Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok szilveszter délelőtt Debrecenben esetleg az Aguaticumban esetleg pár lesz!? Én ot leszek!
Sziasztok irtam
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:16

Sziasztok!
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted
, szimpátia esetén handjob is szóba jöhet. (kicsit besegítek neked)
Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted

Üdv, Niki
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Párokhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Csatlakoznék a hétvégén.
Hetero alapon!
Csatlakoznék a hétvégén.
Hetero alapon!
Budapesten, vagy Pest megyébe szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral! Akivel, akikkel, szilveszteri buliba is mehetnénk!
Beszêljünk privátban.
Beszêljünk privátban.
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel
"
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !

vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednèk
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Sziasztok. Van kedve valakinek ismerkedni beszélgetni ?
30 éves egyedülálló pasi vagyok Nyíregyházáról.
30 éves egyedülálló pasi vagyok Nyíregyházáról.
Sziasztok! A hétvége folyamán hetero férfiként párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Holnap délután Egerszalókon leszünk a Saliris fürdőjében szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi társaságát hetero alapon egy kis ismerkedésre, és ha már ott vagyunk, akár meg is látogatnánk egy szimpatikus pasit aki megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetre reagálunk, ezért kérjük hogy ne ide írj !
Gyertek a szexmoziba
Sziasztok .hol lesztek ma??
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:16

Sziasztok!
, szimpátia esetén handjob is szóba jöhet. (kicsit besegítek neked)
Üdv, Niki

Üdv, Niki
Sziasztok
Írtam
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam

Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!