Nekem 19cm hosszú ahogy mértük és azért Bonnie sokszor küzd vele, persze élvezzük a szexet de ezzel a mérettel már nekem is oda kell figyelni arra ne okozzak fájdalmat. A mélytorok pedig rettentő sok gyakorlást igényel, ráadásul így sem sikerül sokszor.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 18:13

Azert mert a: egesz egyszerun kamu; b: nem tudja “helyesen” se lemerni, se kiszamolni a sajat farkanak a vastagsagat; c: mert eleteben nem latott meg 6 cm-t egyben, de azert nagyot akar mondani; illetve d: ezek kombinacioi, csak kep nelkul, mert bizonyíték, az nincs a nagy farkara, csak a kommentje. Zarojelben: azok a nok, akik 6 cm es / vagy 20 cm dorongra vagynak, lattak mar egyben ennyi centit, vagy csak olvastak valahol (kerdes koltoi
)?

Azert mert a: egesz egyszerun kamu; b: nem tudja “helyesen” se lemerni, se kiszamolni a sajat farkanak a vastagsagat; c: mert eleteben nem latott meg 6 cm-t egyben, de azert nagyot akar mondani; illetve d: ezek kombinacioi, csak kep nelkul, mert bizonyíték, az nincs a nagy farkara, csak a kommentje. Zarojelben: azok a nok, akik 6 cm es / vagy 20 cm dorongra vagynak, lattak mar egyben ennyi centit, vagy csak olvastak valahol (kerdes koltoi
)?
(Ez egy válasz valen_max üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 16:11

Engem is érdekelne hogy itt az oldalon(meg máshol is) miért ennyire gyakori a hatos méret, meg miért keresi mindenki. Most ez vagy valami statisztikai anomália és magyarországon él a felső 0.1% a világon ami a farokvastagságot illeti, vagy senki nem tud mérni. Ha azt utóbbi, hogy jön ki? Félkörben?
Engem is érdekelne hogy itt az oldalon(meg máshol is) miért ennyire gyakori a hatos méret, meg miért keresi mindenki. Most ez vagy valami statisztikai anomália és magyarországon él a felső 0.1% a világon ami a farokvastagságot illeti, vagy senki nem tud mérni. Ha azt utóbbi, hogy jön ki? Félkörben?
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 13:50

Egy blog szerint....hihető. Mondom az 5- ös majdnem sörösdoboz vastag , nem hinném hogy fatörzset hord a gatyában aki ezzel büszkélkedik . Egyszerű matek , és ezek szerint nagyon sokan nem tudnak számolni , vagy mérni!
Sziasztok.
Csatlakozom felvercsodor hozzaszólásához.
Nem mindig álom nagy szerszám tulajnak lenni.
Komoly odafigyelést és önkontrollt igényel sok eggyütlétnél.Nem lehet tövig nyomni,mélytorkos, anál kizárt sokszor.
Persze ez partner függő is.
Sajnos még nem találtam olyan partnert aki őszinte örömmel vette volna szerszámom látványát.
Csatlakozom felvercsodor hozzaszólásához.
Nem mindig álom nagy szerszám tulajnak lenni.
Komoly odafigyelést és önkontrollt igényel sok eggyütlétnél.Nem lehet tövig nyomni,mélytorkos, anál kizárt sokszor.
Persze ez partner függő is.
Sajnos még nem találtam olyan partnert aki őszinte örömmel vette volna szerszámom látványát.
Egy blog szerint....hihető. Mondom az 5- ös majdnem sörösdoboz vastag , nem hinném hogy fatörzset hord a gatyában aki ezzel büszkélkedik . Egyszerű matek , és ezek szerint nagyon sokan nem tudnak számolni , vagy mérni!
(Ez egy válasz Paris007 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 12:11

szerintem @Hahutomi találkozott legalább egy nagyon vastaggal a blogja szerint. Sok sikert!
szerintem @Hahutomi találkozott legalább egy nagyon vastaggal a blogja szerint. Sok sikert!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 12:08

Az hagyján , de 6 vastag sincs
Vam egy 5- ös vastag vibrink , majdnem olyan mint a sörösdoboz . Azt jönnek itt 6 meg 7es vastaggal

Az hagyján , de 6 vastag sincs
Vam egy 5- ös vastag vibrink , majdnem olyan mint a sörösdoboz . Azt jönnek itt 6 meg 7es vastaggal
(Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)

