Azért a gyanta durva lehet egy pasinak, inkább a szőrtelenítő krém
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 12. 20. kedd 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 20. kedd 09:59

Mi mind a ketten kozmetikushoz járunk és gyantáztatunk lent. Sokkal tovább bírja, így havonta egy gyantáztatás. Nagyon nem érdekel minket hogy is néz ki ha a pasi mindenhol szőrös csak a farka csupasz… van akinek hülyén néz ki, mi nem tartjuk annak. Mi azokat preferáljuk akik szintén szörtelenítik.
Én úgy gondolom aki rendszeresen karbantartja a szerszámot,az valószínűleg nem ápolatlan...de ki tudja kivételek mindig vannak..
Mi mind a ketten kozmetikushoz járunk és gyantáztatunk lent. Sokkal tovább bírja, így havonta egy gyantáztatás. Nagyon nem érdekel minket hogy is néz ki ha a pasi mindenhol szőrös csak a farka csupasz… van akinek hülyén néz ki, mi nem tartjuk annak. Mi azokat preferáljuk akik szintén szörtelenítik.
Nálam is csupasz. Látható a képeimen is.
Az enyém csupasz, és így szeretem!!!

Nálunk ez változékony ,de most én csupaszon hordom .
Én jobban szeretem ha csupasz, a párom meg ragaszkodik hozzá, így ez nem kérdés nálunk

Baromság!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2022. 12. 14. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A szörös fasz ápolatlan érzést kelt
Nem csak divat, hiszen épp te magad írod le, hogy mi a különbség
Egyébként tényleg más.

Szerintem azért nem teljesen egyre gondolunk. Nem gondolom, hogy a szőrtől lesz valaki férfias.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 15:19
Törölt felhasználó (4069062)

Ebben teljesen igazad van! Ha máshol van szőr, miért épp a farok maradna ki!) Nálam viszont az az alapelvárás a férfi legyen férfi és férfias lent is!!!
Én egy idöben nyírtam majd burotváltam, mostanában szőrtelenitő krémre esküdnék
(Ez egy válasz Sierra81 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
férfias = szőrös, nőies = szőrtelen? A család meg legyen család!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 15:19

Törölt felhasználó (4069062)

Ebben teljesen igazad van! Ha máshol van szőr, miért épp a farok maradna ki!) Nálam viszont az az alapelvárás a férfi legyen férfi és férfias lent is!!!
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 12. 10. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 11:44

Szerintem az fura egy férfinél, ha a háta, mellkasa, lába, esetleg segge amúgy szőrös, de a farka az teljesen csupasz. Hülyén néz ki. Akkor szőrtelenítsen, de mindenhol. Ha viszont nem akarod a teljes testedet gyantáztatni, akkor szerintem esztétikusabb, ha a herezacskó ugyan csupasz, de egyébként marad kb. fél-egy centi szőr. Annyi, hogy ne szúrja a puncit. És persze legyen kicsit fazonra igazítva, hogy még jobban nézzen ki. Én legalábbis így "hordom". Meg persze talán a segglyuk környékét szerencsés legyantáztatni, ha nagyon szőrös, de azt egészen más okból.
Szerintem az fura egy férfinél, ha a háta, mellkasa, lába, esetleg segge amúgy szőrös, de a farka az teljesen csupasz. Hülyén néz ki. Akkor szőrtelenítsen, de mindenhol. Ha viszont nem akarod a teljes testedet gyantáztatni, akkor szerintem esztétikusabb, ha a herezacskó ugyan csupasz, de egyébként marad kb. fél-egy centi szőr. Annyi, hogy ne szúrja a puncit. És persze legyen kicsit fazonra igazítva, hogy még jobban nézzen ki. Én legalábbis így "hordom". Meg persze talán a segglyuk környékét szerencsés legyantáztatni, ha nagyon szőrös, de azt egészen más okból.
Én villanyborotvának a szakállvágó részével vágom felül. Variálom, hogy kopasz, csík, kis négyszög fazont hagyok. A zacsit borotválom. Nekem a borotválástól nagyon bedurrannak a szőrtüszők és szörnyű kínlódás míg helyrejön a bőröm. Az ánuszom is géppel ritkítom.
Csak a csupasz jöhet szóba nálunk is. Alapelvárás.
Én borotválom. Volt már hogy epilaltam,de nem az egészet,csak csináltam egy fazont, a zacsit stb meg borotvával.sokkal jobb volt,tartósabb.de nagyon fájt
(Ez egy válasz Sierra81 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra lennèk kiváncsi ki hogy szőrteleníti magát?