Régebben én is dugiba csináltam ilyet. Most már van hogy a párom vesz bugyit nekem. Mostanra sok szép szexi fehérneműm, tűsarkúm van. Használjuk is.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valaki akar beszèlgetni bugyis èlmènyekröl?
Teljesen kihat a csoport ☺️
Szeretem én is szagolgatni idegen nők használt bugyiát izgató! Sajnos edig 2 szer sikerült párom barátnői bugyiát titokba szagolni

Csodás érzés pròbáljátok ki...
Soha nem felejtem el mikor először szexeltem a feleségem bugyijában, majd meltartójában vele. Azóta már van hogy vele együtt veszek bugyit magamnak. Csodálatos érzés.
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Utolso szexelesunk alkalmaval, uj bugyit avattunk fel. Amolyan kis semmiseget, atlatszo bordo bugyit. A felvezeto egy nedves maszti volt, megvartam, mig atut a nedve. Az aktus utan, reflexbol betette a szennyesek koze, de raszoltam, hogy nekem arra meg szuksegem lenne. Masnap egyedul alaposan kifejtem magam a kellemes, de hatarozottan pinaszagu bugyira. Fotot keszitettem, majd elkuldtem neki. "Most mar teheted a szennyesek koze" jott a valasz. Igen, szeretem a pinaszagu bugyikat!
Én párom tangáit szoktam kihalászni másnap és szagolgatni. Annak a résznek a szaga is izgat ami a seglyukán volt. Fürdéskor szeretem a legjobban mikor utánna megyek és a frissen levetett tagáját szagolgatom. Általában úgy felizgulok hogy aznap tuti van szex. Anyósom most 52 éves de jól tartja magát, tangát hord ő is. Amikor látogatóba megyünk mindig ott "wc zek" mert ott van a szennyes is. Megprobálom mindig visszarakni ahogy volt remélem nem vette még észre. Más bugyiját sajna nem szagoltam még
Ma is kaptam egy szép piros kicsit átlátszó tangát a feleségemtől. Ma ezt kel felvennem, mondta és megmarkolta a farkam. Jól kezdődik az év utolsó napja.
Valaki akik akar beszélni bugyis kalandrol?
Én mindig kapható vagyok a témára
(Ez egy válasz Ventus üzenetére (2024. 12. 31. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak az anyós bugyiját szoktam szagolgatni.Közel 70 éves (Nem néz ki annyinak) és csak tangát hord.Már tuti hogy észrevette a bugyikon hogy, nem úgy voltak a szennyesben ahogy ő bedobta őket.Imádom a szőrös pináját és az extra nagy melleit!Remélem hogy,ebben az évben is szerencsém lesz és újra láthatom meztelenül.
Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...

Volt egy maszázsszalon, ahol a fürdőben volt a mosógép, és a szennyeskosártartó is. A két lány, akik ott dolgoztak, valamiért a benti ruhájukat is ott mosták ki a törölközőkkel együtt, így gyakran volt levetett ruha, és bugyi is a kosárban. Eszméletlen jó illatuk volt, minden alkalommal kivertem a farkam, mikor zuhanyozni mentem, csodás emlékek ezek

Őszintén szólva én is kipróbálnám...
(Ez egy válasz Fry44 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:04

Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...

Sziasztok! Szilveszterkor rám mosolygott végre a szerencse. Ismerősöknél ünnepeltünk és a fürdőben kezembe akadt két tanga is a szervező csajszitól. Nem mertem sokat bent időzni és fotózni sem, persze azért kíváncsi voltam az aromára bennük.
Az egyik párducmintás, a másik fekete, mindkettő pamut tanga volt. A párducmintásban szerintem edzett csak, izzadtságos volt, azt félre is tettem, a fekete tanga viszont jackpot!

Sziasztok tegnap sikerült hozzájutnom sogornőm fincsi illatos bugyijához.nagyon jó illata volt jót is èlveztem rá
Legjobb ,pláne ha tudod kié a bugyi