A férfi szőrös vagy borotvált legyen, ki hogy szereti csajok ?
Az én párom borotváltan szereti. Nekem többnyire van meghagyva egy kis minta. Vagy egy kis csík, vagy téglalap.
Nàlunk a pasi gyantàztat intimet,popsit,így a legklasszabb
Mi mind ketten gyantáztssuk magunkat tartósabb és gyengébb
Borotvált legyen!
Ha már az én nunim csupi, vegye a pasi is a fáradtságot, hogy ott is borotválkozzon...

Szívesen megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 07:23
Törölt felhasználó (4222642)

Ha már az én nunim csupi, vegye a pasi is a fáradtságot, hogy ott is borotválkozzon...

Csupasz
A feleségemé csupasz akkor alap hogy a enyém is az legyen , nem várom el tőle hogy egy szőrös faszt szopjon meg higiénikusabb !
csupaszt! :P
Páromnak pici csík, nekem csupasz....imádja a csupasz farkamat szopni....
Teljesen csupasz.
Ez így helyes. Nálunk is pont így van.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2022. 10. 01. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 11:53

A feleségemé csupasz akkor alap hogy a enyém is az legyen , nem várom el tőle hogy egy szőrös faszt szopjon meg higiénikusabb !
Csupasz!
csupasz
Szerintem amúgy nem is szép egy szőrös farok. Akiket csajokat kérdeztem,senkinek nem tetszik a full szőrös
Ritkán hagyok egy vékonyka csikot, de az is max fél centi hosszúra hagyva, de általában teljesen sima... legalább nagyobbnak is látszik

Csak azért,mert elvárás és hogy megfeleljek a mai világnak,azért borotváljam?Így is tudok higénikus lenni!És szeretem,ha szőrös 1 punci
Szerintem csupasz.
Szőrös. A párom (feleségem) el se tudna képzelni kopaszan. Szőrtelenül egy férfi nagyra nőtt óvódásnak tűnik. Valamikor a nők imádták simogatni a domború mellkast, kis karikát fonva a mellkasszőrzetből. A hasizom bordák között lefutó kis szőr csík szintén izgató volt számukra. Ma ez a divatból megváltozott.Higiénia? Orvosi szempontból pont a szőrtelenítés kifogásolható. Számomra egy csupasz nöi testet is öltöztet a szeméremszőrzet, egy férfin a tesztoszteron többlet megtestesítője.