Sziasztok!
Heves megyében van ilyen hely?
Heves megyében van ilyen hely?
Sziasztok. Péntek délután 3 körül Kecskeméti Auchant megnézem. Gondoltam szólok.
Szia. M5 Tescot zárták be? Nem csodálkozom, utoljára mikor voltam ami volt ott.
(Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kotont kell húzni?
Glorynál élvezés előtt illik jelezni a partnernek hogy készüljön mindjárt elsülsz (pl kopogással) vagy nem?
Sziasztok, nyilvános gloryhole wcben pl tesco stb. nem volt még negatív tapasztalat? olyanra gondolok, hogy valaki aki nem ilyen céllal használta a wc-t és kukkolásnak vette például?
Köszönöm a segítséget.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 01. 22. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 08:00

Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Újpesten tud valaki gloryt vagy annak a közelében?
Szia az pomtosan hol van ?
Régionál? (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:00
Régionál? (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Most voltam a Soroksári IKEA mellett lévő CityMarketnél (régen: BuyWay) található mosdóba (Walterland és Mountex között), és valaki csinált lyukat a két kabin közé.
Nagy kabinok, és kevés használó. Lehetne látogatni, mert elég frissnek tűnik a lyuk.
Most voltam a Soroksári IKEA mellett lévő CityMarketnél (régen: BuyWay) található mosdóba (Walterland és Mountex között), és valaki csinált lyukat a két kabin közé.
Nagy kabinok, és kevés használó. Lehetne látogatni, mert elég frissnek tűnik a lyuk.
Glory szabályok:
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza. (Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:53
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza. (Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Győrben szívesen kipróbálnám, nem ismerem az etikett, hogy működik.
Sziasztok! Szolnokon vagy környékén van glory esetleg?
Ez jól hangzik! Melyik 2 fülke között?
Fizetős wc? remélem igen, mert így nagy eséllyel csövesek kilőve. (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 20:00
Fizetős wc? remélem igen, mert így nagy eséllyel csövesek kilőve. (Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Győrben szívesen kipróbálnám, nem ismerem az etikett, hogy működik.
Sziasztok!
Xi. Vagy xxii. Keruletben van ilyesmi? Vagy akár hetero nyilvános wc?
Sziasztok, M6, M7 autópályán van ilyen hely?

Szia. Ez engem is érdekelne..
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen van?
Győr ETO park fsz WC Glory hole nyílt.