Szia igen szoktak reggel is lenni bár szerintem a délutánok jobbak de nyilván ez sem mérvadó. Nem egy tiszta maga a hely az biztos csak válogatni sem nagyon lehet nincs sok olyan ami még ne lenne befalazva. Személy szerint Cegléd felé jobban örülnék ha lenne ilyen lehetőség.
(Ez egy válasz Autosaktiv üzenetére (tegnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:04
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Monor vasútállomásnál szoktak így reggel lenni ? Azt tudom hogy van glory. Igaz a hely nem tökéletes.
Igen, Erotic center a Hegedűs Gyula utcában, a Nyugati mellett. Nagyon, de nagyon jó hely.
(Ez egy válasz Csalfa808 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugatinál merre lehet ilyen hely? Meg látogatnám
A Vecsési Central Market , kifőzdék melletti ingyenes wc-ben , már alakulnak a lyukak ! 3-wc van egymás mellett.... Mindegyik köztes falon van lyuk ! De még jobban ki kéne bővíteni őket....mert egyelőre csak kukucskálni lehet csak !
Szia!
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 17:43
Glpry Cafe! 16 órakkor nyit. (Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
Budapesten melyik szexmoziba érdemes menni, ahol hétköznap délután 5 körül is van már élet? Glory helyet keresek
Nőként
sziasztok!
Nőként
Nőként
Egerben vagy Gyöngyösön tud ilyet valaki?
Sziasztok Hajdu Biharban bárhol van gloryhole
Debrecenben hol van ilyen hely ?
Sárbogárd vasútállomás wc-ben működik a lyuk? pár hónapja voltam, egész sokat vártam, de semmi nem volt.
Szegeden vagy Békéscsabán tud valaki gloryhole-t?
Kecskeméten valahol?
Sziasztok békás megyeri gloryba szoktak lenni?
Akkor szegeden még van működő lyuk? Valaki tud valahol?
Izgató lehetett látni a “nyomokat”
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz Goodboy2.0 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 15:24
Szoktam arra lenni évente párszor, de még nem derítettem fel. A hungest bál-ba szoktunk megszállni
(Ez egy válasz Goodboy2.0 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Valamikor Szolnokon a művelődési ház wc-ben volt néhány akcióm. Általában félhomály volt. Ha nem, csak egy enyhe csavarás az izzón. Nem emlékszek pontosan, melyik fülke volt a legjobb?
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt választottam, amiből, ha egy kicsit megnyitottam az ajtót, rá lehet látni a piszoárokra. Amikor bejött valaki, hallottad hogy oda állt, nem is volt, vagy elhallgatott a csobogás és mégsem ment el az illető, megnyitottam enyhén az ajtót kikukucskáltam, és általában lehetett látni a felkínálkozást. Ha voltak a fülkékben, akkor én kellettem magamat a piszoárnál.
Régen nem voltam.
Talán a buszpályaudvar jó lehet, ilyen célból még nem voltam lent, de ha le kellett szaladnom, feltűnt, hogy teli van telefonszámokkal a fülkék fala. Talán érdemes lenne feltérképezni. (Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (2025. 11. 01. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron láttam Balatonalmádiban a Liget kávézó melletti nyilvános wc-ben.. Látszott a járólapon hogy használták is nem sokkal azelőtt..
Sziasztok, Camponaban van lyuk?
Somogyban valaki tud?

csabasz