Sziasztok! Szívesen fogadnék párt vagy lányt a héten esténként, masszázs rendelhető!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Fejérböl pár nö autós szabadtéri kalandra?
ma ismét lehet a hajómon kellemesen nudizni, fürdeni, esetleg gabajodni
Sziasztok.Ma pár közös nudizás,fürdőzés,szex?
nagy farokkal párt keresek,duci ,telt hölgytaggal,lehet 50es pár házibarátja lennék anyagiaktól mentesen. BP +100km
Sziasztok.
Győr környékén ismerkednék párokkal. Igényes sportos megbízható pasi vagyok.
Győr környékén ismerkednék párokkal. Igényes sportos megbízható pasi vagyok.

Pasit keresünk még mindig 3.nak . Lehetőleg sportos , átlagnál nagyobb mérettel . Csak jóképű pasit keresünk !!!!
Képet és pár sor bemutatkozást kérnénk a 25messi25@gmail.com ra .
Képet és pár sor bemutatkozást kérnénk a 25messi25@gmail.com ra .
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Pont ilyenkor nem vagyok Siófokon
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Érzéki páros aki nagyon jó, közeli barátot keres közös , túlfűtött, egész éjszakás/napos programokhoz ?!?

Párom kènyeztetèsère megbízható, férfit keresünk.
Sziasztok! Csütörtökön délutánra keresünk izgalmas, szabadtéri programot, lehetőleg Gyöngyös környékén!
Lehet Mátra, Pipis, esetleg elmegyünk a reptérig, max Nyékig! Hetero pár vagyunk!
Lehet Mátra, Pipis, esetleg elmegyünk a reptérig, max Nyékig! Hetero pár vagyunk!
Sziasztok . Pénteken délután terveztem menni Balatonberénybe . Nagyon szívesen venném egy kedves pár társaságát . 40 es pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma vagy holnap hetero férfi Siófokon?
Ma vagy holnap hetero férfi Siófokon?
Sziasztok!
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Ma vagy holnap pasi Siófokon?
Heteró párral találkoznék a hétvégén.
Fejérböl pár autós szabadtéri kalandra?
Baranya megyéből keresek? helyem van
Többesben tapasztaltként párt keresek Fejérben..Esetleg kukkolásra is..