Nagyon jó dolog a puncinedves,illatú tangák vagy bugyik párom tangáit rendszeresen szaglászom nem lehet abbahagyni ☺️
Nekem is eléggé fel tud menni a pulzusom egy- egy szexi ismerős bugyijának láttán..
nagyon szeretnék olyankor:beleszippantani, vagy a spermámat ráspriccelni..
nagyon szeretnék olyankor:beleszippantani, vagy a spermámat ráspriccelni..
Ezzel én is pontosan így vagyok. Imádom!
(Ez egy válasz Tiberiogino üzenetére (2024. 01. 05. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 14:44

Én punci illatú és használt bugyi függő vagyok...
Imádom az illatát...
Imádom az illatát...
Én punci illatú és használt bugyi függő vagyok...
Imádom az illatát...
Imádom az illatát...
Igen, én szeretem az ilyet
(Ez egy válasz Kovi7777 üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilveszter este sikerült a sogornőm illatos puncinedves bugyiját szagot a kiverni isteni illata volt….
Én is szeretem párom tangáját bugyiját szagolgatni mikor nedves jó punci illata van igen izgató és ráélvezni kellemes és nagyon izgató.

Én a feleségem használt bugyiját adtam oda, (igaz nem idegennek), egyik kollégámnak.
(Ez egy válasz Tibiscus003 üzenetére (2023. 12. 16. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 12:09

Van olyan pár vagy hölgy akit izgat ha odaadhatja a bugyiját egy idegennek, valaki csinált már ilyet?
Sziasztok Volt olyan aki utszèlèn otthagyta párja bugyiját?
Van olyan pár vagy hölgy akit izgat ha odaadhatja a bugyiját egy idegennek, valaki csinált már ilyet?
Írd, meg nyugodtan!
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs elfelejtve!
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Haaaaat én már nem is merek írni

Igen. Réges-régen beszélgettem egy nővel, akivel sohasem találkoztunk. De postán küldött nekem egyet az övéi közül.
(Ez egy válasz Tibiscus003 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 13:55

Nagyon izgató tud lenni egy puncis tanga, páromét is imádom.Volt már hogy valaki kapott, szerzett valahonnan tangàt, vagy párjáét odaadta valakinek?
És mi az akadálya hogy teljesüljön a vágyad? Szerintem sokan szívesen segítenének benne.
(Ez egy válasz cPap30 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 03:02

Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és képeket látni hogy beleverik stb.
Izgi

Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és képeket látni hogy beleverik stb.
Izgi

Egy csodaszép bugyi a nő illatàval mindig beizgat. Kellemes, finom punciillat, imádom a farkam hozzáérinteni, simogatni vele. A feleségem fehérneműire sokszor ráélvezek,nagyon kellemes élmény.
Én is örömmel vennék belőle illatmintát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 08:00

Törölt felhasználó (328538)

Finom punci illatú tanga bugyi a legjobb,párom bugyiját rendszeresen szaglászom meg rá is verem oldalamon vannak fent videók is ,
Finom punci illatú tanga bugyi a legjobb,párom bugyiját rendszeresen szaglászom meg rá is verem oldalamon vannak fent videók is ,
Az én feleségem is tudja mennyire szeretem szagolgatni a bugyiját. Sokszor úgy kezdeményez, hogy leveti a bugyiját és meglengeti az orrom előtt, vagy az orrom alá dörzsöli. Tudja, hogy ettől egyből beindulok.