Sziasztok Szabolcsban ismi hetero alapon fontos hogy ápolt intelligens légy hetero pasi vagy bi hölgy esetleg olyan pár ahol a hölgy bi. Mi szabolcsi pár vagyunk. szereteűnk dugni és új dolgokat ki próbálni.
Passzív Bi mazo pasiként keresem Párom, pertnerem elsősorban egy tisztességes Roma Hölgy személyében hosszú távra, Tolna megyében.
Helyem van.
Érdeklődést, jelentkezést privát leválben kérek.
Vagy:
mazogabor kukac gmail.com
További sikeres szép estét Mindenkinek!
Gábor.
Helyem van.
Érdeklődést, jelentkezést privát leválben kérek.
Vagy:
mazogabor kukac gmail.com
További sikeres szép estét Mindenkinek!
Gábor.
Helyes, jófarkú roma fiatalembert szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Monor környékén keresek hölgy partnert és egy bii pasit egy izgalmas harmashoz én hetero vagyok de a fantáziám hogy 2 en szopnak .. írjatok privátba esetleg ha van jelentkező
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Igényes âpolt, Szexuàlisan nyitott és túlfűtött Roma hölgyel ismerkednék amennyiben gyermek vagy kapcsolat mentes! Ha vidéki lakos is vagy, de kölcsönös szímpàtia és kémia esetén Pestre költöznél,vagy itt próbàlnàl esetleg érvényesülni írj ràm privátban,esetleg elérhetőséget!
Jómagam egy igènyes àpolt magyar közèpkorú férfi vagyok, és csak is szímpàtia alapon keresnék oda-vissza alapon hölgyet, akivel kellemessé tehetnénk egymàs èletét!
Jómagam egy igènyes àpolt magyar közèpkorú férfi vagyok, és csak is szímpàtia alapon keresnék oda-vissza alapon hölgyet, akivel kellemessé tehetnénk egymàs èletét!
Igényes âpolt, Szexuàlisan nyitott és túlfűtött Roma hölgyel ismerkednék amennyiben gyermek vagy kapcsolat mentes! Ha vidéki lakos is vagy, de kölcsönös szímpàtia és kémia esetén Pestre költöznél,vagy itt próbàlnàl esetleg érvényesülni írj ràm privátban,esetleg elérhetőséget!
Pesten diszkret haver keresek orálra nem bánod meg kamuk ne nálad holnap P Pest garantáltan élvezni fogod
50-es Férfi Vagyok , olyan Fiatal Lányt vagy Fiatal Párt keresek Aki vagy Akik szívesen huncutkodnának egy 50-es Pasival ....
Sziasztok!! Hölgyet vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban .. sajnos hölgy ismerősöm nincs de maximum piros oldal. Nem vagyok bii de ha egy lány és egy pali szopnak el tudom viselni. Monor környéke
Roma gátlások nélküli hölgyet keresek vagy akár párt , akàr állandó találkozó is belefér , ha működik minden . Lehetőleg GYMS vármegye .
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Heves megyében, érett, telt hölgyet keresek hosszabb távra segítséggel diszkréten.
Szép darab
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 03:35
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Gödöllőnél fiatal srác van esetleg?
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem!
Nógrád,heves megyében igényes roma csajt keresek

csajimado

Gabi69
Simone