Sziasztok! Szívesen kényeztetnéi hölgyet párjával!
42 éves pasi vagyok 21/6cm méretel pàrhoz csatlakoznék hetero vagyok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Irtam
(Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (ma 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:55
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk keresünk 3-4 max 38 éves jo faszu pasikat
Sziasztok! Szívesen beszálnék hozzátok!
(Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (ma 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:55
Vác környékén párral ismerkednék!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Péntek délutánra keresünk játszótársat BP
Sziasztok! Lányokhoz , nőkhöz, párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok!Tartalmas sexre keresném partnereim!Békéscsaba!
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Párokkal ismerkednék
Lett végül valami belőle? :*
(Ez egy válasz xspar üzenetére (2025. 11. 15. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 17:15
18-45 közötti férfit (vagy férfiakat, 2 ismerős-barát) keresünk, cuckold-hotwife-vixen felálláshoz...
Péntek estére párt keresek Budapesten
Enyhe bi után érdeklödő pár van itt?
Sziasztok! Osszeszokott férfi társaságot /2-3 ffi/keresünk heteronalapon.
Sziasztok!
12.03 szerda este Debrecenben leszek, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék intelligens, jó fej, csinos párt bármilyen felállásra. Tapasztalatom van, nyitott vagyok sok mindenre egészséges kereteken belül. 33 éves 184 cm magas, jó kiállású, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, lényeg, hogy a végén mosolyogva tudjunk elköszönni. Írjatok bátran.
12.03 szerda este Debrecenben leszek, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék intelligens, jó fej, csinos párt bármilyen felállásra. Tapasztalatom van, nyitott vagyok sok mindenre egészséges kereteken belül. 33 éves 184 cm magas, jó kiállású, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, lényeg, hogy a végén mosolyogva tudjunk elköszönni. Írjatok bátran.
(Ez egy válasz spermadonor25 üzenetére (tegnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk némi tapasztalattal gang bang bukakke kalandra szívesen ismerkednénk (házas)párral hölggyel magas sportos potens normális pasik vagyunk ha kell igényes találkahellyel
írjatok ránk bátran vágyaitokról elképzelésetekről
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk némi tapasztalattal gang bang bukakke kalandra szívesen ismerkednénk (házas)párral hölggyel magas sportos potens normális pasik vagyunk ha kell igényes találkahellyel
írjatok ránk bátran vágyaitokról elképzelésetekről

tarloka

Ada19
Irina A