Hello! Pár vagyunk és keresünk 1pasit aki szívesen csatlakozna hozzánk. Főleg ha itt lakik a közelben! Fotó nem árt ha van! Írjatok bátran!
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra. Vibered legyen!
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Budapest - Pest megye. Ne punnyadjatok, még ha esik is az eső…

Sziasztok! Szombathelyen pár, aki fiatal srácot keres?

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi vagy környéki átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral kellemes diszkrét együttléthez kényeztetéshez a hölgy örömére tartósan és rendszeres találkozásokhoz. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel ha van valaki aki partnert keres és komolyan gondolja és találkozna személyesen is írjon privátba.
Ismerkednék Szekszárdi vagy környéki átlagos szimpatikus 35-60 közötti párral házaspárral kellemes diszkrét együttléthez kényeztetéshez a hölgy örömére tartósan és rendszeres találkozásokhoz. Ápolt kulturált mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok nagyobb intimmel ha van valaki aki partnert keres és komolyan gondolja és találkozna személyesen is írjon privátba.
Sziasztok! Ma délután pár izgalmas szexre? Eger, Gyöngyös, Hatvan, Jászberény, Pásztó , Gödöllő ..
Június 11-12-ei hétvégét Hévízen töltjük párommal. Párom jelenlétemben történő kényeztetésére keresek potens, sportos, intelligens, jó humorú hetero férfit. Előny, ha nem csak dugni akarsz, hanem hódításban, "játékban" is benne vagy.
Sziasztok.Egész nap várom partnerem, partnereim csendes lakásomon Gödöllőn.Kipróbálnék pár dolgot-
Várom üzeneted.

Sziasztok.
Fiatal pár keres,párt vagy beugró pasit!Helyünk van (Érden) esetleg 15km -s körzetben utazni is tudunk.
Fiatal pár keres,párt vagy beugró pasit!Helyünk van (Érden) esetleg 15km -s körzetben utazni is tudunk.
Sziasztok hölgyek párok van itt köztetek olyan aki komolyan gondolja a találkozást,egy igényes tiszta nemdohányzó pasi keresne társaságot nem csak mára akár hosszútávra is Budapesten,pest megyében de mondjuk Albertirsa 70km vonzáskörzetében vonzáskörzetében itt jó idő élvezzük végre egymást és a "szabadságot" utazni tudok akár most is smile
Vastag , nagy szerszammal valaki ma?
Hello! Van itt borsodi pasi aki szeretne ismerkedni velünk? 40-es pár vagyunk. Irjatok bátran!

20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Holnap delelott helyel rendelkezot szopatnek Kanizsa környéken 18/7 intim meret apoltsag diszkrecio fontos biszex házaspár vagy dughato pasi