50+ feletti hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltéshez Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok a 6. kerületben. Ápolt, igényes 40-es hetero pasi vagyok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok,
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás
50 feletti hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Előny, ha a hölgy szereti a vastag méretet! Ha ismerkednétek privát üzenetet küldjetek.
Tamás
Sziasztok!
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Holnap ,az az hétfőn délelött budapesti nőt kényeztetnék a nem kicsi cerkámmal !
Sziasztok!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Budapest és környékén ma este párokat néznék szex közben vagy ha szeretnék szájjal besegítek, beszállok.
Utazni tudok, Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-em van!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Helyem van Pest megyében!De utazni is tudok!Privát üzeneteket várok!Folytassuk viberen és ha megvan a közös szimpátia,akkor mehet a buli
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Helyem van Pest megyében!De utazni is tudok!Privát üzeneteket várok!Folytassuk viberen és ha megvan a közös szimpátia,akkor mehet a buli

Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Budapesten párt fogadnék napközben hármasra, érezzük jól egymást
Sziasztok!
Ismét keresek!
Ha kulturált, normális férfit kerestek. Irjatok
Ismét keresek!
Ha kulturált, normális férfit kerestek. Irjatok
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Párommal férfi beszálót keresünk, első hármas szexhez. Kultúrált 30-40 közötti pasit.
Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki 3 nak keres férfit?
Budapesten párt keresek napközben hellyel hármas örömökre
Szívesen maszíroznék hölgyet vagy pár hölgy tagját. 190 magas 90 kg sportos és izmos szőke hajú és kék szemű vagyok. Van némi tapasztalatom maszírozás tekintetében, de nem vagyok profi.
Sziasztok! 18-19 délután - este - éjszaka szívesen csatlakoznék lanyokhoz, pártokhoz, többes sex, vagy csak a randi izgalmának reményében.
Én 183/80, sportos, 43 éves, szokesbarna, hetero pasi vagyok. Szívesen utazom, de helyet is szívesen bérlek.
Tomi.
Én 183/80, sportos, 43 éves, szokesbarna, hetero pasi vagyok. Szívesen utazom, de helyet is szívesen bérlek.
Tomi.
Miskolcon keresek párt kényeztetném a hölgyet párja előtt. Helyem van
Diszkrét találkozni merő párt keresek.