Dunántúlon keresek valós párt ! Tudom hogy ugy sincs
Somogy-baranya-tolna megyékben keresek valós párt..
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok! A hétvégén keresek párt aki Gangbang bulit terve! Csatlakoznak én is, kisebb távolság esetén akár spontán buli is megoldható.
Sziasztok.Várom kedves a kedves hölgyeket, párokat csendes gödöllői lakásomon egész hétvégén.Várom üzeneted a részletekért.

A szombati napon örömmel csatlakoznék párhoz, akik szívesen látnak társaságukban egy e téren kezdő, de kitartó, negyvenes férfit.
Sziasztok. Olyan ffi-t keresünk péntek estére vagy szombatra harmadiknak a hölgy kényeztetésére, aki 25-45 közötti hetero, komunikatív, nem baj ha vagány... Ha írsz, adj elérhetőséget email vagy viber formályában. Helyünk van. Képgyüjtőgetők, unatkozók, álmodozók ne lopjátok az időnket a érdeklődőktől. Mi mással szeretnénk eltölteni....
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!
Párt keresek hármasra esetleg cuckoldra!
Párt keresek hármasra esetleg cuckoldra!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hali.
Negyvenes,ötvenes hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Negyvenes,ötvenes hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Tud rola. Egyutt keresünk.
Görgess tovább , ha nem tetszik. Ennyi.
Semmi jogod nincs ezt minősiteni. (Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 09:55
Görgess tovább , ha nem tetszik. Ennyi.
Semmi jogod nincs ezt minősiteni. (Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon sokszor megtörtènik.az ilyen.Vaószinű,,párod ez hirdetèsröl nem tud.Ha ige,akkor ,súlyos orvosi eset vagy.
Nagyon sokszor megtörtènik.az ilyen.Vaószinű,,párod ez hirdetèsröl nem tud.Ha ige,akkor ,súlyos orvosi eset vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 08:33
Törölt felhasználó (4658958)

Nagyméretű igényes sportos vagy kigyurt pasit keresünk házibarátnak hosszútávra.
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Debrecen -Nyíregyháza
Sziasztok!
Péntek vagy vasárnap estére keresünk 1 vagy 2 srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből, sajnos fogadni jelenleg nem tudunk.
Péntek vagy vasárnap estére keresünk 1 vagy 2 srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből, sajnos fogadni jelenleg nem tudunk.
Ma délután,este pár,nő. közös termál nudis fürdőzés,szex?
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Vasárnap késő délután/kora estére keresek hellyel rendelkező, igényes párt Budapesten.

Nagyméretű igényes sportos vagy kigyurt pasit keresünk házibarátnak hosszútávra.
Debrecen -Nyíregyháza
Debrecen -Nyíregyháza