Egyetértek
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 01:27

Szőrös. A párom (feleségem) el se tudna képzelni kopaszan. Szőrtelenül egy férfi nagyra nőtt óvódásnak tűnik. Valamikor a nők imádták simogatni a domború mellkast, kis karikát fonva a mellkasszőrzetből. A hasizom bordák között lefutó kis szőr csík szintén izgató volt számukra. Ma ez a divatból megváltozott.Higiénia? Orvosi szempontból pont a szőrtelenítés kifogásolható. Számomra egy csupasz nöi testet is öltöztet a szeméremszőrzet, egy férfin a tesztoszteron többlet megtestesítője.
Nagyon is egyetértek a nejeddel és az általad le írtakkal!!!
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 01:27

Szőrös. A párom (feleségem) el se tudna képzelni kopaszan. Szőrtelenül egy férfi nagyra nőtt óvódásnak tűnik. Valamikor a nők imádták simogatni a domború mellkast, kis karikát fonva a mellkasszőrzetből. A hasizom bordák között lefutó kis szőr csík szintén izgató volt számukra. Ma ez a divatból megváltozott.Higiénia? Orvosi szempontból pont a szőrtelenítés kifogásolható. Számomra egy csupasz nöi testet is öltöztet a szeméremszőrzet, egy férfin a tesztoszteron többlet megtestesítője.
Nálunk is ez a helyzet, a feleségem szerint egy férfi legy szőrös! A puncin is jól mutat a bunda, nőiessé teszi. Nem értek egyet azzal, hogy a szőrös az ápolatlan, de sajnos sokszor hallom ezt, egyre többször a mai, perfekt világban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 10. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 10. hétfő 13:42
Törölt felhasználó (4069062)

Nagyon is egyetértek a nejeddel és az általad le írtakkal!!!
Mi nagyon kedveljük szőrtelenítésre, már nem
Is tudjuk elképzelni a dzsungel harcot
lehet persze mondani, hogy valamiért csak van funkciója a szőrnek ott… valamikor régen biztos volt, de itt a XXI században már funkciót vesztett. Nekünk egyértelműen nem jön be, partnereket is olyanokat keresünk ahol szinten gondozzák. Hiába tiszta valaki a szőrős részek akkor is gyorsan szagosodnsk már bocsánat. De ez a mi véleményünk. Ha valaki szőrös én érzi jól magát hát tegye. Berényben is ritkán szőrös szemérem tájékot látni. Hölgyeknél a fazonra alakított az viszont nagy szép és izgató
Is tudjuk elképzelni a dzsungel harcot

Én szeretem, ha csupasz a farkam. A párom néha hagy pici "leszállópályát", de ő is jobban szereti, ha csupasz a puncija.
Csupasz!
Nálunk is a csupasz jön szóba csak. Néha kis borosta befigyel az nem gond.
Trimmelt!

Fazonra borotvált
Fazonra borotvált.
Most borotváltam le, szóval csupasz. A párom gyantáztatja a punciját, az a legjobb. Sokkal lassabban szőrösödik újra, és nem bök. Gondolkodtam már rajta, hogy én is kipróbálom a gyantázást, de nem tudok olyan kozmetikust itt a környéken, a férfit elvállalna.
Szőrös, egyértelműen. A pina is szőrösen az igazi, mert a csupaszt reggel oviba kell vinni...
Csupasz, vagy trimmelt

Csak is csupasz ! Punci is imádjuk mikor frissen van szőrtelenítve !
Azon gondolkodtam hogy nagyjából 2 tábor van, akinek vágy lohasztó ha dzsugel, és akinek vágy lohasztó ha trimmelt borotvált, és egy életszerű helyzet jutott eszembe, mikor is a két tábor talalkozik pl egy swinger klubban, ha a trimmeltet kedvelő találja szembe magát a full original dzsungellel, szerintem inkább meghátrál, persze ha nem az a ritka típus akinek minden midegy, viszont fordítva ha a dzsungel kedvelő felé közelít egy trimmelt, szerintem ott ha minden egyéb rendben lesz akció
Szerinted ha szőrös, miért lenne dzsungel??? Azért azt is meglehet csinosítani, hogy szőrös, és kívánatos maradjon!)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 08:43
Törölt felhasználó (856058)

Azon gondolkodtam hogy nagyjából 2 tábor van, akinek vágy lohasztó ha dzsugel, és akinek vágy lohasztó ha trimmelt borotvált, és egy életszerű helyzet jutott eszembe, mikor is a két tábor talalkozik pl egy swinger klubban, ha a trimmeltet kedvelő találja szembe magát a full original dzsungellel, szerintem inkább meghátrál, persze ha nem az a ritka típus akinek minden midegy, viszont fordítva ha a dzsungel kedvelő felé közelít egy trimmelt, szerintem ott ha minden egyéb rendben lesz akció
szőrös a igazi
Ha csinos, akkor nem hosszú, vagy hogyan tud nem dzsungel lenni úgy ha hosszú?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 10:00
Törölt felhasználó (4069062)

Szerinted ha szőrös, miért lenne dzsungel??? Azért azt is meglehet csinosítani, hogy szőrös, és kívánatos maradjon!)))
Trimmelt vagy borotvált. Punci és pénisz egyaránt.
Arra lennèk kiváncsi ki hogy szőrteleníti magát?