Inkább a csupasz,de legalábbis legyen rövidre vágva.
Szerintem baromira vicces amikor egy férfinek kis minták: leszállópálya, háromszögecske, stb van fazonírozva. Vagy ne legyen semmi vagy legyen szőrös.
Valóban nem a 80-as évek, de egyébként most újra ez a tendencia és preferencia. A fiatalok többsége újra szőrös (faszért, hónalj, stb.). Fürdőkben, naturista helyeken is ezt látni. A 40-50+ csupasz a sok 20-30+ szőrös. Én is az vagyok, páromnak is ez tetszik. Egyedül a zacsit borotválom néha.
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
“Leszálló pálya” inkább nőknél mutat jól
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

imádom ha csupasz mindent látni és ha passzosba van bárki láthatja mindenét full betekintést nyujtva mit kell tömni , pláne ha bugyi sincs rajta
Csak a csupasz
)))

Azért egy szexi kis fazon jöhet, nem? Leszálló pálya pl?
(Ez egy válasz baloghkati01 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem csak a csupasz.

Megoszlanak a vélemények az tény pro és kontra. Mi mindketten a szőrtelen szeretjük. Mi mindketten gyantáztatjuk, van egy nagyon kedves kozmetikusunk. Természetesen már számunkra nem lenne komfortos, egyrész tisztántartása a területnek, vizuálisan is vonzóbb illetve a szex is sokkal jobb mert sokkal intenzívebben érezhető minden. Már a világ megváltozott, arra amire a természet kifejlesztette ott a szőrzetet már felesleges. Biztos lesz aki ellentmond ennek, az ő dolga….
Honén tetszik tudni hogy nem szokta le borotválni ?
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 08:59

Ez bruttó hülyeség amit írsz ...akkor a fejedet is borotváld le kopaszra mert az is undorító

Mi is a csupasz farkincát szeretjük, főleg a golyók nyalogatásánál sokkal élvezhetőbb, ha le van borotválva.
Illetve aki szeret játszani a golyókkal, ott sem túl előnyös a szőrzet.
(Ez egy válasz erdeklodohetero1974 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 00:02

Pasiként elég nagy tapasztalattal...Ha valaki csak a makkot szopogatja, természetesen nem fogja zavarni a természetes szőrzet...Viszont egy mélytorkos szopásnál elég zavaró lehet...
Pasiként elég nagy tapasztalattal...Ha valaki csak a makkot szopogatja, természetesen nem fogja zavarni a természetes szőrzet...Viszont egy mélytorkos szopásnál elég zavaró lehet...
Nekem csak körülötte szőrös.
A párom a borotváltat szereti, nekem is így jön be. Csupaszra csak ritkán borotválom, általában valamilyen szexi fazont meghagyok
Úgy látom, az élet ezen területen is igaz a mondás: "De jó, hogy nem vagyunk egyformák"
El lehet mondani, kinek mi tetszik, de ebből ne legyen háború.
Én csupaszon szeretem a puncit és a péniszem is borotvált.

El lehet mondani, kinek mi tetszik, de ebből ne legyen háború.

Én csupaszon szeretem a puncit és a péniszem is borotvált.

Nekem csupasz a faszom.
Volt barátnőm kérte, hogy olyan legyen, azóta csupasz.
Azt mondta, hogy úgy szívesebben leszopna, na meg szerinte nagyobbnak is látszik, ha csupasz.

Volt barátnőm kérte, hogy olyan legyen, azóta csupasz.

Azt mondta, hogy úgy szívesebben leszopna, na meg szerinte nagyobbnak is látszik, ha csupasz.

Szerintünk mindkét részről legyen csupasz, vagy fazonirozott
Nálam alapvető, a természetesség, még mellen is, és ha társul egy jól álló bajusz, az mindent visz!!!
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 12. 24. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 07:46

De jó ilyet is olvasni!
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság.
Amit ehhez füznék: 3asnál azt tapasztaljuk mindegy hogy az intim leszállópálya vagy csupasz vagy természetes, ebből gond sose volt. Egy hölgy sem emelt ez ellen kifogást. Úr sem.
A párok viszont teljesen más kategória. Legalábbis a mi itteni tapasztalatunk szerint itt az átlagos kompatibilitást reprezentálo pároknál elvárás a szvinger csupaszság.
Jaj! Nem figyeltem hogy farokról van szó!
Abból semmilyen nem izgat!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 21:57
Abból semmilyen nem izgat!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Csupasz is jó de szeretem ha van leszállópálya.
De ha csupasz általában és meg van hagyva telibe az is szexi.
Nekem addig izgató amíg nem göndörödik kb....
De ha csupasz általában és meg van hagyva telibe az is szexi.
Nekem addig izgató amíg nem göndörödik kb....