Párom az enyémet rendszeresen szaglássza
Ma reggelre az ágy mellett találtam a párom fehérneműjet.Naná hogy megszagoltam! Felül finom öblítő alul a punci rèsznèl mègfinomabb enyhe punci illat
a fehérnemű piros hátul ilyen fèltanga elől csipkès,hogy lehessen látni a vèkony szőrcsíkot amit mindig hagy saját magam vettem neki,hogy megnèzzem hogyan áll rajta! Hát megèrte!
Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok

Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok

Nem de amikor tehetem sokszor.
Egész nap abban vagy?
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 21:51

Én most is az asszony bugyijában vagyok... ha gáz gáz, de én imádom

Én most is az asszony bugyijában vagyok... ha gáz gáz, de én imádom

Mivel az oldalon tilos anyagias tevékenységet folytatni, ezért kérjük jelezzétek az Ügyfélszolgálat felé, ha olyat tapasztaltok, hogy bárki üzletet szeretne csinálni használt fehérneműje árusításából!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:43

Az a baj, hogy sokan ebből is üzletet akarnak csinálni.
Mikor olvassák hogy valaki szeretne használt bugyit szerezni, akkor megírják hogy fizess előre xxx forintot, (nem keveset) és ők postázzák a használt bugyit.
Ki dől be még ennek a trükknek?
Mikor olvassák hogy valaki szeretne használt bugyit szerezni, akkor megírják hogy fizess előre xxx forintot, (nem keveset) és ők postázzák a használt bugyit.
Én a kíváncsiságot vagy az egészséges érdeklődést nem nevezném betegségnek.
Tudom hogy semmi sincs ingyen, de 8-10 ezret elkérni egy használt bugyiért, na az a betegség.
Ja, és utalj előre...
Akinek nem inge.... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:33
Tudom hogy semmi sincs ingyen, de 8-10 ezret elkérni egy használt bugyiért, na az a betegség.

Ja, és utalj előre...

Akinek nem inge.... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden relatív, semmi sincs ingyen, de igen, sokan átesnek a ló túloldalára! Sajnos ez is "betegség" valamilyen szinten ,amit ki lehet használni!
Minden relatív, semmi sincs ingyen, de igen, sokan átesnek a ló túloldalára! Sajnos ez is "betegség" valamilyen szinten ,amit ki lehet használni!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:43

Írhattok üzenetben is ezzel kapcsolatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 13. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 13. kedd 19:49
Törölt felhasználó (4692736)

Én is kölcsön vagy odaadnám szívesen, ha nézni nem is de izgató ha más csinál valamit a bugyijával!
huuu erre vágyom én is a szomszéddal.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 16:03

múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
Tegnap vendégségben voltunk, párom kereszt szüleinél. A kereszt anyuról tudni kell, hogy 40es éveiben járó, brutálisan csinos, nagy mellű dekoratív milf. Régóta szemezgettem már a tangáival a szennyes tartóban. Régebben csak szagolgattam, fotózgattam álmodoztam róla. Tegnap bátorságot vettem magamon és egyet elhoztam magammal! Sikerült egy olyat kifognom, amin érződik a pina illat. Konkrétan még a pina formályát is felvette az anyag. Most egy darabig ez lesz a kedvenc. A fotóit, és a tangáját nyalogatva ,szagolgatva akkorákat spriccelek rá, hogy az valami hihetetlen!
Nálam is rendszeresen van a kocsiban olyan, amit a feleségem már nem használ és ilyen célra megkaptam, és többször taliztam innen is srácokkal, akik pár róla készült kép és videó nézése közben előttem kiverték a bugyijaira, melltartójára a farkukat. Nagyon izgató számomra, ha közben meg is hallgathatom, hogy mit csinálnának vele.

múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..

Ma volt szerencsém a sógornőm nagyon finom punci illatú bugyiját szagolgatni miközben kivertem a farkam a fogkeféjére….
Ma volt szerencsém a sógornőm nagyon finom punci illatú bugyiját szagolgatni miközben kivertem a farkam a fogkeféjére….
Én is kölcsön vagy odaadnám szívesen, ha nézni nem is de izgató ha más csinál valamit a bugyijával!
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 08:31

Szívesen adnám kölcsön párom bugyiját! Legjobban az izgatna, ha nézhetném mit csinálsz a tangával.
Szívesen adnám kölcsön párom bugyiját! Legjobban az izgatna, ha nézhetném mit csinálsz a tangával.
Azt el is hiszem h izgat szívesen megszaglásznám☺️
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 05. 26. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem az is nagyon izgat mikor más szagolja a párom bugyiját.