Van valami hely Budán tudtok?
Meg kell beszélni a találkozót egy ruha üzletben bármelyik bevásárlóközpontban. Aztán közösen bemenni a próba fülébe. Szerintem ez a megoldás.
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 02. 07. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 07. szombat 09:50
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 02. 07. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Olvasgattam ezt a
Olyan helyen is van kukucskáló lyuk vagy nagyobb lyuk Budapesten, ahol nem csak pasik vannak?
Pl próbafülke vagy tiszta mosdók, egyéb helyeken?
Nem a glorycafera és társaira gondolok. Az ilyen helyeket nem szeretném meglátogatni.
Olvasgattam ezt a
fó
. alf
ru alf
mo alf
tOlyan helyen is van kukucskáló lyuk vagy nagyobb lyuk Budapesten, ahol nem csak pasik vannak?
Pl próbafülke vagy tiszta mosdók, egyéb helyeken?
Nem a glorycafera és társaira gondolok. Az ilyen helyeket nem szeretném meglátogatni.
Semmi új lehetőség?
Negyedjére jó lehetett bemenni oda? Gondolom valakit jól seggberaktak!
(Ez egy válasz TomBP15 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 01:29
(Ez egy válasz TomBP15 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Eddig 5x jártam arra, hétköznapokon, délelőtti órákban. Általában max fél órát voltam.
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta.
Előszőr a második kabinba mentem be. A túloldalon voltak, hallottam, hogy nincs mozgás (rendeltetésszerű használat), így átnéztem. Egy csávó húzogatta a farkát. Vártam kicsit. Semmi nem történt. Gondoltam átdugom az ujjam, hogy "jöhet". Erre ő is átdugta az ujját...és ment még oda-vissza 2x, majd beadtam a derekam és áttoltam a farkam. Elképesztő unottan majszolta, 2-3 perc után meguntam és "viszlát".
Másodjára senki nem volt ott, vártam fél órát, eljöttem.
Harmadjára egy 5-10 perc után egy fiatal srác volt a túloldalon. Átnézett, majd azonnal dugta is át a farkát. Feldobtam rá egy gumit, 2 perc alatt tele is lőtte.
Negyedjére megint senki nem volt, és legutóbb sem. Cserébe kibaszott büdös volt, az egyik kabinban egy szétfosott nadrág volt lebaszva a földre...guszta.
Pest déli részén nincs sehol újra lyuk??
hol van ez a hely,
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 23. csütörtök 07:13
Én tudok egy helyet, ahol hölgyeknek van kialakitva a glory hole. Hölgy kapja az oralis kenyeztetest.
Köszönöm! Sajnos azzal nem vagyok beljebb..
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma délelőtt Monor esetleg forgalmas lehet?
Szia igen a Stop.Shop WC-ben, de kis luk kukkolni inkább
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 05. 13. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 13. szerda 16:22
Törölt felhasználó (4809296)
Miskolc van esetleg?
Miskolc van esetleg?
győrben vagy környékén tud valaki jó GloryHole-t
Debrecenben tud valaki ilyen helyet hétfőn délelőtt érdekelne
Sziasztok Monoron mikor érdemes megnézni?
Esztergom környékén tud valaki glory helyet?
Szia!
Minket is nagyon érdekelne a hely ;-p (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is nagyon érdekelne a hely ;-p (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok egy helyet, ahol hölgyeknek van kialakitva a glory hole. Hölgy kapja az oralis kenyeztetest.
Szerintem sima glory hole lyukon keresztül is lehet puncit nyalni, ujjazni.
Huuuu ez engem nagyon érdekelne hogy hol van!
Nagyon punci nyalásfüggő vagyok! (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon punci nyalásfüggő vagyok! (Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
minket is érdekel
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is érdekel…köszi, ha megírod!
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi új lyuk nincs?

csabasz

prodax81