Eddig minden csaj szerette. Erdekes, hogy inkabb a punciban kell finomabban mozogni, a popsiban elobb-utobb mehetett tiszta erobol, sot kertek is.

Engem a nagyobb önmagában nem, csak tényleg nagy
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs abban semmi
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasi létemre engem felizgat egy nagyobb farok látványa.
Mért baj, ha nagy?
Igazad van, a vastagság 15-16cm felett már fontosabb, legalábbis nekem is ezt mondta minden partnerem. Előnye, annak ha 18cm felett vagy, és vastagabb is, hogy teljesen “kitölti” a csajokat, és tényleg jó érzés látni, hogy kicsit elkerekedik a szemük, mikor meglátják… A hátránya, hogy elég kevesen merik popsiba bevállalni, ami például nekem nagy kedvencem.
(Ez egy válasz kesis üzenetére (2024. 05. 08. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 14:45

Szerencsés vagyok mert 17-18/6-os a méretem, amit minden partnerem imádott/imád. Az a meglepő, hogy főleg a vastagságáért vannak oda meg vissza, és elmondjak, hogy a hosszabb már kellemetlen lenne.
Amit még ennél is jobban szoktak imádni az az, hogy könnyen felizgulok. Elég egy érintés, simi, kivillanó cici….vagy egy izgalmas hely és már dagad is a gatyám.
Amit még ennél is jobban szoktak imádni az az, hogy könnyen felizgulok. Elég egy érintés, simi, kivillanó cici….vagy egy izgalmas hely és már dagad is a gatyám.
pont ezt akartuk írni
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

De hiszen a tiéd is nagy
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 19:57

Szívesen olvasnék nagy méretű férfiaktól élménybeszámolókat, hogy mit szóltak a nők ezekhez a nagy farkakhoz. Én mindig vágyakozom, hogy bárcsak nagyobb lenne, milyen jó lehet nagyobbal szexelni, csajok is dicsekedhetnek, mekkora farka van a pasijának.
Szívesen olvasnék nagy méretű férfiaktól élménybeszámolókat, hogy mit szóltak a nők ezekhez a nagy farkakhoz. Én mindig vágyakozom, hogy bárcsak nagyobb lenne, milyen jó lehet nagyobbal szexelni, csajok is dicsekedhetnek, mekkora farka van a pasijának.
Szerencsés vagyok mert 17-18/6-os a méretem, amit minden partnerem imádott/imád. Az a meglepő, hogy főleg a vastagságáért vannak oda meg vissza, és elmondjak, hogy a hosszabb már kellemetlen lenne.
Nekem nincs ilyen gondom, hogy nagy mérettel élek :(
Sokszor, de nem mindenkinél
Én már tapasztaltam olyan pasit akinek tényleg nagy volt. 24-25 cm lehetett. Mondta, csak pontosan nem emlékszem, viszont élőben is láttam. Az véletlenül sem volt félig kemény. Szuper volt! Viszont azt mondta, hogy a csajok többsége meg szokott ilyedni amikor kiderül, hogy mekkora van neki, és általában emiatt nincs aktus. Orál viszont, annál több.

osztom a véleményed, egyetértek, sokszor ez igaz is amit írtál !
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 05. 03. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 10:41

pontosan így gondolom én is! egy 20-25 centis pénisz - és ezt páromtól tudom - nem tud "felkeményedni
látványnak lehet érdekes is - bár van mikor csak annyira, mint egy hatalma, de logó mell pár....sokkal többet kap akár egy "csak 14 centis, de kemény és ügyesen használt fasztól, pláne, ha az nem "ceruza" fasz, mint egy behemót logóstól. nekem nincs rutinom ilyenben, de azt itt is látom, hogy a nagy farkak képeken, mindig lógnak, felfelé csak kézben fogva vannak

Sziasztok!
Én kapcsolatban is imádnám a nagy méretet,nem csak alkalmanként.
Én kapcsolatban is imádnám a nagy méretet,nem csak alkalmanként.
pontosan így gondolom én is! egy 20-25 centis pénisz - és ezt páromtól tudom - nem tud "felkeményedni
látványnak lehet érdekes is - bár van mikor csak annyira, mint egy hatalma, de logó mell pár....sokkal többet kap akár egy "csak 14 centis, de kemény és ügyesen használt fasztól, pláne, ha az nem "ceruza" fasz, mint egy behemót logóstól. nekem nincs rutinom ilyenben, de azt itt is látom, hogy a nagy farkak képeken, mindig lógnak, felfelé csak kézben fogva vannak
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 03. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 10:26

a nagyok látványra jók, és jatszadozni vele nagyritkán, de hosszútávra nekem sem adja, inkább optikai élménynek jó
a nagyok látványra jók, és jatszadozni vele nagyritkán, de hosszútávra nekem sem adja, inkább optikai élménynek jó
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 21:39

Hát én kipróbáltam pár méretet. 13-18 az optimális. Nagyobbal jó volt játszani, de hosszútávon nem hiányzik.
egyetértek veled, nekem max 16-17 / 5.5 ami jó
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 21:39

Hát én kipróbáltam pár méretet. 13-18 az optimális. Nagyobbal jó volt játszani, de hosszútávon nem hiányzik.
Detto. Szeretem ha elkapok 1-1 irigy szempart
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2023. 10. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 08:44

Nekem elég nagy és szeretem hogy ilyen... izgató ha megnézik nudistrandon, szaunában... ha meztelenül megyek verdesi a combjaim...
En is igy gondoltam, de szerintem partnerfuggo. A mostani parom pl. imadja ha tovig kuldom a popsijaba, hatalmas, csattogos menetek vannak.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 04. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 22:03

Hát mi tagadás szerintem én átlagon felüli mérettel rendelkezem. Nem ,nem magam akarom fényezni. De azért ezzel a mérettel már óvatosan kell bánni. Könnyű vele fájdalmat okozni. Sőt sok esetben elég frusztrált tud lenni az ember attól hogy a méret miatt nem tudja magát úgy elengedni mint egy átlagos mérettel például.