glorycafeban mi a dresscode? vagy ott hogy van?
nem voltam el akarok egyszer menni majd, azert kerdezem hogy tisztaban leszek…
ruhaban kell ott bent lenni vagy puceran, hogy mukodik?
nem voltam el akarok egyszer menni majd, azert kerdezem hogy tisztaban leszek…
ruhaban kell ott bent lenni vagy puceran, hogy mukodik?
Glory Cafe: weboldalon minden fontos info fenn van. Pasiknak egyedul fizetos. Paroknak holgyeknek ingyenes. Bemesz, iszogatdz, nezegetsz, ha vannak parok intelligensen ismerkedhetsz. Ha szimpi vagy lehet lesz vmi, ha nem nem. Vannak gangbang lehetosegek is. Erdemes neha lenezni. Vannak nagyon vonzo holgyek, fiatalabbak, idosebbek.
A lenyeg a kulturalt viselkedes es higienikus megjelenes! (Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 13:45
A lenyeg a kulturalt viselkedes es higienikus megjelenes! (Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali glory caffe hogy müködik?
Gondolom belépős ?
Van külön hely cselekedni vagy le kell szolítani másokat ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék
Gondolom belépős ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék
Így igaz! Az utolsó mondatodat kivéve! Én még nem jártam olyanban, ahol ezt engedélyezték volna!
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 08. szerda 10:31

Hello. Ha ez kérdés akart lenni, akkor a válasz igen. Az utcán, a bejáratnál és a pultban a kassza felett van kamera, mint szinte minden vendéglátó helyen az esetleges vitás dolgok miatt. Ha az a kérdés, hogy megfigyeli-e kamera a helyet ahol akcióznak a vendégek, mint a big brother-ben, akkor ez butuska kérdés egy 10 éve nagy létszámmal működő helyről.
Még a mobiltelefon használatot is korlátozzák, ellentétben sok klubbal.

Hello. Ha ez kérdés akart lenni, akkor a válasz igen. Az utcán, a bejáratnál és a pultban a kassza felett van kamera, mint szinte minden vendéglátó helyen az esetleges vitás dolgok miatt. Ha az a kérdés, hogy megfigyeli-e kamera a helyet ahol akcióznak a vendégek, mint a big brother-ben, akkor ez butuska kérdés egy 10 éve nagy létszámmal működő helyről.
Még a mobiltelefon használatot is korlátozzák, ellentétben sok klubbal.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Glory café van kamera ez igaz
Győrben esetleg van valahol??
Szia!
A nagy Tesco férfi mosdójában van.
Az hatsó két wc. paravánján van a lyuk. (Ez egy válasz Lacika444 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A nagy Tesco férfi mosdójában van.
Az hatsó két wc. paravánján van a lyuk. (Ez egy válasz Lacika444 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
szegeden van ilyen?
Ez még működik?
(Ez egy válasz Allin77 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 00:02

M5 Tesco: én is sűrűn megyek,vannak nagyon korrekt tagok de betéved néha pàr igénytelen vagy "ő maga sem tudja mit akar" fajta.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
A beköltözős palit v palikat én sem értem.Kicsit önző dolog.Ha legalább a szélsőbe menne nem tartaná fel a többieket ill akkor aki a középsőbe megy be választhatna..akár...
1-2 alkalommal nekem is volt ezért gondom a hellyel de általában siker van.
Esetleg péntek este n7 fél7 körül ki járt ott?Kellemes volt.Legutolsóban voltam,aktívan.
Sopronban?
Ez még működő?
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Pontosan hól?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 10. 04. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs! Rossz helyre írtam...
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2025. 10. 04. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kérdeztem én is
(Ez egy válasz szendo üzenetére (2025. 10. 04. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Pontosan hól?
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2025. 10. 04. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Tegnap néztem de már be van falazva. 1 emeleten volt.
(Ez egy válasz Pedrito üzenetére (2025. 10. 04. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Békási wc-ben vsam lyuk
Duna plázában merre van Gloryhole?
Almádi engem is érdekelne! Mikor érdemes menni?
Hali glory caffe hogy müködik?
Gondolom belépős ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék
Gondolom belépős ?
Hogy képzeljem el?
Napokban este felmennék