Cuckoldra keresek párt, hölgyet napközben Veszprém és környéke. Szívesen nézlek vagy nézhetsz ahogy párod dugom. Light bi is belefér!
Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok! Nem keres pár vagy hölgy egy 23 éves vékony potens fiút, akinél olyan mint tabu nem nagyon létezik kellemes időtöltésre? Utazni tudok, ha mégis van ilyen akkor privátban elérhető vagyok

Igényes magas sportos Nyiregyi pasi ismerkedne!
.
.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne

Moto
sziasztok hetero pasi vagyok párokhoz csatlakoznék kaposvár és környékéről
Sziasztok Budapest 13.kerületben lakom keresek párokat akikhez csatlakozhatok.. e-mailben tudunk egyeztetni és képet cserélni kérlek irj! 36 éves masszőr srác vagyok!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Fiatal, vékony srácot keresünk kisebb farokkal (max 15cm) és sok gecivel.
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Légy szűz, vagy tapasztalatlan!
Hosszútávra keresünk, legalább hetente 2 alkalommal érj rá!
Sziasztok!Ma délután,este. pár,közös nudis termál fürdőzés cuckold.Magas sportos nagy méretű pasival.Heves megye.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Most és estére pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Sziasztok ! Pàrral ismerkednék!!
Sziasztok !
Holnap esti hármas gabalyodashoz 35-60 közötti nyitott átlagos párt házaspárt keresek Szekszárdon a hölgy testi kényeztetésére örömére . Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Van olyan aki randizna ? Válaszokat privát üzenetben várom ahol adok elérhetőséget .
Holnap esti hármas gabalyodashoz 35-60 közötti nyitott átlagos párt házaspárt keresek Szekszárdon a hölgy testi kényeztetésére örömére . Ápolt mindenre nyitott kulturált férfi vagyok nagyobb intimmel. Van olyan aki randizna ? Válaszokat privát üzenetben várom ahol adok elérhetőséget .
Sziasztok!
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,szauna,hotel,vagy bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek wink
forest@webmail.hu
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,szauna,hotel,vagy bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek wink
forest@webmail.hu
Sziasztok!
Két magas, ápolt, fiatalos,potens, nagy méretű férfit keresek!
Két magas, ápolt, fiatalos,potens, nagy méretű férfit keresek!
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben