Sziasztok. Párt keresek, párokhoz csatlakoznék Hajdú, Szabolcs, Borsod megyében. Nyíregyházan helyem is van.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.,és környéke!
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
szia szívesen ismerkednék veletek
helyem van írj (Ez egy válasz Csaba740421 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 00:48
helyem van írj (Ez egy válasz Csaba740421 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)

29. Vasárnap estére 18 óra után Keresnénk egy 40 - 60 év közötti fogadni tudó Aktív/Uni férfit Győr és közvetlen környékén
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok keresek egy párt a hol a férjet izgatja ha a párját
Ki elegitem előtte én 42 éves pasi 21/6cm Intimel kamuk kérlek ne irjatok köszi Udv andras
Ki elegitem előtte én 42 éves pasi 21/6cm Intimel kamuk kérlek ne irjatok köszi Udv andras
Sziasztok! 18 éves miskolci srácként szívesen beszállnék egy párhoz kortól függetlenül!

Bi párt keresek ahol mindenki mindenkivel.Érezük jól magunkat.50 éves bi pasi vagyok. Cegléden lakon utazni tudok. Irj privát ützit.Hoszutávra is
sziasztok
(házas) párral hölggyel szívesen ismerkednék találkoznék mostanában 30 éves valóban sportos potens extra méretű bull hetero pasi vagyok ahol a hölgyet kis ismerkedés és kelló előjáték után alaposan rámenősen kissé dominánsan megkefélhetem
(házas) párral hölggyel szívesen ismerkednék találkoznék mostanában 30 éves valóban sportos potens extra méretű bull hetero pasi vagyok ahol a hölgyet kis ismerkedés és kelló előjáték után alaposan rámenősen kissé dominánsan megkefélhetem
29. Vasárnap estére 18 óra után Keresnénk egy 40 - 60 év közötti fogadni tudó Aktív/Uni férfit Győr és közvetlen környékén
A méret mit jelent?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Méretes fiút keresünk ma estére
Bp.-n Párokhoz csatlakoznák heteró alapon ápolt kultúrált inteligens pasi vagyok 46 182/95 kg pasi
Sziasztok! Nyiregyi pár?? Helyem van kezdők is kehettek
Sziasztok!
Én rá erek S el is jonnék (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 17:48
Én rá erek S el is jonnék (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel.. Ma estére vsak olyan irjon aki el is jön. Ne raboljuk egymás idejét köszi
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok !Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Fényképet Viberen vagy WhatsApp -on tudok küldeni!Csak kukkolas is érdekel!?Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok !Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Fényképet Viberen vagy WhatsApp -on tudok küldeni!Csak kukkolas is érdekel!?Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Sziasztok fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel.. Ma estére vsak olyan irjon aki el is jön. Ne raboljuk egymás idejét köszi
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi