Jogos. Van pár belőle országszerte
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 03. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 03. szerda 17:00

Törölt felhasználó (4772631)
VIP

szia
és melyikbe?
és melyikbe?
szia
és melyikbe? (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
és melyikbe? (Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia a Cafe frei melletti wc be van kukucskalolyuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 30. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 14:10

létezik olyan glory, ahol farokba is lehet ülni?
Sziasztok hétköznap érdemes menni a glory cafe ba? Ha igen mikor van az ideális idő? Átutazóban leszek pesten és bekukkantanék. Nem szeretnék élmény nélkül vonatra ülni. Valaszt ha lehet priviben kérnék.
Nem hinném ! Én oda járok vásárolni ! Ott nincs juk egyik tér elválasztó furnéron sem !
(Ez egy válasz Nnorbi üzenetére (2025. 08. 30. szombat 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 12:53

Sziasztok.Vecsésen a nagy bevásárló komplexum hátsó Mosdóban Voltam múltkor, az létezhet hogy ott szoktak lenni események? Múltkor úgy láttam Mintha valami történne ott…
Valakinek valami tapasztalata arról a helyről?
Valaki tud szegeden még működő gloryhole-t?
Az engem is érdekelne
(Ez egy válasz OutdoorLover üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory cafe, nem utasítják vissza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 30. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 14:10

Sziasztok.Vecsésen a nagy bevásárló komplexum hátsó Mosdóban Voltam múltkor, az létezhet hogy ott szoktak lenni események? Múltkor úgy láttam Mintha valami történne ott…
Sziasztok debrecenben van ilyen priviben az infót pls
Melyik oldalon?
(Ez egy válasz Kivancsi9903 üzenetére (2025. 08. 22. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 22. péntek 13:23

Bicske vagy környékén tud valaki ilyen helyet ? Szívesen kipróbálnám
Soroksáron valaki nem tud csinálni?
Bicske vagy környékén tud valaki ilyen helyet ? Szívesen kipróbálnám
Glory szabályok:
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
- Ha be van tömve papírral a lyuk, vagy le van takarva, csak akkor szedd le, ha a másik oldalon nincs senki!
- Ha szopni akarsz, ülj és verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha szopatni akarsz, akkor állj, és úgy verd a farkad. A másik oldalról ezt a másik fél látni fogja
- Ha felkészültél a szopásra, egy pillanatra dugd át az ujjad a lyukon. A szopató fél erre figyel, és erre a jelre fogja átdugni a farkát.
- Ha mindketten ugyanazt akarjátok és nem történik semmi, ne foglald a helyet. Járj egyet, 10 perc múlva nézzél vissza.
Sziasztok!
Esztergomban tud valaki helyet?
Esztergomban tud valaki helyet?
Tudtommal nincs. Bevásárlóközpont wc-be alakíthatna ki valaki.
(Ez egy válasz Helly üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden vagy a környékén hol lehet ilyen hely?
Szolnokon vagy kornyeken van glory???
Amúgy nógrádban van valahol Gloryhole? Ha igen valaki privátban vagy itt leírhatná. Keszire akarok majd kimenni de az messze van.