természetesen csupasz.
Mivel a hasam is szőrös,csak rövidre szoktam vágni. A tövét borotválom.
egyáltalán nem ápolatlan a sőrös szerintün nagyon jó
Ebben szerintem teljes mértékben igazad van. Én csak azt nem értem hogy 1-2 embernél miért számít az már ápolatlansàgnak ha szőrös?
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 13:51

Nekem a szoros jobban tetszik. Soha nem borotvaltam, de ettol meg nem vagyok apolatlan! Ha majd lesz baratnom, termeszetesen olyan lesz, ahogy o szeretne.

szőrös a igazi