Balatonberényi kempingben ismerkednénk az adatlapunk szerint.
Sziasztok. Szép estét. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és ismerkedne, találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok. Mobilis, utazni tudok smile Várom kedves leveleteket.
Szasztok! Molett ,túlsúlyos párhoz csatlakozna ff tagunk!
Sziasztok! Vasárnap késő délelőtt, kora délutánra keresek párt minden jóra. Akár hármas vagy cuckold alapon is. Ekkor lesz helyem a XI kerületben. Diszkréció adott és elvárt. 32 éves potens férfi vagyok, 183 cm magas átlagos alkat és intim. Hölgyeket akár egyoldalúan is kielégítem orálisan. Csak kukkolásban is benne vagyok
)
)
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
párhoz csatlakoznék,akár érett, 60 felettihez is
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén. Ésszerű távolság megoldható.
Kedves Uraim titeket is várunk!
A Swingeryos csapata ismét lecsap!
Július 23-án Csütörtökön várunk titeket a IX. kerületi pasitöbbletes bulinkra. Ez azt jelenti, hogy egy férfi mellé legfeljebb három nőt engedünk be, így biztosítjuk a nemek arányát.
Jelen lesznek szóló hölgyeket és párokat, akik egy vagy több férfi társaságát keresik. Emellett kiemelten, sok szeretettel várunk új szóló férfiakat is, elsősorban a 45 év alatti korosztályból. Jól szituált, kulturált, intelligens és diszkrét urak jelentkezését várjuk.
A buli este 20:00 órától hajnali 1:00 óráig tart, 30–40 fős létszámmal.
Jelentkezni az esemény leírásában található linken keresztül, a weboldalunkon tudtok, melyet privátban tudok küldeni nektek.
Aki még nem volt nálunk, itt az ideje, hogy ellátogasson hozzánk! Aki pedig már járt nálunk, azt ismét szeretettel várjuk.
A hölgyek számára a belépés minden alkalommal díjmentes.
Üdvözlettel:
A Swingeryos csapata
Timi és Csanád
Merci és Peti
A Swingeryos csapata ismét lecsap!
Július 23-án Csütörtökön várunk titeket a IX. kerületi pasitöbbletes bulinkra. Ez azt jelenti, hogy egy férfi mellé legfeljebb három nőt engedünk be, így biztosítjuk a nemek arányát.
Jelen lesznek szóló hölgyeket és párokat, akik egy vagy több férfi társaságát keresik. Emellett kiemelten, sok szeretettel várunk új szóló férfiakat is, elsősorban a 45 év alatti korosztályból. Jól szituált, kulturált, intelligens és diszkrét urak jelentkezését várjuk.
A buli este 20:00 órától hajnali 1:00 óráig tart, 30–40 fős létszámmal.
Jelentkezni az esemény leírásában található linken keresztül, a weboldalunkon tudtok, melyet privátban tudok küldeni nektek.
Aki még nem volt nálunk, itt az ideje, hogy ellátogasson hozzánk! Aki pedig már járt nálunk, azt ismét szeretettel várjuk.
A hölgyek számára a belépés minden alkalommal díjmentes.
Üdvözlettel:
A Swingeryos csapata
Timi és Csanád
Merci és Peti
Kizárólag heteró alapon, a feleségem kényeztetésére keresünk egy pasit 3-nak Győr mellett. Erősen szelektálunk, ezt kérlek vedd tudomásul. Légy ápolt, kedves, ne legyél túlsúlyos. Üzeneteket privátban fogadunk.
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Írtam nektek!
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (tegnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:18
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (tegnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Teszünk egy utolsó próbát, hátha..
Szóval ma estére keresnénk férfi beszállót, de olyat akire hosszabb távon is lehet számítani.
Max 35 éves korig keresünk, átlagos vagy izmosabb testalkat. Nagyobb méret előny! Budapesten keresnénk. Ha valaki magára ismert, privátba várjuk üzenetét egy rövid bemutatkozással.
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Teszünk egy utolsó próbát, hátha..
Szóval ma estére keresnénk férfi beszállót, de olyat akire hosszabb távon is lehet számítani.
Max 35 éves korig keresünk, átlagos vagy izmosabb testalkat. Nagyobb méret előny! Budapesten keresnénk. Ha valaki magára ismert, privátba várjuk üzenetét egy rövid bemutatkozással.
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Írtam privátban nektek!!!
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (ma 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:59
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére/ Fejér megyében lakunk és van helyünk
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére/ Fejér megyében lakunk és van helyünk
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek olyan párt, aki szívesen venné egy 30-as, sportos, igényes férfi csatlakozását, hogy együtt élvezzünk mindent, ami ennyire izgatóvá tesz egy hetero hármast (vagy akár többest). Várom üzenetetek!
Ha bulisak vagytok, akár szerettek afterozni, külön öröm!
Ha bulisak vagytok, akár szerettek afterozni, külön öröm!
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .vagy péntek este
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .vagy péntek este
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok

tarloka

horzsolt
Monika M