Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Egy kedves pàrhoz csatlakoznék, akàr hosszabb távra is.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziadztok ma 7 ara körúl nagy méretü ffi? ?
Pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném a párja jelenlétében is!!!
Szabolcsban helyem van!
Utazni is tudok!
Szabolcsban helyem van!
Utazni is tudok!
Ma este adatlapunk szerint fogadnánk pasit ! Olvass adatlapot ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok
Molett telt hölgyet,párt keresek.
Molett telt hölgyet,párt keresek.
Sziasztok! Hölgy, pár jo kis sexre, akár autoskaland is!
a heten csütörtök péntek estére keresnénk 30-50-között tiszta,ápolt,nem piás ,nem büdös bagó szagú férfit autoban szopásra.Szőrös farok kizáró ok.Legyél férfias határozott tisztelettudó nem alpári köszi.CSAK BUDAPESTIEK KIZARÓLAG A XV.KERÜLETBEN VAN TALI!!!!A többit privátban!
Párral ismerkednék kortólí függetlenül-Ápolt 44/178/105 barna hajú és kék szemű ápolt mentőápoló vagyok Szfvárról
Sziasztok! Cuckold témában ismerkednék, ápolt, ebben a felállásban tapasztalt, méretes pasi vagyok!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok, teleélvezett puncit dugnék. Segítene valaki eme álmom megélésében? Ha igen dobjatok egy üzit! Szép napot, jó keresgélést :P
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Kezdő pár is! Győr
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Holnap délelőttre keresen normál vagy vékony testalkatú, intellligens partnere(i)m Bp. belvárosában. Hely megoldott. Privátban írj lszi.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadikként. Fiatal, megbízható pasi vagyok.
Sziasztok. Egri pasiként, kíváncsi párok társaságát keresem.

tarloka

totya64