Mi mind a ketten kozmetikushoz járunk és gyantáztatunk lent. Sokkal tovább bírja, így havonta egy gyantáztatás. Nagyon nem érdekel minket hogy is néz ki ha a pasi mindenhol szőrös csak a farka csupasz… van akinek hülyén néz ki, mi nem tartjuk annak. Mi azokat preferáljuk akik szintén szörtelenítik.
Nálam is csupasz. Látható a képeimen is.
Az enyém csupasz, és így szeretem!!!

Nálunk ez változékony ,de most én csupaszon hordom .
Én jobban szeretem ha csupasz, a párom meg ragaszkodik hozzá, így ez nem kérdés nálunk

Baromság!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2022. 12. 14. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A szörös fasz ápolatlan érzést kelt
Nem csak divat, hiszen épp te magad írod le, hogy mi a különbség
Egyébként tényleg más.

Szerintem azért nem teljesen egyre gondolunk. Nem gondolom, hogy a szőrtől lesz valaki férfias.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 15:19
Törölt felhasználó (4069062)

Ebben teljesen igazad van! Ha máshol van szőr, miért épp a farok maradna ki!) Nálam viszont az az alapelvárás a férfi legyen férfi és férfias lent is!!!
Én egy idöben nyírtam majd burotváltam, mostanában szőrtelenitő krémre esküdnék
(Ez egy válasz Sierra81 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
férfias = szőrös, nőies = szőrtelen? A család meg legyen család!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 15:19

Ebben teljesen igazad van! Ha máshol van szőr, miért épp a farok maradna ki!) Nálam viszont az az alapelvárás a férfi legyen férfi és férfias lent is!!!
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 12. 10. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 11:44

Szerintem az fura egy férfinél, ha a háta, mellkasa, lába, esetleg segge amúgy szőrös, de a farka az teljesen csupasz. Hülyén néz ki. Akkor szőrtelenítsen, de mindenhol. Ha viszont nem akarod a teljes testedet gyantáztatni, akkor szerintem esztétikusabb, ha a herezacskó ugyan csupasz, de egyébként marad kb. fél-egy centi szőr. Annyi, hogy ne szúrja a puncit. És persze legyen kicsit fazonra igazítva, hogy még jobban nézzen ki. Én legalábbis így "hordom". Meg persze talán a segglyuk környékét szerencsés legyantáztatni, ha nagyon szőrös, de azt egészen más okból.
Szerintem az fura egy férfinél, ha a háta, mellkasa, lába, esetleg segge amúgy szőrös, de a farka az teljesen csupasz. Hülyén néz ki. Akkor szőrtelenítsen, de mindenhol. Ha viszont nem akarod a teljes testedet gyantáztatni, akkor szerintem esztétikusabb, ha a herezacskó ugyan csupasz, de egyébként marad kb. fél-egy centi szőr. Annyi, hogy ne szúrja a puncit. És persze legyen kicsit fazonra igazítva, hogy még jobban nézzen ki. Én legalábbis így "hordom". Meg persze talán a segglyuk környékét szerencsés legyantáztatni, ha nagyon szőrös, de azt egészen más okból.
Én villanyborotvának a szakállvágó részével vágom felül. Variálom, hogy kopasz, csík, kis négyszög fazont hagyok. A zacsit borotválom. Nekem a borotválástól nagyon bedurrannak a szőrtüszők és szörnyű kínlódás míg helyrejön a bőröm. Az ánuszom is géppel ritkítom.
Csak a csupasz jöhet szóba nálunk is. Alapelvárás.
Én borotválom. Volt már hogy epilaltam,de nem az egészet,csak csináltam egy fazont, a zacsit stb meg borotvával.sokkal jobb volt,tartósabb.de nagyon fájt
(Ez egy válasz Sierra81 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra lennèk kiváncsi ki hogy szőrteleníti magát?
Trimmelt vagy borotvált. Punci és pénisz egyaránt.
Ha csinos, akkor nem hosszú, vagy hogyan tud nem dzsungel lenni úgy ha hosszú?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 10:00

Szerinted ha szőrös, miért lenne dzsungel??? Azért azt is meglehet csinosítani, hogy szőrös, és kívánatos maradjon!)))