Hello roma férfi vagyok ápolt igényes kb 20cm fasszal.16ker.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Roma pasit keresek ma estére
Szia!
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Helló
(Ez egy válasz sexicsaj19 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Roma v magyar hölgyet keresek hétvégére,töltsük együtt csángó fesztivalt
Idős vastag faszu roma férfi kell
Domináns roma férfitagú, N/F PÁR-t keresnék, akik Szolnok 50km-es körzetében járva, akár autójukban, természetben, lehetővé tennék, hogy végignézzem Őket szex közben...
Sziasztok Baranya-Tolna-Baja környékén keresek Roma Hölgyet vagy Roma Párt utazni tudok kor alkat nem számit dugjunk egy jót akár ma este is szivesen csatlakoznék

Holnapi napra keresek roma pasit/pasikat szegeden

Fiatal roma csajt keresek ausztriai kiköltözéssel! Sub hajlam előny!
Irj
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (2025. 07. 18. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 18. péntek 19:05

Egerben vagy környékén keresek roma nőt: én kinyalnám, ő leszopna.
Sziasztok. Roma lányt keresek Heves környékén vasárnap
30_50 es romapar vagyunk keresünk bisex pasit bi párt Budapesten hely szükséges csinos holgytaggal
Irtam
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 08. 09. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 06:45

30_50 es romapar vagyunk keresünk bisex pasit bi párt Budapesten hely szükséges csinos holgytaggal