Hol van még a du kettő... :)
Szerintem az ilyen oldalak nem hátráltatják a melót! Most hogy lehet megmagyarázni egy melóhelyen, hogy "bocs, én most nem azért mentem fel, mert épp masztizni akarok a képekre, hanem, mert a bunkó kollégák helyett most vágyom egy kis baráti csevelyre..(?)" Ők ezt nem értik!
Én sem délelőtt ültem le a gép elé, amikor a legnagyobb hajtás van, se nem akkor, mikor gyomorszundát dugtam le, de hát ez őket cseppet sem érdekli. Úgyhogy melóhelyen most nuku net.
Én sem délelőtt ültem le a gép elé, amikor a legnagyobb hajtás van, se nem akkor, mikor gyomorszundát dugtam le, de hát ez őket cseppet sem érdekli. Úgyhogy melóhelyen most nuku net.
Nanaa!!!
Le a fonokokkel!
De ez kulomben sem "olyan" oldal.
De ez kulomben sem "olyan" oldal.
jajjj....
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 06. 08. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 08. szerda 14:06

Nagyon örülök mert nincs fönököm itt , ugy mondás most szól nincs itt macska cicognak az egerek , most épem az új titkánöt nézzem hogy lehet meg hoditani , meg fogom magamnak .

Nagyon örülök mert nincs fönököm itt , ugy mondás most szól nincs itt macska cicognak az egerek , most épem az új titkánöt nézzem hogy lehet meg hoditani , meg fogom magamnak .

Én meg (írtam egy másik helyen) 1 hónapja vagyok kb. az új melóhelyemen, pont nem volt épp semmi meló, mondom: felmegyek a GG-re...Direkt úgy gépeltem be, hogy www.goldengate.hu/forum (véletlenül se a nyitóoldal jöjjön be), csak bal oldalt feledkeztem meg a kis reklámokról.. nem tudom, ki látta meg, vagy ki sem, de 1 hét múlva nem lehetett netezni...
Bogyokam,csak nem szartal be?
Tokosebbnek gondoltalak.
A hajad meg nem az amotor kepektol hullik:-))))
Tokosebbnek gondoltalak.
A hajad meg nem az amotor kepektol hullik:-))))
Alltalaban este dolgozok , van amikor d.e. is.
Ma mar csak este van dolgom addig tenyleg probalok lazitani.
Titkarnom nincs(ez szar) fonokom sincs(ez viszont k**va jo!):-))))
Ma mar csak este van dolgom addig tenyleg probalok lazitani.
Titkarnom nincs(ez szar) fonokom sincs(ez viszont k**va jo!):-))))
Hello...
Diktálom a következő szöveget a titkáromnak: üdv minden fórumozónak, dolgozónak, kávézónak :)))
Upsz, ez is megvolna a napi teendők között....mindösszesen 1,5perc..
Diktálom a következő szöveget a titkáromnak: üdv minden fórumozónak, dolgozónak, kávézónak :)))
Upsz, ez is megvolna a napi teendők között....mindösszesen 1,5perc..

Most még igen, kedves Tom! Én majd csak kettőtől. Igaz, amikor más már a napocskás tablettát nyomja a nyelve alá, vagy egy tucat csajszi közepén vedeli a sört én még a munka frontján leszek erősen :)
K*** jo doogotok vah, hogy igy tudtok doogozni, hogy kozbe meg chatteltk meg Forumoztok meg kaveztok meg estleg B@***tok is egy jo nagyot?!
Na ezt probalnam meg en!
De nem irigylem toletek:-)))
Na ezt probalnam meg en!
De nem irigylem toletek:-)))
Sziasztok,
Romeo...már a kedd is???
Lassan a koránkelők léphetnek, jó pihenést!
A délutánosoknak meg könnyű és gyors délutánt!
Jajj, én mindkettő kategóriában bent vagyok: de se nem pihenés, se nem könnyű, se nem gyors..
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 06. 07. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Romeo...már a kedd is???
Lassan a koránkelők léphetnek, jó pihenést!
A délutánosoknak meg könnyű és gyors délutánt!
Jajj, én mindkettő kategóriában bent vagyok: de se nem pihenés, se nem könnyű, se nem gyors..

Jóóóóóóóóóó reggelt. Úgy látom, hogy nem dolgozik senki!? Biztos hosszú és mozgalmas volt az éjszaka mindenki számára!

Sokkal jobban érzem magam..így most már nem egyedül...

Törölt felhasználó (9148)

Jó reggelt! Szép hétkezdést, még gyorsabb hétköznapokat...már várom a pénteket...
Hm...vagy már mindenki nyaral?? Csak én rohadok a munkahelyen??? Nyugtassatok meg,hogy nem egyedül szenvedek.
Hm...vagy már mindenki nyaral?? Csak én rohadok a munkahelyen??? Nyugtassatok meg,hogy nem egyedül szenvedek.
Jó reggelt! Szép hétkezdést, még gyorsabb hétköznapokat...már várom a pénteket...
Jó hétvégét!!!
Hirtelen milyen sokan vagytok...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 06. 03. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)