Szerintem csupasz.
Csak azért,mert elvárás és hogy megfeleljek a mai világnak,azért borotváljam?Így is tudok higénikus lenni!És szeretem,ha szőrös 1 punci
Ritkán hagyok egy vékonyka csikot, de az is max fél centi hosszúra hagyva, de általában teljesen sima... legalább nagyobbnak is látszik

Szerintem amúgy nem is szép egy szőrös farok. Akiket csajokat kérdeztem,senkinek nem tetszik a full szőrös
csupasz
Csupasz!
Ez így helyes. Nálunk is pont így van.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2022. 10. 01. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 11:53

A feleségemé csupasz akkor alap hogy a enyém is az legyen , nem várom el tőle hogy egy szőrös faszt szopjon meg higiénikusabb !
Teljesen csupasz.
Páromnak pici csík, nekem csupasz....imádja a csupasz farkamat szopni....
csupaszt! :P
A feleségemé csupasz akkor alap hogy a enyém is az legyen , nem várom el tőle hogy egy szőrös faszt szopjon meg higiénikusabb !
Csupasz
Szívesen megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 07:23
Törölt felhasználó (4222642)

Ha már az én nunim csupi, vegye a pasi is a fáradtságot, hogy ott is borotválkozzon...

Ha már az én nunim csupi, vegye a pasi is a fáradtságot, hogy ott is borotválkozzon...

Borotvált legyen!
Mi mind ketten gyantáztssuk magunkat tartósabb és gyengébb
Nàlunk a pasi gyantàztat intimet,popsit,így a legklasszabb
Az én párom borotváltan szereti. Nekem többnyire van meghagyva egy kis minta. Vagy egy kis csík, vagy téglalap.
A férfi szőrös vagy borotvált legyen, ki hogy szereti csajok ?