...én szeretem, hogy nagy! Nudistrandon mindíg jól megnézik, amitől persze még nagyobb lesz! Ha megyek, csapkodja a combjaim!
Igen felötlött, hogy a természet nem véletlen igyekszik egy bizonyos "alkatra" ezügyben is ugye fontos, hogy megfeleljenek egymásnak a partnerek. Kb mint a magassággal is az egyik fiam 190 feletti és ahogy felnőtt vagy az osztálytárs lánykák maradtak nagyon le vagy a fejét verte állandóan a buszon vagy a vidéki házban az ajtófélfába stb...
Na ok azért átlagos paliként időnként biztos élvezném... (Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 11:36
Na ok azért átlagos paliként időnként biztos élvezném... (Ez egy válasz felvercsodor üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A nagy méretnek nem csak előnyei vannak. Volt olyan kapcsolatom, aminek azért lett vége, mert folyton fájt a lánynak. Ha egy kicsit "vadultam" rögtön lassitani kellett, az meg rohadt lehangoló tud lenni. Nem beszélve arról. hogy imádom, ha tövig vagyok a partner szájában, de ez eddig nem sűrűn fordult elő a vastagságom miatt, pedig voltam már 1-2 partnerrel...
A nagy méretnek nem csak előnyei vannak. Volt olyan kapcsolatom, aminek azért lett vége, mert folyton fájt a lánynak. Ha egy kicsit "vadultam" rögtön lassitani kellett, az meg rohadt lehangoló tud lenni. Nem beszélve arról. hogy imádom, ha tövig vagyok a partner szájában, de ez eddig nem sűrűn fordult elő a vastagságom miatt, pedig voltam már 1-2 partnerrel...
Egyetértek. Engem mindig frusztrált a kis méretem, aztán rájöttem , hogy pont jó, mert nem problémázott rajta senki. De alapvetően magunkkal kell rendben lennünk szerintem...
Nagy vagy kicsi? Mindig a másik fél dönti el, van akinek kicsi, van akinek nagy! Fiatal koromban egy vékony lány rám volt kattanva. Próbáltam elküldeni, hogy ha megdugom kiszedem a méhét a farkammal! Erre ő jobban nyomult, az lett a vége, hogy csak együtt voltunk, és akció közbe mondta, hogy átvertem mert nem is olyan nagy. Igen neki kicsi volt, másnak meg nagy..........
korrekt kép. te nem árulsz zsákba zsákbamacskát.az a doboz 17cm hosszú és 4.5cm az átmérője kiváló viszonyitási alap,sokan nem mernék beválalni.
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 19:57

Szívesen olvasnék nagy méretű férfiaktól élménybeszámolókat, hogy mit szóltak a nők ezekhez a nagy farkakhoz. Én mindig vágyakozom, hogy bárcsak nagyobb lenne, milyen jó lehet nagyobbal szexelni, csajok is dicsekedhetnek, mekkora farka van a pasijának.
Nem igazán a méret a lényeg.A nagy méret is csak akkor előny ha a tulaja tisztában van vele,hogy veszélyes fegyvert hord a nadrágjában.Volt már rá példa,hogy párom is belefutott extra méretes faszba és az előjátékot élvezte is de az aktus már inkább büntetés volt neki.A srác akivel volt azt hitte forgatáson van és abszolút nem figyelt semmire csak magára.A páromnak meg komoly fájdalmakat okozott így gyors élvezés műsor után kiverte neki és mehetett is el.Nem a méret a lényeg szerintem jó ha nagy de azzal sokkal finomabban kell bánni mint egy átlagos mérettel,hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak.
16cm az.
(Ez egy válasz Kukucs147 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 18:58

Nekem 20/6 a farkam és mindenki oda volt érte,volr olyan aki először óckodott tőle de mindenki szerette
Érdekes, hogy néha a 18 cm punciban figyelmet igényel, hogy ne fájjon, de ugyanitt popsiban simán elfér fájdalom nélkül. Nagyon izgató, mikor az utolsó centim is benn van.
Nekem 20/6 a farkam és mindenki oda volt érte,volr olyan aki először óckodott tőle de mindenki szerette
Mindig vonzott egy nagyfarkú srác, de leginkább a vastagságtól tudok begerjedni. Főleg a heteró, nős pasik izgatnak ilyen szempontból.
Igen, ez fura, de hasonlót tapasztaltam én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:00

Törölt felhasználó (3343112)

Eddig minden csaj szerette. Erdekes, hogy inkabb a punciban kell finomabban mozogni, a popsiban elobb-utobb mehetett tiszta erobol, sot kertek is.

Szexig eljutok minden nő élvezi, elötte van aki parázik. Szex közben minden nő nagyot akar, de azokat a nőkwt szeretem akik oda vannak a nagy faszért.